Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Seara buna, fete!
Dyana, ai vazut linkul nr. 2 cu Magul din Carpati? desi banuiesc ca lectura ti-a fost serios tulburata azi de mutzu...offf! si al meu a fost azi in culmea agitatiei, cum il puneam la orizontala cum incepea concertul! cred ca am facut kilometri prin casa cu el in plimbare...l-am scos si afara dar degeaba, nu s-a linistit...acu vad ca doarme dar ma astept la figuri peste noapte...asta este, e perioada dintilor, sa speram ca trecem cu bine...important e sa nu ia raceli, virusi, ca-n rest, rezistam noi, nu?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth

Alexandru, bebe de Alex2alex

Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea

bebe.... de ctin_flori

La multi ani si celor ce isi serbeaza azi ziua numelui

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bestioc de Lysbeth, Alex de mami Alex, Petru si Nicolae gemeni de Andreeeea!
mamicilor Mihaelacg, Mababei, Dyanna27, Gabi86, Miha1980

puilor Gabriel de Magdyi, Ina Gabriela de Carmenada, Razvan-Mihai de Aditapop, David Gabriel de Dyanna27, Gabriel Robert de Gabi86, Radu Mihai de Curea.

Ana-Gabriela surioara Sophiei

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

LYSBETH scoala 56 e aia de langa Mihai Viteazul? Acolo e Iris? E o scoala f buna, sor'mea a facut Mihai Viteazul si majoritatea colegilor erau din 56, f buni copii.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ayla, ce faci ? cum te mai simti ? sa stii ca ne-am gandit la voi chiar daca nu am scris nimic ; ne e dor de tine !!!

si vroiam sa te intreb de unde ai cumparat papusa pt Luana ??

Mihaelacq, sa stii ca nici noi nu stam super bine la mancare, tot tziti e de baza dar in greutate luam asa ca
Alexandra mananca cu pofta si fara mofturi cerealele si dovleacul, restul sunt cam cu buzele lipite dar pana la urma ia cateva lingurite

Fetelor, astazi ghici cine a venit in vizita la mine dupa o lunga absenta ??!! Mos Craciun ce e bine ca a venit fara surle si trambite deci e ok ; cu ocazia asta ma gandesc sa incep sa iau si eu Cezarette ca pana acum a mers dar nu vreau sa stau stresata luna de luna pana la anu' doar
Cele care folositi, v-ati simtit bine ? eu luam inainte Marvelon si nu am avut nici o problema

Voi ce alte metode contraceptive folositi ? sterilet nu vreau, adica ma gandesc daca nu e riscant la uter cicatricial sau cum se zice

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

mda...si la mine avenit acu 3 zile dupa o absenta de 1 an si 4 luni

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

poze la baita
vorbim imediat

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

bine ati revenit acasa, tare scumpa e Maya

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Novus sau cine vrea dintre mamici, imi spuneti va rog cum le gatiti dovlecelul la puiuti? eu nu i-am dat inca. Banuiesc ca il fierbeti si il pasati...mai puneti ceva in piure?
Multumesc.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

-da si eu ii dau dovlecel , poti fie sa-l fierbi fie sa-l pui la aburi si il amesteci cu restul de legume pe care le dai
-eu fac supa din maulte legume si le pasez pe toate la un loc, adaug cereale, branxica si carnita/ ou

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

diana era moaleee si catifelat si mirosea a capsunica asa ca l-ai iertat

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Multumim, Alina
Incercam maine

Mergi la inceput