Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

eu una nu ma reped sa ii pun imediat la febra 38 supozitor ci ii dau nurofen, supozitorul cu paracetamol il folosesc la febra 38,5 iar la 39 novocalmin( nu mai mult de doua pe zi) mai am alternativa diclogesic

Da , poti sa-i dai diseara nurofen daca mai are febra

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Multumesc mult . Deci doar daca mai are febra ii dau nurofen?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

da, si daca iarasi face tot in jur de 38 ii dai la 4 ore calpol , panadol sau eferalgan,alernativ cu nurofen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Buna fetelor!!!!
Sunt zombi, azi noapte am facut noapte alba in adevaratul sens al cuvantului, Maia a fost super agitata si am pus-o pe seama unei bucatele de ananas data seara pe la 7 si m-am gandit ca poate i-a facut rau la burtica. Cred ca totusi nu e asta pt ca dimineata mi s-a parut ca avea febra si cand am verificat era 37.5 azi a fost deasemenea agitata iar acum cand i-am luat iar febra avea 38 si i-am pus de urgenta un supozitor cu paracetamol. Inclin sa cred ca e de la dintisori pt ca nu are alte simptome decat aceasta febra si o stare foarte proasta de agitatie. Nu nas infundat sau muci, nu tuse, nici rosu in gat atat cat am reusit sa ma uit, doar febra si maraie in continu.
Please help!!!!!! Credeti ca e de la dinti????? Si diseara daca i-am pus supozitor cu paracetamol mai pot sa-i dau nurofen???? A si mai vroiam sa spun ca ieri a facut si kk cam moale, azi insa normal, iar gingiuta nu mi se pare foarte mult modificata.
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc mai tarziu.
Pupu!!!!!!

pote fi si de la dintisori, dar sa fii atenta sa nu fie un inceput de raceala. Nurofen poti sa-i dai si mai ales ca este indicat daca are dureri de la dinti, dar daca face temperatura mai mare de 38,5 nu este exclus sa fie o raceala. O pupam pe Maia sa se faca bine repede

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui saby

Buna fetelor!!!!
Sunt zombi, azi noapte am facut noapte alba in adevaratul sens al cuvantului, Maia a fost super agitata si am pus-o pe seama unei bucatele de ananas data seara pe la 7 si m-am gandit ca poate i-a facut rau la burtica. Cred ca totusi nu e asta pt ca dimineata mi s-a parut ca avea febra si cand am verificat era 37.5 azi a fost deasemenea agitata iar acum cand i-am luat iar febra avea 38 si i-am pus de urgenta un supozitor cu paracetamol. Inclin sa cred ca e de la dintisori pt ca nu are alte simptome decat aceasta febra si o stare foarte proasta de agitatie. Nu nas infundat sau muci, nu tuse, nici rosu in gat atat cat am reusit sa ma uit, doar febra si maraie in continu.
Please help!!!!!! Credeti ca e de la dinti????? Si diseara daca i-am pus supozitor cu paracetamol mai pot sa-i dau nurofen???? A si mai vroiam sa spun ca ieri a facut si kk cam moale, azi insa normal, iar gingiuta nu mi se pare foarte mult modificata.
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc mai tarziu.
Pupu!!!!!!

pote fi si de la dintisori, dar sa fii atenta sa nu fie un inceput de raceala. Nurofen poti sa-i dai si mai ales ca este indicat daca are dureri de la dinti, dar daca face temperatura mai mare de 38,5 nu este exclus sa fie o raceala. O pupam pe Maia sa se faca bine repede

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Si noi va . Multumim mult,mult!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MARIANA, ce dulce e ! Si cat de mica. Parca ieri era si Ana asa. Cat mai are ca greutate?

MONICA,

Fetele, mai e vreuna din voi care da bebeului carne de pui din comert? Eu pana acum cateva zile am avut gaina de tara, dar pana soseste o gaina "pe care o cunosc" pt maine i-am pus la fiert pui din comert, ca si asa am facut pauza cateva zile si daca nu papa nici ou si mai are si lipsa de fier, am zis ca mai bine din comert decat deloc. Sper sa nu fie vreo problema. Iar ficatel i-am dat mai mult din comert, ca na, cati ficati sa aiba o gaina, chiar si de tara

Evident ca a dormit numai o ora si pe urma a fost mega maraita, de nu am putut nimic sa fac cu ea, am lasat-o in plata ei, dar fiind mereu prin preajma, ca altfel se punea pe urlat. Acum era pe salteluta jos si am vazut-o ca atipise ca betivii in gara, asa ca dus-o in patuc, sa traga un pui mic. Asa mi-a facut si ieri, parca vad ca la noapte iar avem show

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

saby, pisik ma alatur si eu la nopti albe... eu m-am pregatit sufleteste pentru noaptea asta, ca mi-a tras mutzu niste miortaituri azi... de zile mari; presupun ca partea 2 e la noapte; am mancat in seara asta lapte degresat cu "furaje" (asa le zice cristi la cerealele astea pe care le manac eu, stiti voi din alea simple, boabe de grau, ovaz, secara... are dreptate, furaje de cal sunt), si sa vezi energie ce am la noapte; sunt hotarata sa nu ma mai culc deloc decat sa ma trezesc la sfert de ora, ca mai rau ma turmentez; asa stau linistita si citesc, ma mai uit la tv si ingrijesc mutzunel miortanel

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

saby, pisik ma alatur si eu la nopti albe... eu m-am pregatit sufleteste pentru noaptea asta, ca mi-a tras mutzu niste miortaituri azi... de zile mari; presupun ca partea 2 e la noapte; am mancat in seara asta lapte degresat cu "furaje" (asa le zice cristi la cerealele astea pe care le manac eu, stiti voi din alea simple, boabe de grau, ovaz, secara... are dreptate, furaje de cal sunt), si sa vezi energie ce am la noapte; sunt hotarata sa nu ma mai culc deloc decat sa ma trezesc la sfert de ora, ca mai rau ma turmentez; asa stau linistita si citesc, ma mai uit la tv si ingrijesc mutzunel miortanel

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Buna idee, poate chiar si o cafea ar merge, dar maine ce facem ca ne iau astia mici de buni nu alta, iar eu nu stiu zau cum mai rezist in noaptea asta ca deja imi adun ochi din gura pt. ca azi noapte nu cred ca am dormit mai mult de 3 ore adunate .
Vroiam sa mai spun si La Multi Ani mutunel de Dyanna si celorlalti sarbatoriti de azi, ii pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

am facut o baita luuuuungaaaaaaa cu sare de baie cu coacaze negre si cu sapunel cu capsunica; Doamne ce bine ma siiiiiiiimttttttt; alina.n bestiale sunt; ce crezi, a poftit cristi la cada mea parfumata si acuma se balaceste in sarea mea aia... summer fresh.. sau asa ceva; l-am lasat sa-si aleaga si aia i-a placut; si evident, sapun cu capsunici... o sa miroasa ca o domnisoara

Ma bucur mult ca ti-au placut, pt sot sa caut cava cu maracin vorba lu Mona?

Si pentru alte doritoare : http://sapunurinaturale.wordpress.com/sapunuri-pentru-corp-2/
ma puteti contacta pe mess : gohugeasla@yahoo.com

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

am facut o baita luuuuungaaaaaaa cu sare de baie cu coacaze negre si cu sapunel cu capsunica; Doamne ce bine ma siiiiiiiimttttttt; alina.n bestiale sunt; ce crezi, a poftit cristi la cada mea parfumata si acuma se balaceste in sarea mea aia... summer fresh.. sau asa ceva; l-am lasat sa-si aleaga si aia i-a placut; si evident, sapun cu capsunici... o sa miroasa ca o domnisoara

Ma bucur mult ca ti-au placut, pt sot sa caut cava cu maracin vorba lu Mona?

Si pentru alte doritoare : http://sapunurinaturale.wordpress.com/sapunuri-pentru-corp-2/
ma puteti contacta pe mess : gohugeasla@yahoo.com

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

am ras de cristi cand a iesit din cada ca a venit repede sa-mi arate ca e "moale si catifelat"

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput