Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna seara,sau buna noapte!
Noi am ajuns acasa in Bucuresti avem caldura si suntem cu tati. Victoras a cam uitat de casa se obisnuise la mamaita.
Bineinteles ca iar avem pb. Am fost pe 5 la dr.,avem ca diagnostic: RGE in tratament cu o evolutie usor favorabila, Sindrom pluricarential,NPI evolutie progresiva. Deci in greutate tot nu vrea sa ia.
Ne-a intrebat daca am avut scaun modificat de la ulei, am spyus ca nu, ne-a introdus un Humana SL si cereale SL BREI....bucuroasa si fericita am plecat acasa cu speranta ca imi va lua bine de la lapte.
I-am spus doctorei ca nu prea mananca deloc de vreo 2 zile, am pus-o pe seama gingiilor inflamate.M-a linistit si cu noduletul din ceafa - era un ganglion inflamat.
Ei bine ajungem acasa si incep sa se modifice scaunele....pana a doua zi cand a inceput diareea exact dupa ce terminase de baut 30ml de lapte, eram fericita ca bea lapte, nu-mi venea sa cred.
Eu zic ca e de la ulei, dr. a zis sa-i dau in continuare cate 30ml laptic, 4lingurite smecta, dar daca am vazut ca el face cate 6 scaune am oprit laptele.
Sunt dezamagita si derutata, a mai slabit cateva sute de gr., dr. nu mi-a mai raspuns la tel., cred ca s-a saturat de noi, eu intru in panica si ii trimit sms, dar mi se pare normal, daca vad ceva la copil ce ma nelinisteste sa intreb pediatrul.
M-am programat la gastroenterolog si la un alergolog...Dumnezeu stie ce o avea copilasul asta????
Suntem terminati cu psihic si eu si taicasu...plus oboseala de peste noapte.
Hai ca iar va ametesc cu ale mele...eu nu prea am parte de lucruri vesele si haioase sa va pot inveseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

si acum sa va delectez si eu cu ceva poze :

http://community.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs?mediaPosition=12

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

foarte frumoase fete !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Alina, voi aveti adevarate codite. Ce mare si frumoasa e Natalia, ce ochisori superbi are.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Novus, mersi pentru raspuns atenta ca intotdeauna branza- ma gandesc acum la branza Fagaras...de-aia o fi? eu parca am mai scris ca am inceput sa-i dau de la o tanti cu vacuta buna
Ciresica, sper sa-i fie de folos puiului tau si sa scape de apa din nas
Florinela, parerea mea e ca pediatrul ala trebuie schimbat. Inadmisibil sa nu-ti raspunda la telefon! Sanatate la pui!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Uite acum te colorez customizat, DOAR pe tine, cu o culoare f rar folosita de mine:

Novus

De 2 ori am editat pt ca din mozilla mie nu imi merg cosmetizarile si le scriu de mana, mai uit cate un / sau paranteza... si cand am tot editat te-am avut non stop in minte, cum ziceai tu la moeciu ca m-ai fi recunoscut lejer, dupa style-ul de postare, asa ca dimi nu ai fost colorata, dar ai fost in mintea mea ;) .

Simina_Mariana, eu am citit doar ca Maya a avut nevoie de transfuzie de sange, si nu am stiut de infectie si kk cu sange, am crezut ca e vreo anemie, de asta intrebasem... Oricum, inteleg ca a trecut si sunteti bine acum, da?

saby, eu zic sa nu te sperii ca nu ai scapat complet de febra, ci doar sa monitorizezi, pentru ca, pana pe la 2 ani, destul de frecvent orice perioada de boala la bebei e insotita cu febrita 38-38,5, si asta timp de 3 zile, in medie :(... Doar peste 39,5 timp indelungat e mai naspa, in rest, este destul de "expected", asta e... Si sa vedeti la gradi, primul an, cam toti bebeii racesc mai des decat ii stiam noi acasa, insa trebuie sa se formeze imunitatea de colectivitate, asa ca, asta-i soarta Belgiei!

Olisoara, pai asa amigdalita acuta ai? Ca tratament naturist [dc il faci, sa uiti ca il stii de la mine, da?] este frecatul amigdalelor cu degetul plin de sare mare de muraturi.... E mega naspa, insa f util... Apoi ceai de tei cu miere si lamaie. Si dc tot nasol e inca ceva zile, cu febra etc, poti intreba medicul de biseptol, nu e antibio, e o sulfamida dar cu efect ca 2/3 dintr-un antibio, si poate-poate o fi compatibil cu alaptarea, aici chiar nu stiu..., totusi e de intrebat pe medic. Te inteleg cum iti e de nasol, pup, pup, pup.

Si legat de "aproape sau departe de forum", eu cred ca ar trebui sa privim cat mai natural aceasta "relatie", adica in unele zile ai multe idei/impulsuri/doruri de forum si atunci citesti si scrii, alte zile faci si alte treburi, in altele iti amintesti vreun hint scris cu ceva zile in urma, insa important este sa nu ne militarizam si sufletul, ca destul de programate sunt multe alte chestii in zilele noastre: 14 minute de la semaforul x la y, dar nu vedem culoarea toamnei din copaci, max cateva minute de relaxare intre menaj si meditatii, si multe altele facute doar si doar pe fuga...

Eu raman aici ca si pana acum, adica de placere si fara sa-mi propun nici des, nici rar. Cum zice o vorba chinezeasca, uneori nu targetul conteaza, ci calea pana acolo...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Intru si eu o fuga si ce vad? Ilinca isi ia o pauza...Aris la fel...pai ce se intampla????

Anca_Nicolae, ma bucur ca ai revenit, de fiecare data cand imi este greu ma gandesc la tine si la cei trei muschetari!

No...ce sa va spun...le multumesc fetelor care s-au gandit la Bogdan al meu, o imbratisez pe Florinela sa aibe putere pentru micul Michael Douglas, Olgai ii spun ca AUGMENTIN este un antibiotic care nu impune intreruperea alaptarii si care are un spectru mare de actiune....si cam atat...mai citesc putin si fug la nani, nu stiu cum e la voi, dar eu sunt in permanenta obosita... desi zau ca am un copil caruia nu am ce sa-i reprosez

Aha, mai era ceva, mi-au venit rusii. Sunt timizi , dar sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Cum zice o vorba chinezeasca, uneori nu targetul conteaza, ci calea pana acolo...

Anca , sigur nu zice chinezu' "target"

Mi-a placut chestia cu "militarizarea sufletului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Uite acum te colorez customizat, DOAR pe tine, cu o culoare f rar folosita de mine:

Novus

Si legat de "aproape sau departe de forum", eu cred ca ar trebui sa privim cat mai natural aceasta "relatie", adica in unele zile ai multe idei/impulsuri/doruri de forum si atunci citesti si scrii, alte zile faci si alte treburi, in altele iti amintesti vreun hint scris cu ceva zile in urma, insa important este sa nu ne militarizam si sufletul, ca destul de programate sunt multe alte chestii in zilele noastre: 14 minute de la semaforul x la y, dar nu vedem culoarea toamnei din copaci, max cateva minute de relaxare intre menaj si meditatii, si multe altele facute doar si doar pe fuga...

Eu raman aici ca si pana acum, adica de placere si fara sa-mi propun nici des, nici rar. Cum zice o vorba chinezeasca, uneori nu targetul conteaza, ci calea pana acolo...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Asa da !!

Si bine graiesti (ca de obicei ) cu forumul ! eu in timpul zilei nu intru pt ca sunt la birou si de abia termin pana la 14 tot ce imi propun, apoi ies la aer cu Alexandra si gasca de mamici, mai fac ceva treaba(putina ce-i drept azi de ex a facut tati curatenie generala pana am venit noi de afara ) dar seara nu m pot culca pana nu citesc ce mai e nou pe forum

Imi pare rau doar ca nu mai intra multe dintre fetele care scriau des intr-o vreme !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Noi am ajuns acasa in Bucuresti avem caldura si suntem cu tati. Victoras a cam uitat de casa se obisnuise la mamaita.
Bineinteles ca iar avem pb. Am fost pe 5 la dr.,avem ca diagnostic: RGE in tratament cu o evolutie usor favorabila, Sindrom pluricarential,NPI evolutie progresiva. Deci in greutate tot nu vrea sa ia.
Ne-a intrebat daca am avut scaun modificat de la ulei, am spyus ca nu, ne-a introdus un Humana SL si cereale SL BREI....bucuroasa si fericita am plecat acasa cu speranta ca imi va lua bine de la lapte.
I-am spus doctorei ca nu prea mananca deloc de vreo 2 zile, am pus-o pe seama gingiilor inflamate.M-a linistit si cu noduletul din ceafa - era un ganglion inflamat.
Ei bine ajungem acasa si incep sa se modifice scaunele....pana a doua zi cand a inceput diareea exact dupa ce terminase de baut 30ml de lapte, eram fericita ca bea lapte, nu-mi venea sa cred.
Eu zic ca e de la ulei, dr. a zis sa-i dau in continuare cate 30ml laptic, 4lingurite smecta, dar daca am vazut ca el face cate 6 scaune am oprit laptele.
Sunt dezamagita si derutata, a mai slabit cateva sute de gr., dr. nu mi-a mai raspuns la tel., cred ca s-a saturat de noi, eu intru in panica si ii trimit sms, dar mi se pare normal, daca vad ceva la copil ce ma nelinisteste sa intreb pediatrul.
M-am programat la gastroenterolog si la un alergolog...Dumnezeu stie ce o avea copilasul asta????
Hai ca iar va ametesc cu ale mele...eu nu prea am parte de lucruri vesele si haioase sa va pot inveseli.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Florinela, eu sunt nou pe forum dar va citesc de ceva timp. Sunt la curent cu problemele tale.
Daca vrei te pot introduce pediatrei mele care este o persoana de care nu pot sa ma plang. Este un medic extraordinar, sefa sectiei de pediatrie de la Elias si are rezultate bune. Daca crezi ca te pot ajuta intr-un fel te rog sa imi spui si vorbim mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Florinela, eu sunt nou pe forum dar va citesc de ceva timp. Sunt la curent cu problemele tale.
Daca vrei te pot introduce pediatrei mele care este o persoana de care nu pot sa ma plang. Este un medic extraordinar, sefa sectiei de pediatrie de la Elias si are rezultate bune. Daca crezi ca te pot ajuta intr-un fel te rog sa imi spui si vorbim mai multe.

si Dr. Dana Craiu de la Medlife stiu ca este un medic deosebit..pe mine m-a ajutat doar cu niste sfaturi, dar pretioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
nici nu mai stiu cate pagini am de recuerat...asa ca daca a avut cineva treaba cu mine poate mai scrie o data, nu cred ca apuc sa recuperez.
ca veshti despre noi:
piticul si-a dat drumul la vorba si deja m-a capiat de cap, in scurt timp o sa fac alergie la mama...cand vrea ceva ma toaca "mama..mama...mam...mamaammam" pana rezolv problema. a zis si papa si tata..si in general nu ii tace gura(cu cine seamana?????)
se ridica in picioare de absolt orice, si a facut chiar un pas singur singure. a culminat cu un mare buf dar tot nu se lasa. deja se enerveaza in premergator. vrea singur
mananca cam prost si baleshte la greu, asa ca il caut de dintii 5-6 mereu.
cam atat, sper ca sunteti toti bine-sanatoshi

25 martie 2009

ARIS esti sigura ca vitamina nu s-a nascut cu mult inaintea ghioceilor celorlalti???Tare grabit mai este. Pai peste o luna sigur merge sigurel si foarte bine. Felicitari

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput