Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Era sa va zic Buna dimineata, dar apoi am vazut ca e ziua in amiaza mare.Incepem si noisaptaman cu cacaceala multa, apropare diaree. Insa nu avem febra sau alte chestii, asa ca o pun pe seama dintilor de sus care ies. Sunt ca niste pastile de Orbit |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
saby - imi pare tare rau pt micutza. sper sa ii treaca repede. nu te supara cu vaccinul pt ca ala e pt alt virus muuult mai urat si periculos
bianca - faza cu muzica tare in mashin ai incercat-o? la noi functioneaza ca uns. f rara imi mai plange in mashina indiferent de distanta. cand adoarme ma lasa sa o dau mai incet dar nu sa mut pe tv sau altceva ca imediat se trezeste si protesteaza. noi aveam probleme mari de tot cu mashina, era un coshmar sa plecam si pana la mama asa ca au picat orice planuri de concediu, cand m-a sfatuit o fata la parintii intreaba sa dau muzica tare tare nu mi-a venit sa cred, dar efectul a fost absolut spectaculos. se calma intr-o fractiune de secunda. probabil vibratiile bashilor..nu stiu si nici nu prea mai conteaza
. merge cu vibe fm si muzica lu' ta-su...normal ca o are in sange![]()
koko - imi pare rau pt cazatura. si noi am fost la un pas azi dimineata, s-a dus pana la marginea patului si s-a ridicat in picioare de gratiile de la patutul lui care era pus acolo special ca sa nu cada, dar ramane o bucata de 40cm libera si taica-su dormea cu picioarele stranse deci nu bloca accesul. noroc ca a chiuit de fericire cand s-a vazut in oglinda
si l-am agatzat rapid.nu stiu ce sa ma mai fac. in patul lui nu doarme decat de la 9 la 2 maxim cand se trezeshte si nu mai vrea la loc, ma agata cu mainile de par si de mana si ma tzine strans. am lipit patul de perete, am pus pernele de la caneapea la picioare, am lipit patutul lui de capul patului la picioare...am am...am...si acum nu mai stiu decat sa pun o saltea gonflabila pe jos macar sa cada pe moale
. decocamdata nu are cazaturi la activ decat cele din picioare si oricum alea sunt finutze pt ca se tzine cat de cat
25 martie 2009
aris26 spune:
miki - multumim pt link- chiar am vrut sa intreb si eu ca mi se pare ca asta "mic" al meu nu prea mananca. si pt borcanele, o sa ma duc si eu pana in billa sa vedem ce aleg
bianca - am uitat sa te intreb. voi l-ati intors cu fata la drum? ca pe mine ma bate gandul cat de curand, se foieshte si se suceste sa ma vada cand vorbesc cu el, deshi are doua oglinzi la dispozitie
fetelor, fara suparare, eu am descoperit placerea de a nu intra pe forum, am atat de mult timp daca nu o fac...mai apuc sa fac ordine, sa gatesc...cred ca trebuie sa ma mai abtin. deci sa nu va speriati daca nu o sa mai fiu asa activa mereu. sa stiti ca fac mancare sau curatenie....sau ma aranjez si eu un pic
25 martie 2009
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui aris26 miki - multumim pt link- chiar am vrut sa intreb si eu ca mi se pare ca asta "mic" al meu nu prea mananca. si pt borcanele, o sa ma duc si eu pana in billa sa vedem ce aleg ![]() bianca - am uitat sa te intreb. voi l-ati intors cu fata la drum? ca pe mine ma bate gandul cat de curand, se foieshte si se suceste sa ma vada cand vorbesc cu el, deshi are doua oglinzi la dispozitie fetelor, fara suparare, eu am descoperit placerea de a nu intra pe forum, am atat de mult timp daca nu o fac...mai apuc sa fac ordine, sa gatesc...cred ca trebuie sa ma mai abtin. deci sa nu va speriati daca nu o sa mai fiu asa activa mereu. sa stiti ca fac mancare sau curatenie....sau ma aranjez si eu un pic ![]() 25 martie 2009 |
ds, acum e cu fata la drum pentru ca am schimbat scaunul. am trecut la urmatorul nivel. scaunul asta se monteaza pe mijlocul banchetei din spate. e mult mai bine decat cu scoica. il vad in oglinda si pot sa ma intorc la el daca vrea ceva(la semafor asta).
Eseea spune:
| citat din mesajul lui miki1979 Neata si de la noi si multumim de urarile de la multi ani. Am citit tot dar nu am reusit sa si scriu din cauza de musafiri.. Intreba cineva, nu mai retin cine, de necesarul de lapte la aceasta varsta la bebe..am gasit un articol interesant pe care vi-l recomand..pe mine m-a determinat sa mai aman inroducerea iaurtului la masa de 6 seara..mai continuam cu lapte praf deocamdata ( si asa nu-i placea iaurtul ): http://www. sfatulmedicului. ro/Nutritia-copiilor/laptele-de-vaca-in-alimentatia-sugarului-si-copilului-mic_1513 ( stergeti voi spatiile de dupa . - altfel nu-mi lua linkul ) Si pt mamicile care folosesc mancarica la borcanase, le recomand sa incerce pe cele de la Holle ( produse in Elvetia ), sunt bio si mie personal mi se par mult mai gustoase..( pe degustate ). Nu am incercat inca foarte multe, pt ca ii dau si mancarica gatita de mine..insa ce am incercat ( mere cu afine, mere cu piersici ) le-a mancat pe nerasuflate..mie mi se pare ca si consistenta lor e mai aproape de pireul care il fac eu din fructe. Pentru cine e interesat, se gasesc in magazinele Plafar ( sunt prin mall-uri si unul e in piata Moghioros ) si in supermk Gima ( din mall )- astia au franciza pt ele. Astea ar fi produsele : http://www.biomarkt.ro/products_prod.php?page=1&prod=Holle+baby+food aa...si au si biscutiti, cereale pt bebe si altele.. sa aveti o zi minunata si La multi ani si din partea noastra celor nascuti astazi! |
multumim, ai idee daca poti comanda si online?
Mami de fetita
si de baietel
miki1979 spune:
[/quote]
multumim, ai idee daca poti comanda si online?
Mami de fetita
si de baietel
[/quote]
nu am incercat, dar cred ca da..doar ca au taxa de livrare pt comenzile sub 200 ron in valoare de 14.90 ron.
Pisik06 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI bebeilor ANDRADA TEONA, BOGDAN, MARIA, MIHNEA, VLAD IOAN!
BIANCA, SHASA, multumesc pt raspunsul privitor la pui. I-am dat azi si intre timp a venit si gaina cunoscuta [D:]
SABY, multa sanatate Maiutei, sa nu fie nimic grav 
Felicitari bebeilor pt dintisori 
Azi noapte si azi a fost de serviciu copilu bun [D:]. A avut 2 treziri, pe la 3:40 si 4:40, pus suzi si adormit pana la 8, la 8 papa, joaca o ora, dormit de la 9:15 pana pe la 10 si ceva, apoi iarasi joaca, adormit singura in patut intre jucarii, papa de pranz si acuma joaca in patut. Daca stau la ea in camera e ok, chit ca nu o bag in seama, sa ma vada acolo.
Am pus poze si filmulete noi:
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/OctNov#
Pupici 
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Adee spune:
Vad ca nu sutem singurii care avem program dereglat. Nu stiu ce se intampla dar se trezeste noaptea sa manance de 4-5 ori, ea care de la 3 luni nu se mai trezea decat dimineata la 6-7. Cu diversificarea nici noi nu stam foarte bine, manaca cel mult 50 g la o masa, una de fructe + cereale - cu gluten, de azi si o masa de legume + ou de 2 ori pe saptamana (carne inca nu i-am dat pt ca nu am gasit pui de la tarani) iar in rest tzatza cat de mult
iar de baut nu vrea sa bea nimic, decat daca ii dau cu lingurita
, dar in schimb are o gramada de energie, toata ziua patruleaza prin casa, se ridica in picioare de pat, perete, de jucarii si dupa aceea se smiorcaie ca nu mai stie cum sa ajunga pe jos
Eu sunt rupta de oboseala, ma doare spatele de nu mai pot si la munca am zis ca nu mai merg decat de 2-3 ori pe saptamana pt ca sunt prea obosita.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
aditapop spune:
Hello, Adee!
Am vizionat pozele cu Ariana ta si iti zic ca e minunata
La 7 luni sta in picioare deja?? e f. precoce...acum probabil ca deja paseste daca o tii de manuta (am vazut data pe fotografii, era la sf. lui oct.) Super! Razvanelu' meu (7 luni jumate) deocamdata merge in 4 labe..nu reuseste sa se ridice in picioare. Dar vine ea si ziua aia!
Cu mancarea nu stiu ce sa zic, nu sunt o experta, dar cred ca important e sa ia in greutate..la varsta asta cam 500 g pe luna.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
Adee spune:
LA MULTI ANI
Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de Petra Tudor
Maria, bebe de iulia_30,
Mihnea, bebe de poohy,
Vlad Ioan, bebe de Miki1979
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze