Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

votat

mai trebuie sa votez pe cineva?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MARIANA, ce dulce e ! Si cat de mica. Parca ieri era si Ana asa. Cat mai are ca greutate?

MONICA,

Fetele, mai e vreuna din voi care da bebeului carne de pui din comert? Eu pana acum cateva zile am avut gaina de tara, dar pana soseste o gaina "pe care o cunosc" pt maine i-am pus la fiert pui din comert, ca si asa am facut pauza cateva zile si daca nu papa nici ou si mai are si lipsa de fier, am zis ca mai bine din comert decat deloc. Sper sa nu fie vreo problema. Iar ficatel i-am dat mai mult din comert, ca na, cati ficati sa aiba o gaina, chiar si de tara

Evident ca a dormit numai o ora si pe urma a fost mega maraita, de nu am putut nimic sa fac cu ea, am lasat-o in plata ei, dar fiind mereu prin preajma, ca altfel se punea pe urlat. Acum era pe salteluta jos si am vazut-o ca atipise ca betivii in gara, asa ca dus-o in patuc, sa traga un pui mic. Asa mi-a facut si ieri, parca vad ca la noapte iar avem show

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pisik, eu ii dau pui din comert lui Vladimir. Insa nu ii dau piept pentru ca mi se pare ca daca puiul mananca ingrasaminte astea se pun pe piept, sa impresioneze gainile. Eu ii iau aripi de pui, le fierb bine si ii dau carne de pe partea mai mare a aripii-sper ca ma intelegi. Piept i-am dat de la un pui de la tara insa l-am terminat.

Pana acum nu a avut nicio reactie ciudata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Alina, vreau si eu din minunatiile alea de sapunuri. Arata incredibil, iar de miros cred ca e ... ireal
Vorbim pe mess?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Seara buna, fete!
Dyana, ai vazut linkul nr. 2 cu Magul din Carpati? desi banuiesc ca lectura ti-a fost serios tulburata azi de mutzu...offf! si al meu a fost azi in culmea agitatiei, cum il puneam la orizontala cum incepea concertul! cred ca am facut kilometri prin casa cu el in plimbare...l-am scos si afara dar degeaba, nu s-a linistit...acu vad ca doarme dar ma astept la figuri peste noapte...asta este, e perioada dintilor, sa speram ca trecem cu bine...important e sa nu ia raceli, virusi, ca-n rest, rezistam noi, nu?

vezi ca ai ghicit!!????!!! nici n-am vazut cu ce e macar, ca m-a cocosat mutunel mic; partea buna e ca a avut crize, intre care mi-a dat voie sa-l pun jos, a ras, ne-am gadilat si ne-am tavlit prin pat cand l-am lasat la cucu' gol... mai fetelor, nebunache asta al meu daca-l las gol toata ziua nu zice nici pas; la noi schimbatul de pemparas inseamna uneori si juma de ora de chitaiala in cucu gol; si cum am o obsesie sa nu stea ud, si-l schimb destul de des....v dati seama ca ne chitaim toata ziua, mai ales ca dam si de "bultica" goala, sa nu mai zicem de "bulicel" care-si ia si el portia de gadilat

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

mama nebuna care sunt, am dat-o pe gadilat si am uitat ce incepusem sa zic.....ce ziceam?????....... a, da, a fost super miortanit azi, dar vad ca doarme deja de 2 ore fara treziri... poate prindem ceva somnic

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

ma duc in pat ca deja la cate ore de somn am lipsa.... o sa pic pe atstatura; of, si sunt singura, ca e cristi la un botez si speram sa vina pana acuma; oare cat de cherchelit ajunge acasa???

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Novus sau cine vrea dintre mamici, imi spuneti va rog cum le gatiti dovlecelul la puiuti? eu nu i-am dat inca. Banuiesc ca il fierbeti si il pasati...mai puneti ceva in piure?
Multumesc.

eu ii dau dovleac, ii place mai mult decat dovlecelul
fiert si pasat cu alte legume, branza, eu mai pun ulei de porumb, ii pace tare mult

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Saby, sa se faca bine printesa !!

noapte buna fetelor !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna seara,

Am vrut sa dau eu cafeaua de dimineata.....da' n-am putut.
In primul rand multumim de urari si va invitam la 1 felie de tort (cu mere si zahar ars).

Alex e mai bine, n-a mai facut peste zi temperatura, iar acu seara n-am mai apucat sa-l verific ca a adormit dupa baitza/papa...sa vedem pt cata vreme.

Asa...ziceam ca n-am putut sa va dau cafeaua...am avut noapte alba si noi si banui ca si vecinii....a papat pe la 3 dupa care a dat la ratze...pana l-am plimbat/schimbat si pe el si pe mine...s-a trezit artistu cu chef de concert...si pana la 5 ne-a tres serenade.
La 7 ne-am trezit iar sa mancam...s-am dormit pana la 8.

La 8 toata lumea a fost sus.
Si da-i tipete si urlete dc il lasai din brate.

Uite asa, printre picaturi, a facut mami tort la bebe si papa.

Alex nu stiu dc a dormit 3 ceasuri in total toata ziua de azi, dar
AVEM DINTELE NR 2...a aparut...am vazut de dimineata ceva pe gingiuta, cand m-am uitat mai bine era o bucatica de gingie...as de tare l-a durut ca efectiv a rupt din gingie rozand cine stie ce.

Wa...hai ca m-am intins...sigur am uitat sa va zic ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Dovleac de unde iei, Novus? si ce fel de branza pui? de-aia de la tarani din piata?
Mersi

Mergi la inceput