Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiacovita spune:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/875223/A-murit-Gheorghe-Dinica/
Trista zi pentru teatrul romanesc.
Dzeu sa-l odihneasca in pace.
Drum presarat cu flori, Maestre!
L-am vazut in Take,Ianke si Cadar pe scena Teatrului National si mi-a intrat la suflet. Imi pare tare tare rau.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
buna fetele, intru si eu sa va salut!
Ioana, felicitari pt fetita, dar daca nu s-a vazut asa bine, eu zic sa nu fii asa sigura inca. se mai poate schimba. daca nu, 2 fete e super!
happyjoy, felicitari pt bebelina! sa fie sanatoasa, si sa va bucurati de ea!
delia, cu kg si mie mi se pare aiurea. la inceput luam putin, si la intervale mari, acu peste weekend, desi chiar n-am mancat mult, am luat 1 kg. o fi retentie de apa sau ceva, chiar nu-mi exlpic. sunt curioasa daca ramane acolo, mai ales ca n-am mancat mult nici dulciuri, nici seara, nimic, si totusi 1 kg in 2 zile?? si dupa n-am mai pus, ma enerveaza ca creste asa brusc, si dupa stagneaza 2 saptamani, iar creste...
briza marii, imi pare rau cu petele. of... ai grija, stai cuminte in pat, odihna, fara efort. vad ca si tu te-ai mai obisnuit cu ideea de baietel. si eu cat de cat, incerc sa gandesc pozitiv. i-am mai luat niste hainute, pantalonasi, sosete, un prosop de baie,si ce am mai gasit. tre sa fac un inventar sa nu iau prea multe. e foarte frumos Eric Mihai!
andira, f bine ca faci morfo in 2 locuri, si eu ma gandeam, dar nus ce sa zic cu banii, ca e cam mult 2. mai ma gandesc, desi... mi-e ca nu mai gasesc programare. of... cat costa si analizele astea.
kossir, exact asa simt si eu cu condusul in bucuresti, nu trebuie sa conduci tu bine, ci sa te feresti de altii. eu sunt plina de nervi cand ii vad cum se baga, cum iti taie calea si cat sunt de agresivi. of... chiar azi, erau 2 in fata mea sa faca accident, pt ca la stop, unul s-a bagat cam fortat si celalalt, de ambitie, s-a dus spre el in scarturi, de am zis ca fac accident. mi s-a parut atat de stupid! mai ales ca cine se bagase era o fata, si celalalt probabil, sa arate ca e "cocos", n-a lasat-o, ba din contra. eu i-as strange de gat pe toti astia care conduc asa.
miruna, si eu tot daniel as zice, danny e un alint, un derivat, ma rog, parerea mea. poti sa-i zici daniel si il strigi cum vrei, danny, danut, etc...
wow ina, ce peripetii, pai asa sarituri faci tu fata, acu, cu bebe??? ia vezi.... ca vin cu batul. las-o mai usor cu acrobatiile!!!
casteleana, super activitatile tale, cred ca nu te plictisesti deloc. bine ca rezisti la atat stat in picioare si oboseala. eu daca ies pe afara cateva ore la plimbare, cumparaturi, sunt rupta.
despre mine, ce sa zic, binisor. mai am ceva greturi. of... ce urate sunt, plus dureri de stomac, gen arsuri cred. care nu prea trec cu nimic, si trebuie suportate. nasul ffff infundat, cred ca o sa ma duc la ORL, sa vad o parere, ca nu mai merge asa, desi mi-e ca nu-mi face nimic. la mine e si o veche rinita, care probabil isi face de cap acum, cu schimbarile de sarcina. dar totusi, dupa operatia de deviatie din februarie nu mai avusesem nas infundat deloc. era asa de bine.... ieri am mancat si eu niste vinete cu putina maioneza si usturoi si evident m-a durut stomacul toata ziua. mi-e frica si cu raceala, ca cu schimbarile astea de temperatura de la 20 de grade, la cateva grade, e asa rau pt organism sa se adapteze. si nu vreau sa iau mediccamente sau ceva daca racesc. cu gripa ma feresc cat pot, dar mai e si raceala.
va pupic dulce, si cate o 

de toamna, vesela si colorata.
vio asteptand pe bebe
16+ 
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
briza_marii spune:
Da mai Oana..exact acum un minut am aflat si eu....
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Mai vroiam sa va scriu ceva dar am uitat...m-a intristat vestea cu Dinica...
18+
ate_09 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!!! Acum am citit si eu vestea... 
Acolo in cer...s-a adunat o intreaga scena..
asteptam un
22+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
ggabriela spune:
Salutare mamici si viitoare mamici! ma inscriu si eu printre voi. Ma numesc Gabriela Sunt din Cluj si suntem in asteptarea celui de-al doilea ingerash din viata noastra, care va fi tot baiat
; deci voi fi soacra cu doua nurori; Noi suntem in saptamana 20 avem DPN in ultima sapt din martie si vom naste cu cezariana (a doua); Bebele nostru, care se va numi Filip Matei, este foarte activ misca si ma loveste toata ziulica dar a ales sa fie mai activ seara la culcare si dimineata devreme(ffff devreme, 4-5 dimi)Fratiorul mai mare Andrei isi astepata partenerul de joaca cu mare drag si deja separam jucariile care i le va da lui Filip; Mamici de cluj mai sunt in zona? Eu voi naste la stanca si discutia vostra cu Oxitocina m-a cam ingrijorat pt ca si eu voi avea nevoie de ea la cezariana. Va pupam si speram ca o sa fim si noi mai activi pe forum. Have a nice day
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic REBIANA ce este cu tine, vino sa ne mai spui cate ceva. cum te descurci la scoala? mai poti? dar cu LUCA cum te descurci ca sa nu-l mai iei in brate si sa nu te loveasca in burtica. noi stim ca mami are in burtica o bebelina dar vrea sa vorbeasca cu ea, sa ii arate diverse jucarii. |
Cata,
. Eu-s bine; incerc sa impac si activitatea profesionala si pe cea casnica insa.. greut. Pe Luca nu l-am mai ridicat in brate de foarte mult timp si mi-e tare dor de asta dar il strang la piept de cate ori am ocazia, asezata fiind. E foarte afectuos si se exprima intotdeauna. Stefi asteapta si el surioara cu drag, asa-i? 
Andira ma bucur ca ai intrat sa ne scrii. Sper din suflet sa nu se scurteze sau deschida colul!

Hapyjoy, Alina felicitari pentru fetite!
Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
stefimic spune:
da mai fetelor nu pot sa cred ca nu mai este maestrul DINICA, am privit pana acum la TV si nu-mi gasesc cuvintele.
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA MAESTRE!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
25+
IOANA
andira spune:
Rebiana - 
Kossir - asa e, de-asta mi-e si mie cel mai tare frica, nu ca as face eu vreo boacana majora (v-am zis, mi-au mai trecut ambitiile, incerc doar sa fiu cat mai atenta), dar sunt tot felul de idioti care conduc de parca si-au luat sosea. Multe accidente se produc din vina celor care intra in depasire fara sa se asigure, drept in fata altor oameni nevinovati.
Ca sa n-ai incidente cred ca tine si de cate bine stii sa conduci, si cat de bine stii sa te feresti
.
Castelana - da, sa vad cum le impac pe amandoua.
Presiunea aia a inceput din nou, o sa-l sun pe dr spre sfarsitul saptamanii, sau la inceputul saptamanii viitoare.
si multa sanatate si tie!
Ina - te-au mustruluit deja fetele, asa ca nu-ti mai zic nimic, sunt convinsa ca vei avea grija de acum
.
Eu facui alta prostie cat mine de mare ieri: m-am apucat sa dau cu o substanta de-aia de desfundat tevile, la bucatarie si la baie. Am citit ca de obicei instructiunile cam in diagonala, si abia cand mi-a venit mirosul intepator la nas, mi-am dat seama ca trebuia sa folosesc masca de protectie.
Acum, voi ce credeti, are ceva ca l-am mirosit nitel? N-am inhalat, n-am stat decat foarte putin cand mi-am dat seama cum trazneste. Mi-am tinut apoi respiratia (ca deh, am dat in 2 locuri), si am aerisit bine in camera, desi in baie nu mirosea decat putin pe moment in timp ce turnam substanta.
Giumbuslucul asta l-am facut si cand eram insarcinata cu Nati, imi aduc aminte ca atunci am incercat sa scot niste pete de petrol de pe niste adidasi noi cumparati (mi-era asa ciuda ca se stricasera) cu dizolvant, care mi-a dizolvat si manusile de protectie, si pana sa ma prind eu eram cu degetelele direct in substanta cu pricina.
Si am mai dat si cu substanta de-aia contra mucegaiului pe un perete intreg in camera, si apoi stateam sa ma gandesc "acu' ce fac, dorm pe balcon in ianuarie?" 
![]()
samaria spune:
Castelana:ma bucur ca esti vesela si infloritoare
si tine-o tot asa...

Oana:sa-l odihnesca Dumnezeu in pace!
Vio:eu am reusit uneori sa scap de arsurile de la stomac cu biscuiti.Incearca si tu!

Maria
21+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
Ioanact spune:
Buna!
ate_09 o alta metoda inafara de scanat pozele, este cea fotografiata..adica pur si simplu sa faci poze cu ap la pozele printate de Dr.
Din pacate si Dr mea nu prea explica cand imi face eco, dar intreb eu cand vreau sa aflu ceva.
Ma bucur ca sunteti bine si morfologia a iesit bine.
stefimic nu fac morfo.. si eu sper sa fie albastru caruciorul, dar cum va vrea Dumnezeu, numai sa fie sanatos(a).
dayanara nici Ioana nu cere in brate, ci am luat-o eu pt a face poza, si numai cand e nevoie (cand sunt singura acasa).
Multumesc pt felicitari!
Inca nu stiu 100% ca e
, tb sa mai astept pana in Dec., sper at sa ne zica sigur.![]()
Lindal nu ma costa f mult analiza TT (170 lei), dar m-am gandit ca nu are rost din moment ce nu voi accepta sa mi se faca avort..deci il/o nasc asa cum e.
happyjoy Felicitari pt
!
Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
miruna79 nici eu nu vad rostul acestor analize, mai ales ca sunt interpretate uneori gresit (cum ai patit tu).
GabyHila, oanaiacovita, andira, child
.
Delia13 ce frumos ca faci parte din cor si vei canta la biserica cu hramul Sf. Mina!
Acum 2 ani am fost si eu (2 ani la rand) cand a fost hramul.
samaria sigur!
stefimic multumesc!
Nu ma indoiesc ca nu va fi bine, daca nu am facut TT.
stefimic si eu am spalat la mana, lucrurile Ioanei, dar m putin..vreo 2 luni.
bordeancavio
. Asa este..cu toate ca speram sa-mi fi spus sigur ce e, indiferent daca e fata sau baiat.
Ca tot vb de kg, am luat si eu 1 kg pana acum .. dr mi-a zis sa i-au in continuare Utrogestan si Elevit.
Dupa cum v-am zis, avem 2 filmulete (filmat de sot) si o poza de la eco si cateva poze cu 2 body-uri pt Ioana.
Vazusem in catalog o oferta in Real, un body 5 lei, dar nu m avea
, asa ca am luat din localitatea unde stau parintii mei. Cel incriptionat cu: Sunt o printesa =10 lei iar celalalt =7,5 lei.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
17+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!