Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

BUNA fetelor, aveti o mare viteza la scris. abia am reusit sa recuperez din urma
in primul rand rog pe cineva sa ma ajute sa pun semnatura ca am uita cum se procedeaza si unde se intra pt contul comun erau pozici cu noi?
Multumesc de raspuns ilincam, florinela79, monvas.
teodora mea inca papa tzitzica si sub nici o forma nu adoarme decat cu la san, nu vrea nici leganat , nici pe picioare, nimic.
mai rau de o sapt seara dupa ce adoarme si o pun in patut se trezeste, o pun iar la san , iar in patut iar se trezeste si uite asa nu mai vrea in patut si nu mai stiu cum sa fac sa vrea iar in patut.
de papat f greu accepta fructele, insa datorita canitei cu cioc papa suculetul de fructe si ceiut, la pranz orice ar fi mereu isi papa portia de supita 150-200 ml cu carnita de pui din magazin, ou, etc..., seara pe la 18-19 cereale cu lapte si cate 2-3 biscuiti, depine de chef.
are 7.5 kg la 7 luni si 3 sapt, nu are nici un dinte si nici nu vorbeste, doar gangureli.
este f activa, enrgica nu sta locului deloc, ori in premergator se plimba prin toata casa, ori face kilometri itregi prin patut, e cea mai fericita daca sta in picoare.
am descoperit ca e cuminte la imbracat cand sunt reclme la tv, in rest jale...
de cate ori luam masa teo sta si ea cu noi in scaunelul ei si papa cu noi si gusta din tot ce mancam.
vrem si noi la olita, cum sa facem?o pun din 2 in 2 ore cate 5 min?
Novus eu iau cerazete de 6 luni si ma simt f bine.
Saby si teo a mea a facut temp 39, apoi 38.5, 37.5 din cauza diareei si ne-a dat supozit cu paracetamol 1 dim 1 seara, ceai de emnta, biotics baby 1/zi, si furozolidon arena 3/zi, acum i-a trecut si e f bine

provista vreau si eu sa ies la plimbare cu tine si miha, iar rares e un superb

deocamdata aici avem cateva pozici
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=113916998&albumId=368863212

in rest cam atat deocamdata , incerc sa intru zilnic ca sa nu mai am de recuperat asa de mult

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Vad ca se anunta vremuri cacacioase si nopti nedormite...Dirpilici are diaree, azi noape a facut de 4 ori kk azi i-am dat smecta si astept sa vad cum se simte.Imi fac griji cu dezhidratarea, pt ca refuza total biberon si doar tzitzi si sper sa se hidrateze destul asa.

alina.n, floric , vazut poze cu ghiocei frumosi.

aris eu te inteleg, tocmai din cauza asta am intrat mai rar si pana acum. Profita te timpul liber si fa ceea ce iti place.

Sunt alaturi de fetele cu pitici bolnaviori, sper sa scapam repede

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - am uitat sa te intreb. voi l-ati intors cu fata la drum? ca pe mine ma bate gandul cat de curand, se foieshte si se suceste sa ma vada cand vorbesc cu el, deshi are doua oglinzi la dispozitie

25 martie 2009

Noi ma renuntat la scoica pt ca nu mai incapea in ea si i-am luat un scaun pt 9-25 kg, si am pus-o cu fata la drum dar in cea mai inclinata pozitie. Ii place f tare pt ca poate vedea tot ce se intampla in masina si se mai uita si pe geam din cand in cand.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

am reusit si eu sa pun poza din copilarie. Doar cu tati
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Amintiri?authkey=Gv1sRgCOfdnK3ko-C4uQE#5402115151084569970

Mai are rost sa pun si poza cu mine? Cred ca nu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Simina_Mariana, am vazut pozele cu Maya si eu zic asa:
- bebelusa seamana cu tine, sau cel putin la atitudine, asa, un pic cu nasucul in vant [eu si la primele poze am zis ca seamana cu tine, restul fetelor cica nu, cu tati...];
- contrar fetelor, mie nu mi se pare DELOC micuta, nici nu pare nascuta prematur, eu cred ca deja a recuperat tot pentru ca acum e o bebelusa fb, nici macar slabuta nu mi se pare; Veronica si Tudor s-au nascut cu 3 kg si zau, nu pareau mai mari decat Maya cu nici un milimetru...
- are DEJA expresie de fetitza zambitoare, unii copii arata muult timp a bebelusi, altii insa devin expresivi mai repede, iar Maya asa este, dar eu cred ca depinde si de mimica mamei, iar tu esti foarte fericita privind la ea, si ti-a preluat euforia;
- parul, nene, e mult, mare si misto!!! Ai mei 3 copii toti s-au nascut doar asa, cu 1/3 din al vostru..., cel putin tudor era si chelbasa, si blond ;
- tu arati mega bine [scriu ca sa ma inteleaga Pisik06 :))];

multumim pt laude.Te cred ca arat mai bine acum, ca m-am vopsit si eu , m-am tuns si am si slabit ff mult, nu mai sunt cum eram in Herastrau

Citat:

- ai depistat cauza anemiei, ai tratament?
- pup .

Anemia fetii sau a mea???? A ei cica a fost survenita in urma rotavirusului....Trebuie sa-i fac iar hemograma peste 14 zile
aa...si mi-a schimbat si laptele...acum papam Milupa- milumil HA1

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

saby cred ca nu este infectie cu rotavirus, ala da si varsaturi.chiar daca ai vacut vaccinul rotavirus poate sa faca ent\eroviroza
De obicei nu ramane cu sensibilitate.

Si noi am avut enterocolita acuta cu rotavirus si n-am vomitat, nici febra nu a facut.....daca nu facea acel kk cu sange nici nu dadea semne de boala

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetelor multumim mult de raspuns !!!!
Si noi suntem la regim adica doar lapte fara lactoza si atat, nimic altceva.. a si bineinteles tot felul de siropuri si pastilute. Forma de enteroviroza pe care o are Maia nu cred ca e asa grava, pt. ca nu a facut decat febra foarte mare si brusc si doar dimineata un kk moale, fara varsaturi sa multe scaune moi.
Ce nu inteleg eu si nu ma lamurit nici doctora e de unde a capatat acest virus, ca noi nu am fost raciti si nici in contact cu altcineva nu a mai intrat, chiat cu toate virozele astea care circula de o sapt. am evitat sa mai iesim in locuri aglumerate, doar in parc la cate o plimbare scurta.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Da eu ,ca nu am scos fata decat 10 min in fata blocului???????...pediatra a zis ca am luat virusul din maternitate.

Toti copilasii internati la Budimex aveau rotavirus

Mergi la inceput

Se pare ca suntem in ton cu voi desi sunt luni de zile diferenta....am avut si noi noapte alba , de la 1jum la 5 dim a avut nervi si m-a facut sa tocesc covorul in camera de atatea ture.....am incercat sa stau si pe loc da nu a mers

EDIT: NU AI ERA FOAME, CA MANCASE.....SA NU MAI FIU ACUZATA CA NU DAU COPILULUI SA MANANCE!!! si nici dureri de burtica nu avea....pur si simplu vroia sa fac eu ture-ture cu ea in brate....si am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Mariana imi pare rau sa aud de Maya ta ca a facut enterocolita asa de micuta, se pare ca, chiar suntem in ton desi nu asi fi vrut sa aud la nimeni asa ceva, sper ca acum suntetri mult mai bine . Voi ati facut cumva si analiza la kk???
Eu nu reusesc sa-i scad febra lu Maia sub 37.8 , i-am dat nurofen dar scade cateva ore si apoi iar face iar pediatra mi-a zis sa-i dau Panadol doar daca trece de 38.
Ce fac o las asa????????? Si daca creste peste 38 ii dau Panadol??. Of saraca am bagat atatea medicamente in ea incat nu asi mai vrea sa-i dau nimic. Si nu face decat febra, kk nu a facut decat dimi mai mult si moale si fff putin la pranz tot apa. Deci afara din organism nu a dat foarte mult doar ca face febra si ma inebuneste chestia asta

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Simina, acel kk cu sange nu inseamna neaparat rotavirus. Nush ce procent din bbnaci fac "sindromul hemoragic al bblusului"E o deficienta de vitamina K si se rezolva super rapid cu o simpla injectie. Deobicei apare in primele zile de dupa nastere dar sunt unii copii care fac asa ceva si la 7-8 luni. Ti-o spun din experienta pentru ca si noi ne-am lovit de asta in maternitate si nu era rotavirus. Ne-au tinut aproximativ 8 zile pana s-au prins ca nu e nimic grav e doar acel sindrom de care ti-am povestit. Ins chimb stand asa mult timp in spital ne-am procopsit cu o infectie la ochisori. Voua v-a iesit la analize rotavirus??

Aris, bestia la 5 luni refuza cu incapatanare sa mai stea in scaunel Asta dupa ce ne laudasem la toata lumea cu cat e el de cuminte pe drum. Am descoperit ca defapt crescuse si vroia scaunelul intos pe directia de mers. A fost extrem de fericit cand am intors scaunul si l-am ridicat un pic. Acum putea si el sa priveasca afara pe geam.

Moonvas: bestia mare nu e la 56. E intr-adevar una din scolile bune, se spune...Dar din cate am inteles in ultimii ani au probleme cu drogurile. Mi-a fost frica sa o dau acolo

Legat de bbnaci plangaciosi: de 2 zile bestia refuza cu incapatanare masa de pranz Cum da cu limba de piure de legume tin-te plans...Daca sunt fructe cu branzica si biscuiti sau cereale e ok...Cam devreme cu mofturile...Sau poate s-o miorlai si el din cauza de alte chestii jenante gen gingii inflamateStau sa-l urmaresc sa vedem...

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput