Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Andre, ce mesaj frumos ai scris , mi-a pacut asta: "sa ma tina treaza o printesa, nu gandurile".
Nu vreau sa te dezamagesc, insa sa stii ca or sa fie momente cand or sa te tina amandoua chestiile treaza, in acelasi timp! Dar daca ai "norocul" sa fie Chiara Ada o plangacioasa, tot e bine, macar nu scapi de una, ca gandurile nu ti le mai auzi de chiraiturile lu' bebe.
Te tachinez eu pe tine, ca mi-esti draga... ce eu sunt convinsa ca Ada Chiara o sa fie o scumpitica si o cuminte.

Si stii ca m-am rosit de placere cand am vazut ca mi-zi zis "lady" Multumesc frumos.

Eu cred ca ma retrag, asa incet, in glorie, ca sunt rupta de somn!
Seara placuta va dorim.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Monikus deci ne tinem amandoua de manuta de astazi; reusim noi ..cumva! sa ne vezi peste 2-3 saptamani ce sfatoase o sa fim cu Andre cand o sa ne intrebe ea de toate cele..noi vom fi deja cu experienta!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Dana, pai chiar ca ne tinem de mana doar ca la mine nu a vrut asta mic sa inchida un ochi de dimineata. Nu stiu cum sa fac sa-l adorm. Ma dispera.

Fetelor cum sa fac sa doarma? Mai am putin si ajung la balamuc.

Nela, ce bine ca ai copila cumintica. Poti sa te si odihnesti. Eu nu mai stiu cum sa-l tin sa nu urle. Am facut pana si gimnastica sa-l obosesc si de dormit tot nu. Offff. Dar sper sa vina vremuri bune pe viitor. Poate se mai potoleste dupa botez.

Apropo de botez, Ellenuta si noi avem botezul tot pe 12 dec.

Cristina_ana, acum am citit si eu ce a facut Andrei. Nici nu te poti supara pe el pt ca el sigur a vrut sa te ajute. Cat despre fetita, multa sanatate si sa scapati repede de griji.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15Andre deci tu zici sa nu iau chestii proaspete..mai bine congelat, nu?(ne placea Cora inainte, dar de o vreme incoace ne-am reprofilat pe Auchan..plus ca este mallul..imi pot clati si eu ochisorii si o pot plimba pe Ana cu carutul;)
Te rog eu sa nu iei ceea ce ei numesc "proaspat". Tati de Chiara cu asta se ocupa si stiu exact cum functioneaza transportul. Nu lua cel putin pana alaptezi, dupa aia daca faci o intoxicatie, asta e. Congelatul nu e la fel de bun ca gust, dar transportul si tempretura din masina sunt super controlate. Nela Ce sunt proni? 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Andre, ce mesaj frumos ai scris , mi-a pacut asta: "sa ma tina treaza o printesa, nu gandurile". Nu vreau sa te dezamagesc, insa sa stii ca or sa fie momente cand or sa te tina amandoua chestiile treaza, in acelasi timp! Dar daca ai "norocul" sa fie Chiara Ada o plangacioasa, tot e bine, macar nu scapi de una, ca gandurile nu ti le mai auzi de chiraiturile lu' bebe. Te tachinez eu pe tine, ca mi-esti draga... ce eu sunt convinsa ca Ada Chiara o sa fie o scumpitica si o cuminte.Si stii ca m-am rosit de placere cand am vazut ca mi-zi zis "lady" Multumesc frumos.
Nu-i nimic. Pana acum m-au tinut treaza numai bazaconiile din capul meu si lipsa de tati de Chiara. Sa ma tina treaza rodul iubirii noastre, dar sa stiu ca suntem impreuna si ii multumesc lui Dumnezeu. Sunt pregatita sa nu dorm si sunt pregatita sa cedez cand nu voi dormi, dar am s-o vad intreaga si sanatoasa afara. Iar de iese plangacioasa, va fi "lucru manual", ca am plans 6 luni de sarcina. O face mami fericita si zambilica, sanatoasa sa fie si inapoi la tati al ei. Si tu imi esti tare draga. O seara frumoasa. Dana Scriu reteta intr-un doc si trimit pe mail, sa nu fim off the topic. La Auchan vezi daca au raci mari, sunt super buni si iti spun cum sa-i faci. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Andre deci tu zici sa nu iau chestii proaspete..mai bine congelat, nu?
(ne placea Cora inainte, dar de o vreme incoace ne-am reprofilat pe Auchan..plus ca este mallul..imi pot clati si eu ochisorii si o pot plimba pe Ana cu carutul;)

Te rog eu sa nu iei ceea ce ei numesc "proaspat". Tati de Chiara cu asta se ocupa si stiu exact cum functioneaza transportul. Nu lua cel putin pana alaptezi, dupa aia daca faci o intoxicatie, asta e. Congelatul nu e la fel de bun ca gust, dar transportul si tempretura din masina sunt super controlate.

Nela Ce sunt proni?

36+ Chiara Ada

King size prawns sunt ca si shrimps (cred ca astia sunt crevetii). O sa caut in pozele mele vechi si o sa va trimit poze, sa vedeti cum arata.
Sunt tare gustosi, au acelasi gust ca si crevetii, doar ca trebuie sa ii desfaci din carapacea lor, ca e tare.

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

No..Isabella doarme de la 9,30 si este ora13,10 abia acum sa tezit..ce sa-i dau din biberon ca am pus-o direct la tatica ca imi pocneste si intre timp sa umplut si cealalata...vb lui mama pot sa dau si la stat lapte ca pe vremuri.Abia acu om reusi sa iesim la plimbare ca daca a dormit atata am lasat-o in pace.
Asa ca pupacim si ne auzim mai pe seara.
Monikus,,te inteleg ca esti obosita, mai rezista putin mami si se mai linisteste si puiutu, metode de adormit nu stiu,Isabella e cumintica,la Iulia foloseam caruciorul in casa.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaMKing size prawns sunt ca si shrimps (cred ca astia sunt crevetii). O sa caut in pozele mele vechi si o sa va trimit poze, sa vedeti cum arata. Sunt tare gustosi, au acelasi gust ca si crevetii, doar ca trebuie sa ii desfaci din carapacea lor, ca e tare.
Gamberetti mari...un deliciu, sunt preferatii mei (eu le spuneam raci, dar de fapt sunt un soi de creveti). Pai astia au gust de lesini. Eu pe gratar ii fac, cu sos de usturoi si patrunjel. Dana, de astia sa iei daca gasesti, sunt absolut senzationati. Stiam si ceva retea de paste cu astia ... pfoai ce pofta 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Fetelor cum sa fac sa doarma? Mai am putin si ajung la balamuc.

Monica, eu nu stiu decat metode limitate de adormit una bucata Ana. Ordinea e cam asa: pe perna de alaptat, daca nu merge, luam in brate, dar sezand, daca nu merge nici asa, in brate mergand prin camera (mi se pune un jinghi in coaste uneori, cat e ea de mica, pentru ca o tin pe brat in fata mea, bratul la 90 de grade fata de corp, sa fie miscarea cat mai lina si mai ampla). Daca nici asa nu merge, ii dau tzatza. Si daca nici asa nu adoarme (99 la suta adoarme), il chem pe ta-su! El a facut-o, el sa o linisteasca!
Glumesc, ma plimb cu ea prin casa pana adoarme, cand obosesc mai schimb cu sotul, daca e prin preajma.

Acu' chiar ca ma pun sa dorm!

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dana,multumesc frumos.Repet,am 2 copii tare cuminti si de-aia totul merge ca pe roatechiar le ziceam alor mei zilele trecute ca nush ce m-as fi facut de una singura daca Razvi era un copil urlacios si care mi-ar fi acaparat 90 % din zi

Tocmai pt ca la noi e cum e,nu ma pricep sa dau sfaturi pt a adormi copiii sau a-i calma.
Daca va zic ceva,o sa vreti sa ma ...eu il mai las pe Razvi sa planga cate 2-3 minute tocmai pt a-i auzi glasciorul si a "face plamani",ca la cat de rar se intampla asta,sincer va spun,mi-e drag sa-l aud cum plange (show-ul are loc cam o data pe sapt...deci va dati seama de ce ascult eu cu asa arodoare urlaturile).Acu' cred ca imi ziceti vreo 2 de sanatate

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

No..Isabella doarme de la 9,30 si este ora13,10 abia acum sa tezit..ce sa-i dau din biberon ca am pus-o direct la tatica ca imi pocneste si intre timp sa umplut si cealalata...vb lui mama pot sa dau si la stat lapte ca pe vremuri.Abia acu om reusi sa iesim la plimbare ca daca a dormit atata am lasat-o in pace.
Asa ca pupacim si ne auzim mai pe seara.
Monikus,,te inteleg ca esti obosita, mai rezista putin mami si se mai linisteste si puiutu, metode de adormit nu stiu,Isabella e cumintica,la Iulia foloseam caruciorul in casa.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Claudia, de abia astept sa se mai potoleasca pt ca simt ca imi pierd mintile. Eu cred ca ma si simte ca ma ia frica cu el. Tacsu il mai adoarme cateodata. Mie nu imi iese de nici un fel. Poate sunt eu paranoia dar....nu mai stiu. pt incurajare.

Nela, eu am incercat deja tot ce ai zis tu. Problema e ca nu pot sa-l tin mult in brate. Este prea greu pt coloana si operatia mea. Imi vine sa urlu cateodata de durere de la atata brate. Nici in bouncer nu prea mai adoarme. Legan bouncerul ala pana ma doare mana si el tot cu ochii in tavan e. Eu nu stiu cand se odihneste el dar ma rog. E drept ca mai atipeste cate 5-10 minute dar prea putin ca sa apuc si eu sa ma odihnesc. Sper sa vina momentul cand vom putea dormi amandoi linistiti macar 2 ore legat. Somn usor.

Moni_iulia eu am auzit ca nu e nici o problema daca stranuta. Nu conteaza de cate ori. Cat despre sughit, eu am auzit varianta cu 2 picaturi de lamaie nu cu o lingurita. Eu ii puneam o picatura pe suzeta dar nu mergea intotdeauna. Apoi am auzit de o lingurita cu apa. Am incercat o data si mi-a iesit. Acum dupa ce am vb cu dr am ajuns la concluzia ca il las sa se linisteasca singur pt ca nu el e stresat ci noi de sughitul lui. Am invatat sa nu ma mai agit atat la sughitul lui. Sorry ca nu te-am ajutat mai mult.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput