Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Miruna -- de ce Danny?? Daniel e un nume foarte international, exista in Engleza, Franceza, Spaniola si cred ca si in Germana. Si poti sa il strigi Danny. Nu cred ca Danny exista ca nume in sine in nici una dintre limbile internationale. Mie una imi place Daniel, e foarte frumos si nu prea mai e "la moda" acum, asa ca ai toate sansele sa fie aproape unic :) |
Miruna, exact asta vroiam sa-ti scriu si eu, mi-a luat-o Delia inainte
Poti doar sa-l strigi Danny, daca voi ii veti spune tot timpul asa, probabil asa va fi si cand va fi mare. Aveam o colega in scoala, cu care am fost si in facultate, careia acasa parintii au alintat-o Pussy (pe ea o chema de fapt Alexandra). Si ne-am obisnuit asa si in scoala, si apoi si in liceu, pentru ca asa se prezenta. Initial cam radeau colegii, apoi nu mai era ceva nou. Dar banuiesc ca la 35-40 ani, femeie serioasa, nu se mai introduce drept Pussy
Plus ca e mai bine sa-i lasi optiunea de a alege, poate cand va avea 30 ani va prefera sa i se spuna Daniel, nu Danny. Tin minte cum se amuzau seful meu cu un prieten foarte bun pe care il avea, si pe care il chema Danut. Nu Daniel, ci exact Danut. Si zicea "te trezesti ca strigi Danut, si iti intra pe usa o namila de om", ca asa si era. Numai ca omul nu avea de ales, de vreme ce nu-l chema Daniel, ci doar Danut
Cum crezi tu ca e mai bine.
Va mai scriu si mai tarziu, sa termin ceva.
edit: am scris aiurea in primul rand, am corectat acum
dayanara spune:
doamne ina! nu mi.a venit sa cred cand am citit, bine ca e bebe ok!
si tu chiar daca esti slaba ca o gazela nu te mai baga la salturi si alte piruete!
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
INA -
Cum ti-a trecut prin cap sa faci acrobatii cand tu ai bebe in burtica si trebuie sa-l aperi?! Bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu toate durerile pe care le-ai avut. Macar de acum in colo fii atenta si protejeaza-ti puiutul.
Odihneste-te si incearca sa fii calma si sa privesti optimist, mai ales daca medicul te-a linistit in privinta sarcinii!

Cristina +15
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ate_09 spune:
doamne Ina ai innebunit???? Tie iti trebuie o mustruluiala zdravana zau!!!!!!
Prima oara nici n-am avut curaj sa termin de citit ce ai scris tu acolo, cand am vazut ce salturi calculate te-ai apucat sa faci!!
Stai cuminte ca nu-i de gluma cu asa ceva!!
Bine ca esti in regula si n-a patit nimic bebe!!
asteptam un
22+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Ina_3040 spune:
fetelor, aveti dreptate, chiar ca merit o biciuire, palme si mustruluiala
. nici eu nu imi dau seama cum am fost asa de stupida, parca mi-a luat cineva mintile in momentul ala... sa nu va mai zic ce suparat a fost sotul pe mine. si cea mai suparata si dezamagita de mine am fost eu, nici nu am dormit noaptea si nu am putut sa mananc de atatea ganduri si remuscari. M-a ajutat Dumnezeu sa fie bine si v-am scris ca sa va dau si voua de gandit (stiu ca voi sunteti mai intelepte dar e bine uneori sa auziti si variante mai putin fericite). aveti grija de voi, cum umblati si ce faceti pe jos sau la volan. eu am invatat lectia chiar daca printr-o experienta ce nu o doresc nimanui.
va pup pe toate si sa aveti o zi cat mai buna.
Ina
20+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
samaria spune:
Dayanara:acum da,chiar trebuie felicitat tati
...dar no,a mai crescut si el...![]()
Ina:te antrenezi pentru olimpiada?!
meriti bataie la fund!Daca pateai ceva,nu iti dai seama?!
Maria
21+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
castelanaC spune:
Buna fetelor,
citesc ce citesc si tot nu pot tine pasul cu voi...
Mi se lasa apa-n guta de la dulceata de gutui a lui Kossir, poftesc dupa a mamei mai ales pelteaua care era preferata mea, dar stiti cum e nu poti sa le ai pe toate-n viata si deocamdata ma delectez cu ce gasesc pe aici. Oricum buna rau cea facuta de casa si imi aminteam ca mama (care avea estetica in sange, inclusiv a mancarurilor si a ceea ce punea la borcane) avea un fel de scula de scobea gutuile ca niste ciresele si prima data ramaneai asa ca forma era rotunda dar gurtul de gutuie. In fine saraca acum nu-si mai poate folosi o mana cum trebuie, deci trebuie sa-mi conserv reteta pentru cand vom locui in Europa.
vad ca Miruna deja baga nume englezesc, draga mea, sa va placa voua si sa fie combinatie buna cu numele de familie, atentie la duble, si noi ne gandim la ceva international, nu asa comun si usor de zis in mai multe limbi fara pardalnicul de "speling" sau la noi in tara er fi de baiat, la altii de fata si invers...in fine astept inspiratia sa ma pocneasca in cap si sa ramas marcata de alegerea noastra.
vad ca Andira cauta sa reinventeze munca de la birou pe canapeloase si draga mea bafta sa gasesti solutia potrivita ca dupa "coafura" ce ti-a facut-o dr cred ca trebuie sa-l asculti.
Vladimirescu ne imbolnaveste cu site-uri danteloase si spumoase, eu deja stiu cum va fi camera micutului, doar patut ii lipseste, de cand ne-am mutat aici am prevazut ca e extra camera de oapeti pana vine copilul. Oricum e frumos sa ne mai facem ceva idei si sa decoram si dupa propia viziune pe ici pe colo.
Ai dreptate stefimic, frumos gestul de a-mi aduce asa ceva, deja m-am uitat in el de cateva ori, il stiam din tara, e de fapt jurnalul bebelusului si ma bucur sa am in limba mea (sunt sigura ca ma procopsesc si in vb sotului si in engleza) asa asta e pe partea romaneasca
.
Ellanik da stiu ca e mai usor cu un singur anotimp, deja profit eu acum cu perioada de gravi. PT bebe totusi tot iau si ceva lung ca aici fara aer cond nu traiesc astia si oriunde inauntru este mai rece cu cel putin 20 grade fata de temp externa. deci diferente astea afara-inauntru sunt mai ciudata. In rest... nu ne plangem, il vom obisnui si pe bebe. Oricum tot nu am cumparat nimic, mai bine sa ma mai uit si cand iau sa fie ceva cap-coada, dar am promis ca nu ies din lista.
Vad ca vb de celule stem, da vom recolta si noi, de ce nu? daca o sa trebuiasca le avem, daca nu, tot le avem.
In rest, ce sa va mai zic fetele, sunt bine ca de obicei. Cava dureri pe care le gasesc normale, nu-s genul care sa ma plang, ma ridic si eu mai fin, stiu nu e stilul meu.
Serile acum sunt bugate in receptii si vin acasa cu inima cat painea la crescut, complimente si alte chestii.uneori vin obosita rupta, nu intotdeauna se sta jos si chestia asta sa saluti pe toata lumea si conversatie in mai multe limbi te face sa ti se umfle pici mai rau (prima data-n viata mea, eram obijnuita cu betele mele, in scoala mai auzeam poezia :da-ne Doamne schiuri ca bete avem
)
Azi nu avem serata, dupa cum vedeti sunt acasa (la mine e aproape 7 seara) dar la pranz am avut ceva invitati si chiar daca cice era ceva informal tot m-am agitat cu ceva feluri si pregateala de dimineata, dar m-am descurcat.
Fetele, nu mai stiu ce sa va scriu, va pup si aveti grija de voi, de frig, sa va feriti de toti tusitii si sa fiti vesele, sa va bucurati de perioada asta frumusica.

ceva floricele tropicale va plac?
castelana fericita
19+ 
nemary spune:
| citat din mesajul lui atb Mai greu e cand venim de-afara cu caruciorul si la scara n-avem rampa, asa ca daca nu e nimeni prin preajma trebuie sa-l ridic cu tot cu carucior 3 trepte. Maine si eu am programare la eco (morfofetala)!!! De-abia astept sa-mi revad printisorul!!! ![]() Adriana 20+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
eu o pun pe ea sa urce scarile singura sau o ajut eu si apoi urc caruciorul.
bafta la eco

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
19+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
| citat din mesajul lui happyjoy Am am fost aseara la eco si am aflat ca vom avea o fetita!!!!! ![]() Pupi mamicile de prunci pretiosi ![]() Acum sa ne punem pe cautat nume 19+ |
sa fiti sanatoase amandoua si sa nasti la termen o printesa la fel de frumoasa ca si voi.
despre lac vascular nu am auzit nimic pana acum.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
19+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Ina_3040 fetelor, aveti dreptate, chiar ca merit o biciuire, palme si mustruluiala . nici eu nu imi dau seama cum am fost asa de stupida, parca mi-a luat cineva mintile in momentul ala... sa nu va mai zic ce suparat a fost sotul pe mine. si cea mai suparata si dezamagita de mine am fost eu, nici nu am dormit noaptea si nu am putut sa mananc de atatea ganduri si remuscari. M-a ajutat Dumnezeu sa fie bine si v-am scris ca sa va dau si voua de gandit (stiu ca voi sunteti mai intelepte dar e bine uneori sa auziti si variante mai putin fericite). aveti grija de voi, cum umblati si ce faceti pe jos sau la volan. eu am invatat lectia chiar daca printr-o experienta ce nu o doresc nimanui.va pup pe toate si sa aveti o zi cat mai buna. Ina 20+ ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Fata draga, chiar ca te-ai dus cu capul, problema e ca departe rau, scuzata-mi fie expresia.
mai gazela ce esti, adica mama ei de gresie, te cred ca te-ai crezut ca pe vremuri, dar de acuma deja esti plina de dureri, de junghiri si morala, te-ai linistit sper si poate bagi si tu ceva la cap.
Fii cuminte si vezi de tine si bebe saracul de el ce vina a avut sau are? Ei sa vezi tu cand micutul din burtica va semana cu mama lui caprioara si sa te tii atunci, sa te vad cum te superi tu pe el
Hai fii calma de acum si lasand gluma la o parte ai grija de tine!!!!

castelana fericita
19+