Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rais spune:

Aditza, super dulce baiatul tau!!! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Multumim, Rais

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna dimineata,
LA MULTI ANI
Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de Petra Tudor
Maria, bebe de iulia_30,
Mihnea, bebe de poohy,
Vlad Ioan, bebe de Miki1979

Vazut poze Simina, super dulce Maya
Alina.n, frumoasa foc si are niste plete...
Aditapop, super flacaul tau, e un copil vesel. Dovleacul este preferatul juniorului meu. Il fac la steamer, dar poti sa il fierbi in putina apa. Eu l-am cumparat din piata de la tarani.
Aris, wow ce vorbaret!
Noi ieri am "serbat" prima cazatura din pat. A zburat prin somn la juma' de metru de pat...

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Dupa o noapte horror cu trezit la 1 si ne dormit pana la 3 cu refuzat laptic la 6 dimineata Maiuta mea avea febra 39 fara alt simptom doar in momentul cand i-am pus termometrul in fundulet a facut kk moale spre apos la sfarsit. Am plecat de urgenta la doctor unde a consultat-o si i-a pus diagnosticul de enteroviroza . Asa ca am trecut la regim, doar cu lapte fara lactoza si antibiotic + smecta + debridat + floridal, este foarte maraita si acum doarme saracuta dupa ce azi noapte am cam facut noapte alba. Concluzie....am facut acel vaccin Rotarixul cam degeaba.
Intrebare pt. fetele care s-au mai confruntat cu asa ceva...cam cate zile dureaza si poate ramane cu sensibilitate la stomac?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Andrada Teona, bebe de Adirys
Maria, bebe de iulia_30
Bogdan, bebe de Petra Tudor
Vlad Ioan bebe de Miki1979
Mihnea, bebe de poohy

multe lunitze sanatoase!!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

saby..imi pare rau pt pitica ta..Andrei al meu a facut o enteroviroza urata la 6 luni..si acum la 2 ani jumate iar...f greu am trecut peste la prima..ca afacut cu febra..tot tacamul..o sapt a fost fara lapte..regim..doar morcov..orez..si ulterior reintroduse pe rand..i-am dat hidrasec.smecta...biotics..sa putem reface flora intestinala....acum e ok..si nu a ramas cu nicio sensibilitate
sanatate multa..si curaj..ca scapati si de asta

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koko_1
Noi ieri am "serbat" prima cazatura din pat. A zburat prin somn la juma' de metru de pat...

sa speram ca va fi si ultima.... dar nu cred

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Vorbind de gripa "noua", pentru cine are timp, uitati-va aici sau cititi ceva interesant aici
Provista, deci sa fiu optimista, am ras de-am trezit junioru' citind mesajul tau.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetelor. Am zis ca e zi de sarbatoare si sunteti mai ocupate cu petreceri dar de unde voi srieti, scrieti de nu mai dovedesc a citi...telenovea sigura e odiseea asta albastra..

Sa va spun un secret...Rares e si Gabriel si ieri am serbat si noi cu fast prima zi onomastica. Nu prea l-am impresionat ca a tot dormit insa a mancat si el la masa mare cu oamenii. Si a fost tare incantat.

Poze in Poze noi.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

saby multa sanatate lui maia. noi am facut rotarixul dar multumim lui DD pana acum nu am avut probleme

poti sa ii dai si mucilagiu de orez, piure de morcov, cartofi, banana, eu asa ii mai dau cand avem kk moale.

dragos tea mea

Mergi la inceput