Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Mihai si Mihaele, Gabrieli si Gabriele

ghioceilor sarbatoriti azi

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Multumim de vot, Ayla
O zi buna tuturor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI! MIHAELA, GABRIELA, MIHAI GABRIEL!

LA MULTI ANI! DAMIAN CODRUT ANDREI, PETRU si NICOLAE!

Revin cu ce uiasem sa zic ieri:

LYSBETH, super tare bestiocul. Cand ma gandesc ca Ana e aproape cu 2 luni mai mare si nici nu se ridica, nici nu merge de-a busilea imi vine sa

ARIS, e ok 2 mese de lapte in 24h la varsta asta. Am intrebat eu pediatra si a zis ca e bine. Si Ana are tot 2 mese si nici nu papa asa mult, maxim 200.

CHATO, ce va invidiez. Voi aveti incredere sa lasati copiii la crese si cu bone, la noi slabe sanse sa gasesti una de incredere, la bona ma refer, ca de cresa cred ca e aproape imposibil pt un bb asa mic. Pupici dragoanei

Plus,

ANCA, desi nu-s psiholog , eu zic ca gandul tau e tot la Daddy. Ai o problema nerezolvata si nu iti gasesti linistea. Poate trebuie sa regandesti decizia

CATIV, bine ai revenit. Cate face maimutica ta

Azi noapte a fost de pomina Ana. Am ajuns la concluzia ca are o noapte buna, una rea. Joi a fost rea, vineri a fost copilul ideial, fara maraieli, cu trezire de papa la 7 si apoi somn pana la 10,30, iar azi noapte si-a scos parleala: maraieli toata noaptea, trezire la 5 pt papa, trezire definitiva la 7,30, atipit de la 8:50 pana la 9:10, maraiala toata ziua de oboseala, evident. Acu doarme, sa vedem cat. Eu si ta'su suntem zombie insa.

Va las, ma duc sa pap ca mi-e si fomica

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

poze la baita
vorbim imediat

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

LA MULTI ANI si de la noi pt toate si toti sarbatoritii de azi.

va invitam la un tort: cu crema de capsuni pt pitici si cu crema de cacao pt parinti.

Am votat si noi.

Am vazut si mazarica Maya la baita: doamne ce mica pare (si asa erau si ai nostrii....).

Am vazut ca a aparut si Ayla .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Mariana, , pupam pe frumoasa Maya, iar tie felicitari, te descurci admirabil, iar taticul se vede ca este mandru de fetele lui

mihaelacg, nu am reusit sa vad pozele.

bianca2503 , am crezut ca esti varsator, pentru ca din experienta mea, varsatorii sunt nonconformisti si iubesc libertatea.

Azi Dirpilici afost cuminte, s-a jucat, a dormit, mai greu cu mancarea, dar asta e. Vom fi singuri acasa pana joi, tata azi a plecat la Brasov, dar ne descurcam noi ca suntem mari.Am citit ca sunt pitici care dorm in sacul de dormit, dar la al meu nu-i place, se invarte mult in somn si se incurca in el si apoi incepe sa planga si trebuie sa-l scot, dar trag sperante sa aibe somn mai linistit dupa ce ii ies dintii si apoi sa mai insist.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

La multi ani pt sarbatoritii zilei !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ayla, ce faci ? cum te mai simti ? sa stii ca ne-am gandit la voi chiar daca nu am scris nimic ; ne e dor de tine !!!

si vroiam sa te intreb de unde ai cumparat papusa pt Luana ??

Mihaelacq, sa stii ca nici noi nu stam super bine la mancare, tot tziti e de baza dar in greutate luam asa ca
Alexandra mananca cu pofta si fara mofturi cerealele si dovleacul, restul sunt cam cu buzele lipite dar pana la urma ia cateva lingurite

Fetelor, astazi ghici cine a venit in vizita la mine dupa o lunga absenta ??!! Mos Craciun ce e bine ca a venit fara surle si trambite deci e ok ; cu ocazia asta ma gandesc sa incep sa iau si eu Cezarette ca pana acum a mers dar nu vreau sa stau stresata luna de luna pana la anu' doar
Cele care folositi, v-ati simtit bine ? eu luam inainte Marvelon si nu am avut nici o problema

Voi ce alte metode contraceptive folositi ? sterilet nu vreau, adica ma gandesc daca nu e riscant la uter cicatricial sau cum se zice

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna fetelor!!!!
Sunt zombi, azi noapte am facut noapte alba in adevaratul sens al cuvantului, Maia a fost super agitata si am pus-o pe seama unei bucatele de ananas data seara pe la 7 si m-am gandit ca poate i-a facut rau la burtica. Cred ca totusi nu e asta pt ca dimineata mi s-a parut ca avea febra si cand am verificat era 37.5 azi a fost deasemenea agitata iar acum cand i-am luat iar febra avea 38 si i-am pus de urgenta un supozitor cu paracetamol. Inclin sa cred ca e de la dintisori pt ca nu are alte simptome decat aceasta febra si o stare foarte proasta de agitatie. Nu nas infundat sau muci, nu tuse, nici rosu in gat atat cat am reusit sa ma uit, doar febra si maraie in continu.
Please help!!!!!! Credeti ca e de la dinti????? Si diseara daca i-am pus supozitor cu paracetamol mai pot sa-i dau nurofen???? A si mai vroiam sa spun ca ieri a facut si kk cam moale, azi insa normal, iar gingiuta nu mi se pare foarte mult modificata.
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc mai tarziu.
Pupu!!!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

eu una nu ma reped sa ii pun imediat la febra 38 supozitor ci ii dau nurofen, supozitorul cu paracetamol il folosesc la febra 38,5 iar la 39 novocalmin( nu mai mult de doua pe zi) mai am alternativa diclogesic

Da , poti sa-i dai diseara nurofen daca mai are febra

Mergi la inceput