Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
miruna79 spune:
Fetelor ce parere aveti de numele Danny (varianta englezeasca la Daniel)???? vreau un nume international,oriunde va ajunge copilul cand va creste sa se stie ca acesta e numele si acela e prenumele...
suntem tare nehotarati nu suntem in stare sa alegem un nume, oricum mai avem timp.
pupici
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
24+ 
stefimic spune:
ROXANA da din spital cred ca mi-a facut rost, dar zicea ca a gasit in farmacii, asa ca nu stiu ce sa-ti spun, poate are alta denumire acolo, dar ideea este ca nu iti trebuie pentru tratament la domiciliu, iti trebuie numai la nastere si deci cum la voi in spital se gasesc de toate poate de asta s-a uitat asa la tine, zic si eu.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
25+
IOANA
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic ROXANA da din spital cred ca mi-a facut rost, dar zicea ca a gasit in farmacii, asa ca nu stiu ce sa-ti spun, poate are alta denumire acolo, dar ideea este ca nu iti trebuie pentru tratament la domiciliu, iti trebuie numai la nastere si deci cum la voi in spital se gasesc de toate poate de asta s-a uitat asa la tine, zic si eu. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 25+ IOANA |
stefi cred ca din spital, mai sigur asa
eu n.am fost sa cer oxitocina :)) dar acum cativa ani am fost sa cer alta minune, m.a pus mama, ceva ce tot prin spitale se foloseste la boli grave si la fel s.a uitat, apoi s.au apucat si.au cautat in computer si in carti farmacistele si mi.au explicat ca asa ceva nu se vinde in farmacii
miruna foarte frumos danny!
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
miria_cristina spune:
Oxitocita este indicata in :
- inducerea si mentinerea travaliului, in caz de inertie uterina sau cand sarcina implica riscuri majore pentru mama si copil;
- pentru expulzia placentei si controlul hemoragiilor post-partum (in lipsa raspunsului la ergometrina sau la mamele hipertensive);
- in cadrul operatiei cezariene;
- pentru efectuarea "testului de provocare prin oxitocina".
Cristina +15
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
arinaa spune:
oanaiacovita ,stefimic a explicat mai bine decat as fi reusit eu:
"
in legatura cu OXITOCINA, de ce trebuie la cezariana, in cazul meu am avut perfuzie cu oxitocina si pana sa intru in sala de operatie si apoi dupa ce am iesit vreo 3 zile, inainte pentru a incerca sa ma dilat 2-3 cm si sa inceapa oarecum procesul natural, dar fara succes, si dupa pentru a contracta uterul si al face sa elimine tot ce trebuie, contractii pe care la cezariana nu le ai si care trebuie provocate artificial.
sper ca ati inteles ceva din ce am incercat sa explic aici, asa ca de asta stiu sigur ca i-mi trebuie oxitocina la cezariana, eu avand si probleme cu tensiunea la prima sarcina si nu mi se putea administra ERGOMET."
lindal tot ce pot sa iti zic e ca la Cuza Voda nu se gaseste oxitocina,am vb cu dr mea si am vb si cu rezidenta(care e o buna prietena de a mea) dr mihalceanu...deci trebuie musai sa ne facem rost din timp,problema e ca in Romania nu se mai fabrica(sau ma rog s-a sistat fabricarea acesteia,inlocuitor nu este deoarece se importa si datorita taxelor foarte mari impuse de statul roman s-a sistat si importatrea inlocuitorului...stiu asta de la un reprezentant medical si din presa) ,doar daca mai gasim pe la vreo farmacie uitata intr-un colt de lume.
22+
miria_cristina spune:
Legat de numele copilului nici eu nu stiu pana la urma cum sa-l cheme.
Oricum, vor fi 2 nume dintre care unul obligatoriu Andrei. Amandoi vrem numele asta dintotdeauna pentru copil.
Sotul meu s-ar reboteza daca ar putea cu numele asta.
Dar al doilea inca nu stiu sigur. Imiplac si Dimitrie si Teodor si David si Flavius.
Inca mai am pana atunci, dar sper sa ma hotarasc repede, ca la fata am stiut din prima, acuma mi se pare mai greu.![]()
Cristina +15
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
kossir spune:
Buna dimineata,
Am baut cafeluta cu lapte, dar daca vreti, imediat mai fac si aduc
.
Stefimic, ai perfecta dreptate, sigura o sa ma descurc, nu ma indoiesc deloc. Sunt doar uimita cum am uitat asa chiar tot. Ajutor de baza, cred ca te referi la fiul meu ca altcineva......... Eu nu zic, am femeie de servici, dar nu i-as lasa pe astia sa-mi ingrijeasca copilul nici moarta. Pentru ei copii sunt cam ca animalele de casa, mai rau, le dai mancare cand iti vine, ii culci cand vor ei, ii lasi sa faca ce vor, pe unde vor. Deci, nuuuuu. Doar ca nu o sa am alte griji, mancare, curatenie, si alte cele.
Happijoy 
, una pentru tine, una pentru fatuca ta. Sa fiti sanatoase si sa se intample marea intalnire cu bine, la 40 de saptamani.
Anca Yari succes azi la eco. Asteptam vesti. Bune si pozici 
.
Andira, mare grija in trafic, mai ales cand nu e sigura soseaua. De fapt acum, marea arta nu e sa conduci bine, ci sa reusesti sa te feresti de nemernici.
Oana
hai la o chesea.
Briza marii, stai cumintica, relaxata, ca trece si de data asta. Esti puternica. Si felicitari pentru nume. Frumos, mai ales ca o sa fie tizul lui fiumeu
.
Gata, trebuie sa plec, desi n-am terminat de citit
, deci nici de raspuns, Gaby iti voi da reteta imediat ce ma intorc 
Pupici pe burtici 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
24+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
child spune:
Buna fetelor!
ella te rog, imi trimiti si mie un model de contract pentru celule stem? V-ati documentat, sunt cei mai rentabili? Eu auzisem si de CBC Cluj ca ar fi ok. Si eu vreau sa recoltez, dar nu m-am documentat inca, doar ce am citit pe forumuri.
happyjoy ioana act felicitari, au baietii nostri de unde alege ![]()

Noi suntem bine, crestem, deja am vreo 6 kg. in plus, trebuie sa am grija!
Va pup!
22+ 
freedelia spune:
Miruna -- de ce Danny?? Daniel e un nume foarte international, exista in Engleza, Franceza, Spaniola si cred ca si in Germana. Si poti sa il strigi Danny. Nu cred ca Danny exista ca nume in sine in nici una dintre limbile internationale. Mie una imi place Daniel, e foarte frumos si nu prea mai e "la moda" acum, asa ca ai toate sansele sa fie aproape unic :)
Andira -- ce "noroc" ai in trafic. Bine ca sunteti ok. SI pe aici povesteste lumea despre soferii de school bus sum conduc ca niste nebuni. Bine ca nu merg copiii mei la scoala cu autobuzul...
Kossir -- si pe aici femeile chinezoaice rasfata copiii, mai ales pe ai strainilor, la greu. Le e frica sa ii disciplineze, ca sa nu ii faca sa planga si sa se supere parintii si sa isi piarda job-ul. Numai ca uneori isi pierd jobul tocmai pentru ca parintii sunt exasperati ca femeile ii lasa pe copii sa faca orice (sa le loveasca, sa tipe la ele, sa arunce in ele cu diverse, etc, etc).
Vai, fetelor, ce somn am tras cu copiii!!! Ne-am culcat la 2 si ne-am sculat la 5!!!! Sa vedeti acum cum imi stau mie copiii treji pana la miezul noptii. Of of of!! Dar ce bine a fost -- afara ploua si era firg, ne-am ghemuit toti in pat si am dormit dusi!!
Maine iar pleaca Coleman in business trip si de data asta e plecat si in weekend 

ce dor o sa ne fie de el!!! Si mie ce greu o sa imi fie dimineata sa pregatesc copiii singura-singurica atatea zile...
Va pup si mai revin sa va citesc mai tarziu.
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor, ati scris nu gluma de vineri de cand nu am mai intrat, am de citit nu ma plictisesc![]()
ca sa va zic si eu de weekendul meu la capitolul "asa nu!", vineri au pus unii gresie noua in hol la noi si seara am vrut sa nu calc pe ea asa ca m-am gandit sa sar direct de pe scari pana in bucatarie
. culmea e ca si mi-am calculat distanta si traiectoria. rezultatul a fost ca am alunecat si am cazut pe genunchi cu un picior sub mine plus ca nu stiu cum am facut o intindere la muschii spatelui si la abdomen asa in lateral. restul de weekend l-am petrecut in dureri, noaptea cum ma miscam ma trezeam in dureri crunte de ma treceau toate apele. si ca sa dau mai rau in paranoia duminica mi s-a parut ca am mai multe scurgeri decat de obicei asa ca mi-am facut iarasi secnarii ca poate mi-am fisurat sacul de la cazatura asa ca mi-am pus un test ce il luasem de la farmacie ce detecta lichid amniotic si rezultatul a fost ca mi-a ramas o mica pata colorata (deci testul a iesit pozitiv) 
ieri am dat fuga la ginecolog care s-a luat cu mainile de cap cand a auzit povestile mele (bine ca deja stia ca eu sunt cu capul) si mi-a zis sa o las mai moale cu stresul, s-a uitat si aveam colul inchis si nici o picatura de lichid si bebe era tot acolo...
acuma m-am mai linistit si am avut in sfarsit o noapte de somn. cam atata, vroiam sa va impartasesc din angoasele mele in cazul in care credeati ca voi sunteti stresate...
citesc din urma si mai scriu. va
si va urez o zi cat mai buna si in nici un caz nu faceti ca mine 
Ina
20+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#