Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*
Raspunsuri - Pagina 6
aditapop spune:
Seara buna, fete!
Dyana, ai vazut linkul nr. 2 cu Magul din Carpati? desi banuiesc ca lectura ti-a fost serios tulburata azi de mutzu...offf! si al meu a fost azi in culmea agitatiei, cum il puneam la orizontala cum incepea concertul!
cred ca am facut kilometri prin casa cu el in plimbare...l-am scos si afara dar degeaba, nu s-a linistit...acu vad ca doarme dar ma astept la figuri peste noapte...asta este, e perioada dintilor, sa speram ca trecem cu bine...important e sa nu ia raceli, virusi, ca-n rest, rezistam noi, nu?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
alina.n spune:

Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth 
Alexandru, bebe de Alex2alex 
Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea 
bebe.... de ctin_flori
La multi ani si celor ce isi serbeaza azi ziua numelui 

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Monnvas spune:
Bestioc de Lysbeth, Alex de mami Alex, Petru si Nicolae gemeni de Andreeeea!
mamicilor Mihaelacg, Mababei, Dyanna27, Gabi86, Miha1980
puilor Gabriel de Magdyi, Ina Gabriela de Carmenada, Razvan-Mihai de Aditapop, David Gabriel de Dyanna27, Gabriel Robert de Gabi86, Radu Mihai de Curea.
Ana-Gabriela surioara Sophiei 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
LYSBETH scoala 56 e aia de langa Mihai Viteazul? Acolo e Iris? E o scoala f buna, sor'mea a facut Mihai Viteazul si majoritatea colegilor erau din 56, f buni copii.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Ayla, ce faci ? cum te mai simti ? sa stii ca ne-am gandit la voi chiar daca nu am scris nimic si vroiam sa te intreb de unde ai cumparat papusa pt Luana ?? ![]() Mihaelacq, sa stii ca nici noi nu stam super bine la mancare, tot tziti e de baza dar in greutate luam asa ca ![]() Alexandra mananca cu pofta si fara mofturi cerealele si dovleacul, restul sunt cam cu buzele lipite Fetelor, astazi ghici cine a venit in vizita la mine dupa o lunga absenta ![]() ce e bine ca a venit fara surle si trambite deci e ok ; cu ocazia asta ma gandesc sa incep sa iau si eu Cezarette ca pana acum a mers dar nu vreau sa stau stresata luna de luna Cele care folositi, v-ati simtit bine ? eu luam inainte Marvelon si nu am avut nici o problema Voi ce alte metode contraceptive folositi ? sterilet nu vreau, adica ma gandesc daca nu e riscant la uter cicatricial sau cum se zice Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
mda...si la mine avenit acu 3 zile dupa o absenta de 1 an si 4 luni

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin poze la baita![]() ![]() vorbim imediat ![]() fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
bine ati revenit acasa, tare scumpa e Maya

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
aditapop spune:
Novus sau cine vrea dintre mamici, imi spuneti va rog cum le gatiti dovlecelul la puiuti? eu nu i-am dat inca. Banuiesc ca il fierbeti si il pasati...mai puneti ceva in piure?
Multumesc.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
alina.n spune:
-da si eu ii dau dovlecel , poti fie sa-l fierbi fie sa-l pui la aburi si il amesteci cu restul de legume pe care le dai
-eu fac supa din maulte legume si le pasez pe toate la un loc, adaug cereale, branxica si carnita/ ou
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
diana era moaleee si catifelat si mirosea a capsunica
asa ca l-ai iertat 
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
aditapop spune:
Multumim, Alina
Incercam maine

fericita