Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*
Raspunsuri - Pagina 21
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Legat de bbnaci plangaciosi: de 2 zile bestia refuza cu incapatanare masa de pranz Cum da cu limba de piure de legume tin-te plans...Daca sunt fructe cu branzica si biscuiti sau cereale e ok...Cam devreme cu mofturile...Sau poate s-o miorlai si el din cauza de alte chestii jenante gen gingii inflamate Stau sa-l urmaresc sa vedem... |
sau poate il jeneaza ceva in gat
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
alex2alex spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Hai sa trec la lucruri practice cu ar fi sfaturile voastre. 1. Gazii mica imi vomita de vre-o 3 zie lapticul. Totul a inceput a doua zi dupa vacin. La inceput am zis ca e de la temperatura, apoi a doua zi am zis ca mananca prea cu pofta si inghite mult aer, asa ca am incercat sa fi mai atenti si sa o oprim sa o rgaim in timpul mesei. Azi mi-a vomitat cerealele de seara. A mancat putin si dupa aceea n-a mai vrut nu prea i-au placut dar am mai insistat cu o lingurita si hasti totul afara. Acu ma gandeam ca poate a fost pt ca si-a facut scarba asa cum mai ziceati ca faceau bebei vostri cand nu le placea ceva si de la tuse si strambat sa fi zburat papa afara. Cu toate astea am avut senzatia zilele astea ca se cam strange de burtica, uneori tuseste, dar asa ca o tuse de inec nu ca cea de la o durere in gat, si mi s-a parut ca are simptome asa ca de senzatie de voma. Cu mancarica normala stam ok si nici la laptic nu a vomitat mereu, doar la o masa (doar a doua zi dupa vacin a vomitat de 2 ori). Dar ma cam ingrijorez ca totusi 3 zile la rand cate o masa nu mi se pare normal. M-am mai gandit sa nu fie de la carnita de pui nou introdusa si care sa fie mai grea la stomacel. Nu stiu ce sa fac voi ce ziceti?. Eu am zis ca daca mai trec 2 zile si cu toate precautiunile luate se repeta povestea sa mergem la Dr. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Gaza si Alex a teecut printr-o faza dintr-asta. Dupa ce 2 zile la rand mi-a dat la rate masa de seara (eu zic ca de la cereale ca mi s-au parut mie ciudate, in fine,...)si dup-aia si o parte din lapte :(, s-a stricat la burtica. Saracu' de el 3-4 zile dupa-aia numa a ciugulit si razboi a fost la el in burta, cu trezit urland samd.
Numa' laptic a papat si nici dintr-ala cat trebuia ...si 1 pic pireu de cartofi cu carnitza (asta a papat in loc de supica).
A cam fost la dieta ... dar incet incet am reintrodus mancarica (el a ales dc papa sau nu ce-i dau eu).
Cam intr-o saptamana si-a revenit, cereale dintr-alea n-a mai primit(am schimbat producatoru').
provista spune:
citat din mesajul lui Ciresica5[/iSi bebele meu cred ca a racit putin, ii curge nasul, stranuta, mai tuseste cate o data (noaptea nu), dar nu are febra! I-am dat o doza de oscilo+5 picaturi de vit. C. Parca Olga ii dea lui David oscilo... Oscilo din asta ca pentru adulti, nu? Ca de-asta i-am dat...Sper ca nu exista pentru copii I-am dat o singura data azi o doza intreaga dizolvata in apa. De cate ori se da la bebe pe zi? Ce sa fac pentru nas? Curge ca la robinet... ![]() |
ptr nasuc poti folosi si PIVALONE spray nazal 1-2 pulverizari in fiecare nara de 2 pana la 4 ori pe zi.
inutil sa iti zic sa folosesti ser isophy cu aspirator sau pompita nazala
eu oscilo mi-a zis sa ii dau o doza pe tot parculsul unei zile
multa sanatate

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui olishka Pacat ca va retrageti toate...eu una intru cat pot...mai fac un pic de treaba, mai ma jo cu David, mai intru un pic pe net si tot asa... Eu una daca nu socializez o iau razna Mai ales acum cand stau mai mult in casa. |
eu nu, eu nu, chiar daca nu intru asa de des macar am si eu cu cine "vorbi"
va
pe toate, si noaptea ma gandesc oare ce or mai scrie fetele, acum intra novus(si-a terminat treburile), apoi shasa(ca o lasa indienii),aris(pleaca la vitamina) si tot asa... nu vrea sa mai enumar sa nu supar pe cineva 
alina.n spune:
neata
dyana multu de cafee
, eu nu plec ![]()
nu stiu cum rezisti cu atatea nopti nedormite 
gazaai pm![]()
ma duc sa fac papa la bb ca acus se trezeste si da alarma
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
provista spune:
se pare ca nu e nimeni pe aici sa ne treaca ca un capitol nou
eu nu stiu sa fac acest lucru si mi-e o ciuda 

Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
si urmeaza un capitol aniversar CAPITOLUL 100 

Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:

Maria Cristiana, bebe de Mihaelacg 
Maria Natalia, bebe de Alina.n 
Nicholas Claudiu, bebe de Nicky09
la multi ani, sanatae si numai bucurii pentru toata viata!!!!

Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Floric spune:
Provista, ai PM
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Cum da cu limba de piure de legume tin-te plans...Daca sunt fructe cu branzica si biscuiti sau cereale e ok...Cam devreme cu mofturile...Sau poate s-o miorlai si el din cauza de alte chestii jenante gen gingii inflamate
Avem sase lunite
citat din mesajul lui Ciresica5[/i
Curge ca la robinet...