Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Era sa va zic Buna dimineata, dar apoi am vazut ca e ziua in amiaza mare.

Incepem si noisaptaman cu cacaceala multa, apropare diaree. Insa nu avem febra sau alte chestii, asa ca o pun pe seama dintilor de sus care ies. Sunt ca niste pastile de Orbit. Culmea, in loc sa iasa din cei de sus cei din fata, primul a iesit un incisiv lateral (stangul). Oricum pe Vladimir il banuiesc ca fiins stangaci pentru ca toate lucrurile le manevreaza mai bine cu mana stanga.

Weekend-ul a fost frumos. Si cum nu am putut sa stam in casa, ieri am iesit afara, ne-am urcat in masina si am zis sa iesim intr-un parca. Doar ca ne-am trezit pe DN1 asa ca am dat o tura pana la Brasov sa mai schimbam putin aerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

rais bine ai (re)venit la noi. te rog sa ne dai mai multe date despre ghiocelul tau si despre tine, dar mai ales scrie mai mult de 10 mesaje pt a nu mai fi moderata sa te putem citi "online"

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

koko eu am zis din proprie experienta... am crezut ca va fi ultima dar s-a dovedit a fi prima dintr-un sir lunggggg.

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

saby cred ca nu este infectie cu rotavirus, ala da si varsaturi.
chiar daca ai vacut vaccinul rotavirus poate sa faca ent\eroviroza
De obicei nu ramane cu sensibilitate.

Eu am patit-o cu Vlad la 7 luni. A facut o enteroviroza in care peste o zi doua de la debut i-au aparut bubite pe el. Si acum de curand a fost pe aici prin parc copii cu aceleasi manifeatari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Fetelor, ma gandeam ca o parte dintre noi avem problema ca odrasla nu sta cuminte in masina la drum lung (Vladimir daca nu doarme se maraie si nu are rabdare sa stea intr-un loc).

Cred ca o varianta ar fi sa le luam un dvd player si sa il punem pe tetiera; acolo sa se uite ei la baby einstein. nu stiu daca merge dar s-ar putea sa fie o solutie. eu am de cand sa ii achizitionez.

si noi am facut Rotarix-ul insa nu am avut probleme pana astazi. Mai am o pritena care are un ghicel si stiu ca spatamana trecuta a fost cacacios si cu temperatura si in acelasi timp i-au iesit 3 dinti.
L-a indopat cu orez fiert, banane si morcovi fierti si si-a revenit. nu stiu ce sa zic! Vladimir e la mine in poala acum si tocmai mi-au vibrat picioarele, semn ca a mai facut ceva- a 4 a oara de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Offf, ca tare greu se mai incarca paginile azi...cred ca e invazie pe forum
Saby, am citit de patania cu Maia, multa sanatate, sa-si revina repede!
Fete, spuneti-mi ca sa stiu la ce sa ma astept...ce e cu enterovirozele astea? de unde le iau piticii? din aer? din locuri aglomerate? trebuia sa fac vaccin pentru rotavirus?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Floric, La Multi Ani pentru ieri! si noi am sarbatorit ca si al meu e Mihai
Koko, mersi pentru complimente si al tau e supeeer sa fie sanatos si voios
Cazaturi din pat avem la activ 2 - deocamdata, vorba Provistei important e sa nu se loveasca la cap, in zona cefei, asa mi-a zis doctorita.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

anca_nicolae asta e linkul pe care l-a lasat ayla ptr papusa luanei

http://www.eveiletjeux.com/VIDEO/202300-1109-Video-petite-soeur-camille.htm

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetelor multumim mult de raspuns !!!!
Si noi suntem la regim adica doar lapte fara lactoza si atat, nimic altceva.. a si bineinteles tot felul de siropuri si pastilute. Forma de enteroviroza pe care o are Maia nu cred ca e asa grava, pt. ca nu a facut decat febra foarte mare si brusc si doar dimineata un kk moale, fara varsaturi sa multe scaune moi.
Ce nu inteleg eu si nu ma lamurit nici doctora e de unde a capatat acest virus, ca noi nu am fost raciti si nici in contact cu altcineva nu a mai intrat, chiat cu toate virozele astea care circula de o sapt. am evitat sa mai iesim in locuri aglumerate, doar in parc la cate o plimbare scurta.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Neata si de la noi si multumim de urarile de la multi ani. Am citit tot dar nu am reusit sa si scriu din cauza de musafiri..
Intreba cineva, nu mai retin cine, de necesarul de lapte la aceasta varsta la bebe..am gasit un articol interesant pe care vi-l recomand..pe mine m-a determinat sa mai aman inroducerea iaurtului la masa de 6 seara..mai continuam cu lapte praf deocamdata ( si asa nu-i placea iaurtul ): http://www. sfatulmedicului. ro/Nutritia-copiilor/laptele-de-vaca-in-alimentatia-sugarului-si-copilului-mic_1513 ( stergeti voi spatiile de dupa . - altfel nu-mi lua linkul )

Si pt mamicile care folosesc mancarica la borcanase, le recomand sa incerce pe cele de la Holle ( produse in Elvetia ), sunt bio si mie personal mi se par mult mai gustoase..( pe degustate ). Nu am incercat inca foarte multe, pt ca ii dau si mancarica gatita de mine..insa ce am incercat ( mere cu afine, mere cu piersici ) le-a mancat pe nerasuflate..mie mi se pare ca si consistenta lor e mai aproape de pireul care il fac eu din fructe. Pentru cine e interesat, se gasesc in magazinele Plafar ( sunt prin mall-uri si unul e in piata Moghioros ) si in supermk Gima ( din mall )- astia au franciza pt ele. Astea ar fi produsele :
http://www.biomarkt.ro/products_prod.php?page=1&prod=Holle+baby+food

aa...si au si biscutiti, cereale pt bebe si altele..
sa aveti o zi minunata si La multi ani si din partea noastra celor nascuti astazi!

Mergi la inceput