Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..fetele..Alina..imi vinzi si mie niste bombite de baie?ca stiu eu..ca miros bestial

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Neata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna Vali, cum iti mai sunt copiii?sunteti ok?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

da, sunt bine
Ai tai?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Alina, te-am adaugat si eu pe mess.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

'Neata, dragelor
Cum ati dormit?
La noi a fost agitatie, cred ca incep dintii
Anamariame, mersi de cafea, ai fost harnicuta, eu de-abia acum apuc sa beau o gura si sa scriu ceva, ca tzontzi al meu s-a mai linistit, pe moment
Ma bucur ca Eva isi revine, mai trec cateva zile si iesiti la plimbare
Dyana, cum stai cu lectura?

Am mai adaugat poze cu Razvan
http://www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1

Va pup si revin mai tarziu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
nici nu mai stiu cate pagini am de recuerat...asa ca daca a avut cineva treaba cu mine poate mai scrie o data, nu cred ca apuc sa recuperez.
ca veshti despre noi:
piticul si-a dat drumul la vorba si deja m-a capiat de cap, in scurt timp o sa fac alergie la mama...cand vrea ceva ma toaca "mama..mama...mam...mamaammam" pana rezolv problema. a zis si papa si tata..si in general nu ii tace gura(cu cine seamana?????)
se ridica in picioare de absolt orice, si a facut chiar un pas singur singure. a culminat cu un mare buf dar tot nu se lasa. deja se enerveaza in premergator. vrea singur
mananca cam prost si baleshte la greu, asa ca il caut de dintii 5-6 mereu.
cam atat, sper ca sunteti toti bine-sanatoshi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
'Neata, dragelorCum ati dormit?La noi a fost agitatie, cred ca incep dintiiAnamariame, mersi de cafea, ai fost harnicuta, eu de-abia acum apuc sa beau o gura si sa scriu ceva, ca tzontzi al meu s-a mai linistit, pe momentMa bucur ca Eva isi revine, mai trec cateva zile si iesiti la plimbareDyana, cum stai cu lectura?Am mai adaugat poze cu Razvanhttp://www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1Va pup si revin mai tarziuwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
Abia astept sa putem iesi din casa!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Simina_Mariana, am vazut pozele cu Maya si eu zic asa:
- bebelusa seamana cu tine, sau cel putin la atitudine, asa, un pic cu nasucul in vant [eu si la primele poze am zis ca seamana cu tine, restul fetelor cica nu, cu tati...];
- contrar fetelor, mie nu mi se pare DELOC micuta, nici nu pare nascuta prematur, eu cred ca deja a recuperat tot pentru ca acum e o bebelusa fb, nici macar slabuta nu mi se pare; Veronica si Tudor s-au nascut cu 3 kg si zau, nu pareau mai mari decat Maya cu nici un milimetru...
- are DEJA expresie de fetitza zambitoare, unii copii arata muult timp a bebelusi, altii insa devin expresivi mai repede, iar Maya asa este, dar eu cred ca depinde si de mimica mamei, iar tu esti foarte fericita privind la ea, si ti-a preluat euforia;
- parul, nene, e mult, mare si misto!!! Ai mei 3 copii toti s-au nascut doar asa, cu 1/3 din al vostru..., cel putin tudor era si chelbasa, si blond ;
- tu arati mega bine [scriu ca sa ma inteleaga Pisik06 :))];
- ai depistat cauza anemiei, ai tratament?
- pup .

Ayla, chiar, de unde e papusa printesei Luana? Si multam de invitatie pt poze, mereu imi trimiti si sunt "enchantee"

In capitolele alea 5 recuperate eroic, vorbeati si de gripa porcina, mall-uri, etc. Am 2 intrebari:

- de ce ii zice gripa noua?
Eu am cartea Medicina pentru familie, editia 1986 [evident, daca e a mea, e din 1900 toamna ] in care la bolile infectioase sunt, pe langa varicela etc, una bucata sectiune de gripa, cu urmatoarele info: "Virusul are 3 serotipuri: A, B, C. Serotipul A creeaza epidemii mari, are numeroase subtipuri si circula pe toata suprafata globului, trecand peste orice frontiera. Subtipurile circulante actuale sunt A/H3N2 si A/H1N1. Izvorul de infectie este omul. Sunt si cazuri la unele animale (porcine, cabaline). Perioada de incubatie 1-3 zile. [etc] Tratamentul se face "la gura sobei", cu repaus in casa circa 7 zile, aspirina, algocalmin, paracetamol, siropuri de tuse. Antibioticele sunt fara efect si indezirabile. Formele severe cu colaps, lipotimie, stare toxica, sufocare se interneaza in spital.";

- credeti ca are virusul asta, porcin bani de fitze de malluri ? . Mie mi se pare mai sigur in mall decat in piata de legume... Problema mea tot banii de mall ramane...

Ati vazut ca "dl prim ministru" s-a trecut sub acoperire? Pai de la prima poza am observat ca Alina.n si-a schimbat copilul, l-a lasat pe prim la parlament si si-a adus acasa o printesa, Aurora cred [ca Barbie are access denied de la general :))]. Insa si printesa noua tot privire hotarata are .

Am vazut vreo 2 mame cu intrebari despre febra, Saby si Alina.n parca, asa ca eu propun celor care stiu, sa adauge la mailul comun info de la mine [nu-s medic, dar info sunt de la medic si testate de mine in peste 12 ani si minim pe vreo 8 copii...]. Info le-am scris la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144209&whichpage=7
si VA ROG sa vi va scrieti/tipariti pe o foaie lipita pe o usa, undeva, va va ajuta mult .

Eu azi merg la scoala la Veronica, sunt cam supa, , ca refuza sa faca teme, sau se apuca tarziu de ele, si de 2 sapta e sefa clasei, de unde a inteles ca in timpul orelor ea trebuie doar sa scaneze colegii si sa noteze in caietul clasei nereguli sau laude, deci nu e atenta deloc la profi si le mai si raspunde cu tupeu ca "ea tre sa scrie in caietul clasei in clipa aia, ca altfel uita pana in pauza, si raman elevii nescrisi..." Asa ca merg sa vb cu diriga sa o schimbe..., Veronica nu e in stare un singur task sa-l faca ok, d-apoi sa fie multitasking, cum ar presupune un sef?

BB3 are 2 zimtisori!

Mai vb cand ma intorc...

Edit pt bold, underline..., ca sa fie pe placul meu [si al lui novus]mesajul: diversificat pe puncte si colorat :))

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput