Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

si acum sa va delectez si eu cu ceva poze :

http://community.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs?mediaPosition=12

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Wow traiasca dintisorii! multa rabdare si putere in continuare!
la noi ar fi ceva semne daca ma gandesc la agitatie, dar..cam atat
Noapte buna, mamici si somn usor la pitici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Alina, vreau si eu din minunatiile alea de sapunuri. Arata incredibil, iar de miros cred ca e ... ireal
Vorbim pe mess?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

sigur te astept

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Da...am uitat...zicea cineva de paracetamol.

Noua ni s-a recomandat paracetamol pt temp de la 37.6 la 38.5, mai sus de 38.5 cica 1/2 supozitor de novocalmin.

Am intrebat pe dr..ca tot a venit sa ne vaccineze, cum e cu dintii si-a zis ca pot sa-l ajut un pic sa suporte mai usor dandu-i paracetamol sau nurofen sau 1/2 novocalmin. Eventual pot sa dau azi un fel, maine altul.

Eu i-am dat nurofen azi la Alex...ca urla de durere...nu stia saracu' din ce sa mai muste...mi-a scuipat o parte, dar tot a inghitit ceva.
Macar a apucat sa doarma 1 ora (cel mai lung somn din ziua de azi).

Co ocazia celui de-al doilea dintisor cred ca ne intarcam...nici pana acum nu prea mai vroiam tzitzi, dar acum muscam....:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

poze la baita
vorbim imediat

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Dar vad ca deja au aparut ceva falcute pe acolo

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MARIANA, ce dulce e ! Si cat de mica. Parca ieri era si Ana asa. Cat mai are ca greutate?

MONICA,

Fetele, mai e vreuna din voi care da bebeului carne de pui din comert? Eu pana acum cateva zile am avut gaina de tara, dar pana soseste o gaina "pe care o cunosc" pt maine i-am pus la fiert pui din comert, ca si asa am facut pauza cateva zile si daca nu papa nici ou si mai are si lipsa de fier, am zis ca mai bine din comert decat deloc. Sper sa nu fie vreo problema. Iar ficatel i-am dat mai mult din comert, ca na, cati ficati sa aiba o gaina, chiar si de tara

Evident ca a dormit numai o ora si pe urma a fost mega maraita, de nu am putut nimic sa fac cu ea, am lasat-o in plata ei, dar fiind mereu prin preajma, ca altfel se punea pe urlat. Acum era pe salteluta jos si am vazut-o ca atipise ca betivii in gara, asa ca dus-o in patuc, sa traga un pui mic. Asa mi-a facut si ieri, parca vad ca la noapte iar avem show

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

PISIK eu ii dau lui Petru doar pui din comert fiindca nu "cunosc" nici o gaina Asa le-am dat si celorlalti doi si a fost ok. Probleme nu au de ce sa fie. Nu sunt ei hraniti cum trebuie (puii) dar totusi este carnita.

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

am facut o baita luuuuungaaaaaaa cu sare de baie cu coacaze negre si cu sapunel cu capsunica; Doamne ce bine ma siiiiiiiimttttttt; alina.n bestiale sunt; ce crezi, a poftit cristi la cada mea parfumata si acuma se balaceste in sarea mea aia... summer fresh.. sau asa ceva; l-am lasat sa-si aleaga si aia i-a placut; si evident, sapun cu capsunici... o sa miroasa ca o domnisoara

Ma bucur mult ca ti-au placut, pt sot sa caut cava cu maracin vorba lu Mona?

Si pentru alte doritoare : http://sapunurinaturale.wordpress.com/sapunuri-pentru-corp-2/
ma puteti contacta pe mess : gohugeasla@yahoo.com

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

am ras de cristi cand a iesit din cada ca a venit repede sa-mi arate ca e "moale si catifelat"

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

si acum sa va delectez si eu cu ceva poze :

http://community.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs?mediaPosition=12

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

WOW cat este de frumoasa

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

In sfarsit sunt la zi. Am recuperat tot
Acum ma duc si eu la somnic.
Va
Noapte buna!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Haideti la , e proaspata, tocmai am facut-o!Cred ca incet-incet ne trece si rubeola, Eva e din ce in ce mai bine-dispusa, mai are cateva pete pe barbie, in rest s-au dus, acum se joaca singurica in patut la ea, lucru pe care nu l-a mai facut de o saptamana.Cine mai e prin preajma?PS Mariana, am vazut-o pe Maya, e superba! Si micuta, cum spuneau si fetele. Noi daca suntem obisnuiti cu bb de 6-7-8 luni...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput