Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
GabyHila spune:
Cristina30 clar e mult mai bine sa probezi scaunul in masina. Din pacate, refuz sa platesc aproape 400 de euro in Romania pe o scoica si o baza ISOFIX cand costa 270 gama de top dincolo. REFUZ! De banii aia imi fac unul din capriciile la care am renuntat acuma cativa ani! Are si cine sa mi le cumpere din Germania, ori ca sunt noi ori sunt second si le primesc acasa cu tirul:) am in cartier un sofer de tir care mi le ia de unde sunt si mi le aduce!
Ca sa vezi chestie, in America scaunele de masina pt copii au termen de garantie:) m-am amuzat f tare cand mi-a zis prietena mea dar e de preferat in locul unui scaun vechi!
Eu mi-am comandat caruciorul dar geanta nu avea! o sa imi cumpar probabil dar una mica! am ex gentilor mele, cu cat e mai mare cu cat e mai nebunie! si chiar nu cred sa imi trebuiasca tot dulapul dupa mine:) vreau sa fie o placere sa ies cu copilul la plimbare, nu corvoada de pregatiri! asa vad acuma, mai incolo cine stie.. mi-am schimbat eu multe opinii!
Voua nu vi se usuca nasul? eu imi cumpar umidificator de pe acuma, in speranta sa functioneze si pt mine si pt bebe!
E o vreme f nasoala la Sibiu si casc intr-una de azi dimineata! ce bine ar fi fost sa pot dormi azi toata ziua...
Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
oanaiacovita spune:
Intru rapid sa o salvez pe Linda de acuzele Ellei ![]()
Eu am aruncat ieri pastila cu crema de zahar ars.![]()
Mi-a mai trecut starea de stres si bebe acum face tumbe in burta.
Deja mi se deformeaza burta de la atata mutat din dreapta in stanga si invers.
Revin mai pe seara.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Frumos iti sta Oana!!!![]()
cu
George-Theodor
AMR 16 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
stefimic spune:
salut mamici si burtici,
acum am reusit sa ajung la zi cu cititul, noi suntem bine, am stat cat de mult am putut ieri afara si numai bine ca azi a plouat toata ziua.
in rest am inceput sa i-mi fac si eu lista cu ce mai i-mi trebuie, si abia astept sa cumpar hainute roz si cu dantelute.
OANA hai fi optimista si fa-l si pe bebe sa fie, trebuie sa-l binedispui si te va rasplati cu cateva lovituri.
spre exemplu fetita mea nu misca daca am treaba si ma agit prin casa sau daca merg pe strada, ea vrea doar sa fiu relaxata si daca se poate intinsa in pat.
IRINA si noi recoltam celule, prima data nu am fost foarte bine documentata dar acum am zis ca mai bine sa stau linistita la capitolul asta, si tin sa contrazic parerea unei mamici care spunea ca nu exsta compatibilitate intre frati, ba chiar exista si una foarte mare cu toate rudele de gradul unu, iar referitor la numarul de kg asta de pinde de calitatea cordonului si al placentei si de cei care recolteaza, eu am o preitena buna care a recoltat in vara si are pana la 100 de kg asa ca fiecare cu norocul lui, cel putin eu asa consider.
ATE ma bucur ca ati terminat cu morfoogia si este totul bine, sa ramaneti asa in continuare.
CASTELANA ce dragut ca ti-au facut rost de carticica, acum sa inteleg ca te vei apuca de studiat?
FREDELIA cata energie poti sa ai si tu, sa participi la atatea evenimente, iar la capitolul copii, nu cred ca voi mai face altul, -mi ajung 2, desi de multe ori si mie i-mi plac cuplurile cu mai multi copii.
ALINA tu cand ai spus ca te duci la morfo? astept vesti si culoarea caruciorului{sper albastru}
.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
25+
IOANA
Rebiana27 spune:
Mno, bineee.. scriu mai rarutz ca-i mai dragut! ![]()
Nu am nici ce raporta. Am citit tot-tot acompaniata de o cana de ceai cald care face front comun cu vremea de afara si ma toropeste.
Oana ma bucur ca bebe Erick si-a reluat ritualul! 
Samaria cum sa nu pup eu o fata asa draguta!? 
Carmen multumesc pentru urare!
Si tie sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si implinit! 
Mami de Luca si
20+ 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
marsy_baby spune:
Deja ati schimbat un capitol d cand n-am mai fost
,n-am apucat sa recuperez
am fost tare ocupata weekendu asta: a fost mama l mine si mi-a pregatit o gramada de bunatati
...maine imi vad buburuza la eco
abia astept....nush ce se intampla tare rar misca
d aseara nu a miscat decat abia acum
sper sa fie bn...aveti grija de voi burticuzte frumoase, cate un
pt fiecare
vladimirescu spune:
Imi pare bine ca v-au placut bodyurile si combinezoanele de pe www. d p a m.com - e magazinul de unde am cumparat intotdeauna pt Vladimir. Nu am luat online, ca la Paris e cite un magazin din asta la fiecare colt de strada, si pt ei e chiar un magazin ieftin :) Eu nu am rabdare deloc la shopping aici in Romania, ma si enerveaza ca oferta e mult mai slaba, colectiile nu vin toate ci numai partial si ca preturile sint 30-40% mai mari... de aia cind merg la Paris, primavara si toamna, iau o valiza goala cu mine pe care o umplu cu tot ce-i trebuie lui Vladimir in urmatorul sezon, de la haine la chilotei, sosete, sepci sau caciuli, slip sau manusi, sac de plaja si pelerina de ploaie.. totul mai putin pantofii. Si iau de la DPAM ca-mi place stilul french si preturile sint mai blinde ca in alte parti - in tot cazul, calitatea e buna si eu consider ca merita... In general, cu cca 200 eur l-am imbracat complet pt urmatoarele 6 luni, ceea ce in tar an-am reusit niciodata - cind adun toate cumparaturile pe un sezon ies la sume fabuloase aici (de exemplu, saptaminile trecute am mers in Feeria si am luat ceva bluze, pantaloni ... din astea, fara maruntisuri ca sosete etc care va asigur ca se aduna si fac multi bani, si am cheltuit 1000 ron pe 2 plasute de haine... fara geaca si caciul asi ghete pe care o saptamina mai tirziu am mai dat inca vreo 600 lei )...
Iertati-ma ca m-am intins cu subiectul asta, nu ma pot opri - meseria mea de "baza" e stilist, in ultimii 15 ani i-am tot sfatuit pe unii si pe altii cum sa se imbrace :))
De fapt am intrat sa va dau un site cu mobila (cameer amenajate)pentru copii, sa va clatiti ochii, in caz ca va place stilul "sweet" dupa care eu ma dau in vint :)) www. e l i s a - g a s s e r t . ch Cit am stat la Geneva in pat dupa amniocenteza ma tot uitam p egeam la magazinul d epeste drum, era superb, cu mobil ealbe, romantice, cu pernute blind colorate, patuturi cu baldachin... si mi-am notat de pe vitrina adresa de web ca sa vi-o dau si voua, sa visati frumos :))
20+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
oanaiacovita spune:
Si vroiam sa mai zic ca eu am cosmonautul tip sac cu gaurica
pentru centura cosului auto.
Aici e: http://picasaweb.google.ro/iacovita7oana/LucrusoareBebe#5394734899762854290
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Yaia spune:
Eu sunt super ocupata, am intrat rapid si v-am citit pe ici pe colo...vad ca iar sunt discutii si suparari!
, sa treaca, luati in considerarre si hormonii si nu va mai suparati si stresati atat!
Maine am si eu eco de 20 de saptamani...sper sa vin cu vesti bune!
Pe maine!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
cristina ai dreptate, scaunul de masina trebuie ales cu grija...
mai ales ca masinile mai vechi nu dispun de sistem isofix si daca nu ma insel nici loganul, dar nu sunt sigura
deci nu se poate prinde baza isofix intr.o masina care nu dispune de acest sistem
oana ma bucur ca bebe a inceput sa se joace:) acum m.a luat pe mine ca nu misca de cateva ore
vladimirescu chiar ca bun de visat frumos site.ul mai ales ca eu n.as avea un asemenea spatiu deocamdata, dar imi clatesc ochii
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE