Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui shasa
Vezi ca este la farmacie acel vick vapo rub. Eu l-am folosit cand il alaptam pe Iri si pe mine m-a ajutat destul de mult. Imi masam gatul cu gelul asta de 2-3 ori pe zi si pe urma puneam ceva la gat sa tina cald acolo. Eu nu l-am folosit cum scrie in prosptct sa dai si pe piept si pe spate. Doar in zona amigdalelor si putin in jos pe gat este suficient. Si daca doare asa de rau eu stiu ca poti lua si un algocalmin. Doar se da si la bebe pt. febra. Sper sa iti treaca cat mai repede ![]() Iri Teo PetruNew Life Is Born |

Am notat...suna bine. Daca maine nu ma simt mai bine fug si cumpar.
Nu inteleg insa de ce nu mai am voce...pe zi ce trece, nu mai pot sa vorbesc mai deloc. In fine, sper sa treaca
Olga, mamica lui David iepurasul

shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Va spun repede Buna Seara sau mai bine zis Noaptea desi sunt sigura ca nu mai e nimeni pe aici la ora asta. Mai am de recuperat capitolul asta si revin. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Oh! Ba da, mai este cineva pe aici
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Eu si Shasa sigur mai suntem pe-aici ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui olishka
![]() Am notat...suna bine. Daca maine nu ma simt mai bine fug si cumpar. Nu inteleg insa de ce nu mai am voce...pe zi ce trece, nu mai pot sa vorbesc mai deloc. In fine, sper sa treaca Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Daca ai ramas fara voce inseamna ca s-a lasat si cu laringita
La tine este ok ca nu ai ci cine sa te "certi". Sa vezi cand am facut eu laringita acum vreo 2 luni si nu mai aveam voce sa pun indienii mari la punct

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
olishka spune:
| Citat: | ||
eu nu ma retrag![]() Iri Teo PetruNew Life Is Born |

olishka spune:
| Citat: | ||||||||
Daca ai ramas fara voce inseamna ca s-a lasat si cu laringita La tine este ok ca nu ai ci cine sa te "certi". Sa vezi cand am facut eu laringita acum vreo 2 luni si nu mai aveam voce sa pun indienii mari la punct ![]() Iri Teo PetruNew Life Is Born |
Da asta am: faringolaringita acuta

Crezi tu ca nu am cu cine sa ma cert
si pentru asta am nevoie de voce...David insa se amuza cand vorbesc cu elOlga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa Gata fug si eu la somn ![]() Iri Teo PetruNew Life Is Born |
Noapte buna!!! Ne vedem maine noapte

olishka spune:
Ma bag si eu la somn caci se pare ca am ramas singurica si maine ma si trezesc de dimineata sa o duc pe Chiti la scoala.
Va 

Ayla21 spune:
Am stat si am citit un subiect, va las aici linkul. Extrageti din subiectul, de altfel foarte interesant, doar ce este de invatat, ca sunt multe de invatat, desi subiectul a ajuns la ZZ.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144382&whichpage=1
iar acum incerc sa citesc, pana se trezeste Luana
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=114580&SearchTerms=attachment,parenting
sunt sigura ca voi gasi lucruri interesante.
Nu am putut sa ma abtin sa nu va scriu si voua.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Avem sase lunite
eu nu ma retrag