Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*
Raspunsuri - Pagina 18
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata!!! Dupa o noapte horror cu trezit la 1 si ne dormit pana la 3 cu refuzat laptic la 6 dimineata Maiuta mea avea febra 39 fara alt simptom doar in momentul cand i-am pus termometrul in fundulet a facut kk moale spre apos la sfarsit. Am plecat de urgenta la doctor unde a consultat-o si i-a pus diagnosticul de enteroviroza ![]() ![]() . Asa ca am trecut la regim, doar cu lapte fara lactoza si antibiotic + smecta + debridat + floridal, este foarte maraita si acum doarme saracuta dupa ce azi noapte am cam facut noapte alba. Concluzie....am facut acel vaccin Rotarixul cam degeaba.Intrebare pt. fetele care s-au mai confruntat cu asa ceva...cam cate zile dureaza si poate ramane cu sensibilitate la stomac? Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
SABY dar s-ar putea sa nu fie rotavirus. Iar daca este, atunci este o forma mai usoara tocmai datorita rotarixului. Oricum la rota nu se da antibiotic fiindca este virus. Ce antibiotic v-a dat?
Sa va faceti repede bine. O coprocultura si un coproparazitologic nu v-a recomandat?Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui provista saby multa sanatate lui maia. noi am facut rotarixul dar multumim lui DD pana acum nu am avut probleme poti sa ii dai si mucilagiu de orez, piure de morcov, cartofi, banana, eu asa ii mai dau cand avem kk moale. Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
PROVISTA dar cartofii nu sunt recomandati in astfel de situatii. Banana, morcovii fierti, mar copt, branzica, orez fiert, lapticul facut in apa de orez (daca nu papa tatica). Daca papa de la mami nu se intrerupe. Eu asa stiu.

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
![]() ![]() multumim pt laude .Te cred ca arat mai bine acum, ca m-am vopsit si eu , m-am tuns si am si slabit ff mult
Anemia fetii sau a mea???? A ei cica a fost survenita in urma rotavirusului....Trebuie sa-i fac iar hemograma peste 14 zile aa...si mi-a schimbat si laptele...acum papam Milupa- milumil HA1 fericita poze Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Cum SIMINA! A luat de pe undeva rotavirus?
Sanatate multa! La ce spital a fost internata?Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Da eu ,ca nu am scos fata decat 10 min in fata blocului???????...pediatra a zis ca am luat virusul din maternitate. Toti copilasii internati la Budimex aveau rotavirus ![]() ![]() fericita poze Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Ok! M-am lamurit

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
olishka spune:
florinela eu nu stiu ce sfat sa va mai dau, doar sper sa se treceti repede si cu bine peste toate problemele platinatului si sa va gasiti linistea 
Ciresica, Alina multumesc 
Anca cam barbara metoda
...prefer gargara, dar iti multumesc muuult de tot
In parc nu prea as iesi, doar daca prindem zi frumoasa. Asa ciuda imi era ca in weekend m-as fi vazut cu voi, dar imi era asa de rau..
Petra multumesc pt sfat
O sa ma interesez daca rezolva si problema mea.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gaza22 spune:
Va spun repede Buna Seara sau mai bine zis Noaptea desi sunt sigura ca nu mai e nimeni pe aici la ora asta. Mai am de recuperat capitolul asta si revin.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sase lunite
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
![]() Nu le tratez...principalul meu dusman este acum amigdalita...vanataile sunt desertul...Daca ati putea sa-mi dati sfaturi pt gatul meu v-as fi foarte recunoscatoare. Alaptez. Si nu vreau sa renunt! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Vezi ca este la farmacie acel vick vapo rub. Eu l-am folosit cand il alaptam pe Iri si pe mine m-a ajutat destul de mult. Imi masam gatul cu gelul asta de 2-3 ori pe zi si pe urma puneam ceva la gat sa tina cald acolo. Eu nu l-am folosit cum scrie in prosptct sa dai si pe piept si pe spate. Doar in zona amigdalelor si putin in jos pe gat este suficient. Si daca doare asa de rau eu stiu ca poti lua si un algocalmin. Doar se da si la bebe pt. febra. Sper sa iti treaca cat mai repede

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui olishka Pacat ca va retrageti toate...eu una intru cat pot...mai fac un pic de treaba, mai ma jo cu David, mai intru un pic pe net si tot asa... Eu una daca nu socializez o iau razna Mai ales acum cand stau mai mult in casa.Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
eu nu ma retrag
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Va spun repede Buna Seara sau mai bine zis Noaptea desi sunt sigura ca nu mai e nimeni pe aici la ora asta. Mai am de recuperat capitolul asta si revin. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Eu si Shasa sigur mai suntem pe-aici

Olga, mamica lui David iepurasul

Maia Andreea ( 07 apr 2009)
Dragos (28.02.2009)
fericita
Mai ales acum cand stau mai mult in casa.