Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*
Raspunsuri - Pagina 20
Gaza22 spune:
Gata am terminat de recuperat. Off imi pare asa de rau ca apuc sa scriu numai la spartul targului dar asa cum spunea Aris, ma iau mereu cu treburile din casa si nu prea mai am timp de forum. Desi mi-e tare dor de voi, imi e din ce in ce mai greu sa recuperez si sa fiu la zi cu discutiile. Ma consolez cu gandul ca nu m-ati uitat si ca va voi gasi mereu aici sa va impartasesc bucuriile si grijile atunci cand am timp. Sper totusi ca mesajele mele sa fie citite chiar daca sunt la sfarsit de capitol.
Asaaa acu sa va zic ce-am mai facut. Vineri am fost la Dr cum va spuneam si avem 7 Kg 750. Deci nu suntem chiar asa plinuta desi mancam bine, in schimb Gaza e o lungana de 72 de cm. Am facut vacinul si a fost cam urat in prima si a doua zi, am facut temp si am fost maraita. Chiar ma gandeam la postarea Ancai cu temperatura si-mi parea rau ca nu am salvat-o (acum am reolvat problema si o sa fac exact cum a zis ea, o lipesc la vedere). Sambata am fost la o nunta, prima iesire doar noi doi de cand s-a nascut Matzi. M-am simtit tare ciudat, pe de o parte bine, libera, femeie alaturi de partenerul meu asa cum eram in tinerete
, pe de alta parte vinovata ca am parasit-o pe gazuta mea tocmai intr-un moment greu in care suferea repercusiunile vacinului. Asa ca per total nu a fost o seara prea stralucita. Ieri am profitat de ocazie desi a fost sarbatoare sa fac casa luna si sa ma rasfat pt ca tati si gazii au iesit impreuna.
Asa cam asta despre Gazii mica. Eu ma simt cam ciudat in ultimul timp am inceput sa visez urat si sa am ganduri sumbre, ma gandesc mereu la prostii, mi-e urat singura si ma uit la Gaza mea de parca maine as murii, chestii deastea. Am mai trecut o data printr-o faza deasta si mi-am alungat gandurile negre dar vad ca au revenit. Eee am eu un fix, de fapt am avut doua primul era ca nu voi putea avea copii dar mi-a trecut
, acu a ramas al doilea mi-e cam aiurea sa-l exprim dar asa ca sa va faceti o idee e legat de consecintele HPV.(n-am asa ceva (sper) dar.. ma mai dispera si astia cu reclamele la tv).
Eee hai ca o iau razna, se vede ca sunt singura acasa si mi-e urat. Hai sa trec la lucruri practice cu ar fi sfaturile voastre.
1. Gazii mica imi vomita de vre-o 3 zie lapticul. Totul a inceput a doua zi dupa vacin. La inceput am zis ca e de la temperatura, apoi a doua zi am zis ca mananca prea cu pofta si inghite mult aer, asa ca am incercat sa fi mai atenti si sa o oprim sa o rgaim in timpul mesei. Azi mi-a vomitat cerealele de seara. A mancat putin si dupa aceea n-a mai vrut nu prea i-au placut dar am mai insistat cu o lingurita si hasti totul afara. Acu ma gandeam ca poate a fost pt ca si-a facut scarba asa cum mai ziceati ca faceau bebei vostri cand nu le placea ceva si de la tuse si strambat sa fi zburat papa afara. Cu toate astea am avut senzatia zilele astea ca se cam strange de burtica, uneori tuseste, dar asa ca o tuse de inec nu ca cea de la o durere in gat, si mi s-a parut ca are simptome asa ca de senzatie de voma. Cu mancarica normala stam ok si nici la laptic nu a vomitat mereu, doar la o masa (doar a doua zi dupa vacin a vomitat de 2 ori). Dar ma cam ingrijorez ca totusi 3 zile la rand cate o masa nu mi se pare normal. M-am mai gandit sa nu fie de la carnita de pui nou introdusa si care sa fie mai grea la stomacel. Nu stiu ce sa fac voi ce ziceti?. Eu am zis ca daca mai trec 2 zile si cu toate precautiunile luate se repeta povestea sa mergem la Dr.
2.Ce biscuiti de bebei imi recomandati sa-i dau sa roada asa singurica? Altceva decat cei populari.
Doamneee ce mult m-am lungit. si mai vin vre-o 2 mesaje cu raspunsurile pt voi. Se vede ca-s nevorbita.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sase lunite
Gaza22 spune:
In legatura cu jucariile, va multumesc de sfaturi. Pisik
. Cu telecomanda si telefonul o experimentam si noi dar tocmai pt ca imi doresc sa le gasesc inlocuitor imi zbat creierii, mai ales ca suntem inca la faza in care totul se verifica cu gurita asa ca trebuie sa fiu grijulie ca orice obiect, jucarie improvizat sa fie safe.
Novus, no tu, ti-e dor de mine. Stiu ca nu mai sunt asa activa da daca am zis ca am revenit, nu mai dispar asa curand. Numai ca vin mai rarut asa ca sa imi creasca si mie inima cand vad ca intrebati de mine
. Ms pt pontul cu borcanelele reduse.
Alina.n super sapunurile, eu foloseam mult in Georgia, aveau doua maazine acolo si chiar le duceam dorul ca aici acasa nu am avut timp sa caut sa vad daca gasesc ceva la fel. II arat si sotului si trece-ne si pe noi la lista de clienti. In Georgia pretul era la 100 de grame aici e tot asa?
Anca imi permit sa te fac rosie pt ca eu cand ma gandesc la tine te vad mereu asa in rochita aia in care erai in prima zi cand te-am cunoscut in Herstrau. In general nu prea am timp sa bibilesc mesajele de aceea imi cer scuze fata de celelate fete, da am zis ca meriti o data sa te rasfat. Si mi-am dat insfarsit seama de ce imi e asa de greu sa scriu mesaje cozmetizate, pai eu folosesc mozzila. Noroc cu tine ca mi-a mai crescut stima de sine ca eu ma suspectam ca sunt tare tampa
. Imi era tare dor de postarile tale. Asta ar fi un motiv in plus sa mai arunc un ochi pe forum din cand in cand. In legatura cu visele tale eu zic ca degeaba incerci tu sa faci pe eroina si femeia hotarata si lucida, sufletul tau nu poate fi pus in banca asa usor, asa ca eu nu cred, ca vreodata vei putea scapa de vise sau ganduri de genul asta. Ele vor aparea mereu, uneori mai rar alteori mai des depinde prin ce momente vei trece in viata. O modalitate de a le alunga ar fi sa-ti schimbi decizia (a nu se intelege ca aceasta e parerea mea), dar atunci vor aparea alte ganduri, alte griji, alte vise dar in acest caz privite si traite cu ochii deschisi. Din pacate depinde tot de tine sa alegi varianta cea mai buna.
Olga
sa te faci bine repede. Un remediu natural iti recomand si eu, e mai dulce ca al Ancai. "Sodou" = un galbenus de ou crud + 1-2 lingurite de miere + 250 ml (o cana)de lapte cat de fierbinte posibil. Se bea cat poti tu de cald dar nu ff fierbine ca dupaia faci mai rau. Face minuni calmeaza durerea si iti reda vocea, pe deasupra e si bun. E bine sa-l bei seara sau intr-un moment in care vei putea face o pauza de vorbit dupa ce-l bei macar 10-15 min. E
Simina ai o fetita tare frumoasa. Si nu e micuta de loc. Dar asa ni se pare noua si ne aducem aminte cu drag ca si noi aveam ghemotoace asa mici ca a ta. Tu arati super mamico. Pup si sa fiti sanatoase
Florinela multa sanatate va doresc si voua si sa treceti peste perioadele astea grele cat mai repede.
Ayla ne bucuram ca ne mai vizitezi. De unde ai cumparat papusica Luanei, cea la care ne-ai dat link-ul ?
Saby imi pare tare rau ca aveti probleme. Sa va faceti repede bine. In legatura cu temperatura eu zic asa, sa nu te ingrijorezi, chiar daca nu revine la normal, atata timp cat o poti tine sub 38 este ok. Acum trebuie sa te gandesti ca ridicarea temperaturi este o maodalitate prin care organismul se apara asa ca nu trebuie sa te chinui sa o readuci la 37,4 e suficient sa o ti sub control. Daca dupa administrarea de paracetamol temp scade, e ok doar daca se mentine sau creste la loc atunci trebuie sa intervii mai in forta si sa alternezi cu Nurofen sau mai drastic cu alte medicamente. Si nu uita sa mentii intervalul orar, Prea mult paracetamol poate de asemenea sa faca rau.

Fetele mai stie cineva ceva de Gigelica?
Sper ca nu am uitat pe nimeni. Va pup si Noapte usoara. Ne vedem maine.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sase lunite
dyana27 spune:
neatzaaaa!!!
dau tona de cafea si astazi

; am prins vreo 2-3 ore de somn azinoapte... restul laganat mutzunelu', mai un titi- da' nu prea l-a vrut, mai un cantat, si muuuuulte ture prin dormitor, ocazie cu care cred ca am lustruit parchetul impecabil; la noapte imi leg carpa cu ceara de talpi, sa-l lustruiesc bine bine![]()
![]()
; ..... aoleu, da' oare de ce mi-am "promis" inca o noapte alba????? poate doarme mutzu, cine stie

;
fetelor va rog eu nu plecaaaaaaaaaaati

pai daca disparteti de pe forum, plec si eu; 

; si o sa ma vedeti la stirile de la ora 5 ca mi-am sugrumat socrii in legitima aparare a copilului, ca daca nu ma calmez cu voi.... o iau razna; si cui sa-i mai povestesc de cristi??? ca voi stiti toata situatia de la inceput.... l-ati si cunoscut... si nu ma descurc fara sfaturile voastre in cunostinta de cauza
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
alex2alex spune:
Buna dimineata,
Haideti la o
sa ne mai descretim fruntile.
Mai am de recuperat 7 pagini, dar sa ma trezesc inainte.
Saptamana asta suntem numa noi 2, tati e plecat; asa ca sunt de serviciu 24/24 si full; mai apuc sa va cetesc cand, cum, dar cu scrisu e mai greu. Or veni ele si vremuri mai bune.
imi pare rau de bebeii bolnaviori,
sa se faca mai repede bine.
Alex e tare marait si mofturos, deja m-am saturat de 'perioada dintilor' de 3 saptamani e praf pg de noapte si de mancat iar manca asa de zici ca e la cura. Noroc ca bea laptele de seara si cel de noaptea + apa la greu(n-am idee de ce ii seta)...
Fiind numa noi 2, am pus in aplicare programul "sacu' de dormit' sper sa functioneze pana se intoarce tati. Nu prea-i convine ca operatiunea 'titirez in pat' se desfasoara mai su dificultate.
Na .... ca s-a trezit.
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 am reusit si eu sa pun poza din copilarie. Doar cu tati http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Amintiri?authkey=Gv1sRgCOfdnK3ko-C4uQE#5402115151084569970 Mai are rost sa pun si poza cu mine? Cred ca nu ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
are rost ca sa le vedem si noi, dar de semanat seamana categoric cu tata

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
![]() Nu le tratez...principalul meu dusman este acum amigdalita...vanataile sunt desertul...Daca ati putea sa-mi dati sfaturi pt gatul meu v-as fi foarte recunoscatoare. Alaptez. Si nu vreau sa renunt! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
gargara cu apa cu sare, are gust naspa, dar vei vedea ca o sa te simti mai bine.
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 2.Ce biscuiti de bebei imi recomandati sa-i dau sa roada asa singurica? Altceva decat cei populari. Doamneee ce mult m-am lungit. si mai vin vre-o 2 mesaje cu raspunsurile pt voi. Se vede ca-s nevorbita. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Eu ii dau de la Nestle, chiar daca sunt recomandati de la 10 luni.
aditapop spune:
Neata, fete, ma bucur ca mai e cineva pe-aici
SI noi ne agitam cu dintii, si noi bem apa intr-una...si ceai...ziua cel putin asa adoarme, cu sticla la gura, il bea pe tot odata (100 ml)!
Va pup si revin, ca acum ma cheamaaaaa
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
provista spune:
| citat din mesajul lui MITITICA82 provista vreau si eu sa ies la plimbare cu tine si miha, iar rares e un superb |
te anuntam din timp, numai vremea sa tina cu noi, lasa-mi un nr de tel pe PM (RDS stiu ca ai)

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
alex2alex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Eu ii dau de la Nestle, chiar daca sunt recomandati de la 10 luni. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Alex papa biscuiti Cicibebe (dintr-astia erau in Real)...pe ei scrie ca se pot da de la 4 luni.