Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Noroc cu soacra care pe langa ca a venit neinvitata a adus si costumase de fetita mult prea mici Da nu ma supar io pe ea ca mi tare draga.
Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

selina poate iti vor fi bune acum hainutele de fetita :)

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Seara buna, fete frumoase!

Fost-am si noi la morfo-fetala -- nu mi s-a parut mare branza, tot o ecografie ca toate celelalte. Bebe dadea in continuare din gura, ca doar e copilu' lu' ma-sa , dadea din manute si picioruse, e bine mersi. Si eu sunt bine, am luat numai 2 kg luna asta, dupa ce luasem 5 (CINCI!!!!) luna trecuta. Am luat in total pana acum 15 kg, vai de steaua mea... dar asta este, s-a deschis Curves aici si toate mamele se duc dupa ce nasc si sunt super incantate, au rezultate, asa ca imediat ce nasc am sa ma duc si eu si am sa incep lupta cu kilogramele.

Acum ceva timp, am fost cu sotul meu la un weekend retreat pentru cupluri -- http://www.unitedmarriage.org/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10. Pentru noi a fost o experienta nemaipomenita si dea atunci, aplicand ce am invatat in acel weekend, am ajuns la un nivel de comunicare si de apropiere extraordinar. De atunci ne-am implicat cu cei care organizeaza acest weekend. Saptamana trecuta, de vineri pana Duminica, a fost un nou weekend, si am mers is noi Duminica sa cunoastem cateva dintre cuplurile care au participat. A fost foarte emotionant -- si am cunoscut un cuplu cre astetpa al 5-lea copil. Am fost foarte geloasa pe ei -- amandoi foarte tineri, ea doar cu un an mai mare ca mine, si arata asa de bine... Si se vedea ca si ei comunica foarte bine, ca au o relatie foarte apropiata. Mi-a placut foarte mult de ei.

Trebuie sa imi fac si eu curaj candva sa dau toate cutiile jos si sa vad ce haine am, sa golesc un corp de dulap pentru bebe si sa asez totul, ca sa vad clar ce am si ce mi-ar mai trebui. La capitolul haine chiar nu cred sa imi mai trebuiasca ceva, cel putin pana spre 9 luni -- ca de atunci au inceput ai mei sa mearga de-a busilea si hainele din perioada aia sunt mai uzate. Dar asta este abia la Craciunul urmator -- e timp berechet...

Va pup si ma duc sa o ajut pe mama ca imi face de mancare.

Sa aveti o zi excelenta!

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Citat:

selina poate iti vor fi bune acum hainutele de fetita :)

POZE

cine stie

asa sunt de curioasa ce e Mai am un pic de asteptat pana in 23 noiembrie cand am eco. Oricum voi fi la fel de fericita indiferent ce e, doar sunt curioasa.

Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Salutare fetelor! Imi fac si eu aparitia dupa weekend.
Am recuperat tot ce s-a scris. Asadar, de neuronul meu s-au lipit urmatoarele:

- Crema de zahar ars - Ma intind putin in pat, ca de dimineata stau pe scaunul de la calculator, apoi ma duc sa-mi fac crema. Mmmm...
- Mutrita simpatica a baietelului Ellei, cu bujori in obrajori - Ella, te poftim in clubul artistelor, si le provocam si pe celelalte fete sa-si arate talentul. Facem un concurs cu premii, decernate in momentul nasterii. Premiul va fi evident chiar bebelusul din burtica.
- Arinaa, care spre surprinderea mea e tot din Iasi. Ai stat pana acum si n-ai zis nimic, desi ne-ai citit!!! La multi ani! Si felicitari pt baietel.
- La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit onomastica!!! Nu mai incerc sa nominalizez, ca stric neuronul.
- Nu in ultimul rand, am remarcat o fata suparata ca nu prea era bagata in seama. Hai, nu fi trista! Vezi ca nici eu n-am raspuns la TOATE mesajele fetelor, dar asta nu inseamna ca n-am vazut pozele celorlalte, ca nu m-am bucurat de rezultate bune la eco, ca n-am ras la bancuri, ca n-am intrat pe toate site-urile recomandate de fete, s.a.m.d. Ci doar ca lasam treaba asta in seama Rebianei (gluma), care stie sa spuna o vorba buna pentru fiecare (asta nu e gluma). Pe bune, cum ar fi sa spuna una ceva si altele 100 (sau 50) sa-i raspunda. Am avea fiecare cate un capitol. Bat campii, asa-i? Ma opresc.
Va pup pe toate.

17+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia foarte interesanta activitate despre cuplu!
cat despre hainute exact la asta ma gandesc si eu, sa ma apuc sa scot totul din valize si cutii, sa fac un loc in sifonier pt bebe
imi sunt tare dragi si m.as apuca si acum, dar prefer sa mai astept
cum spune si rebiana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Kossir sa iti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi toti!

Oana ai dreptate cu vremea! bea o cafea si trece proasta dispozitie! PAROL:)

Andra_s cum te-ai obisnuit cu recomandarea la pat?

pupici fetelor

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

gaby de voie, de nevoie, ce sa facem, stam la orizontala, atat cat pitem. bine, a trebuit sa dam o fuguta la med de familie sa vizam concediul medical, maine treb sa ma duc la serv sa imi iau tot ce am pe acolo ca peste 2 zile imi expira contractul de munca si angajatorul nu mi-l reinnoieste ca am burta la gura si le trebuie pe cineva de care "sa traga" 11 ore pe zi, cu toate ca initial nici nu se punea problema sa nu reinnoiasca contracte, dar cu criza asta mai profita si ei sa mai scape de personal.
una peste alta tot trebuie sa mai si ridic fundul din pat.

POZE

23+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Serus!

Iar ma bag si eu in seama!

Ce de ati mai scris...ca de azi-dimineata incerc sa recuperez...

Cu intarziere,dar din tot sufletul:LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SARBATORESC ZIUA NUMELUI!Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si norocosi!

La multi ani,Arinaa!Sa fi sanatoasa,norocoasa si iubita!

Andra s:ma bucur ca ai scapat cu bine de cerclaj!Ai grija de tine!Multa sanatate iti doresc!

Rebiana:esti tare draguta,burticutza e sexoasa!La multi ani tatalui tau!

Miruna:bine ai venit,imi place cum te-ai integrat!Sarcina si nastere usoara si la termen,bebe sanatos si mancacios!

Oana:ca de obicei,ma lasi cu gura cascata de admiratie la vederea lucrurilor de bb!Imi place mult caruciorul,sa-l stapaneasca micul print sanatos!Si super mesajul de pe body!

Denisa:mi-au placut bancurileSa se faca bine Honey,cat mai repede!Si tie multa rabdare iti doresc,te admir mult pentru grija fata de acest prieten necuvantator!

Miria:bine ca a fost totul bine la petrecerea fetitei,acum fa bine si mai scade tempo-ul!Adica, ai grija de tine!

Ella:ce super sunt lucrusoarele pentru bebe si ce burticutza mumoasa ai!

Stefanna:Bafta cu mutatul!Ai grija de tine!

Freedelia:ce bine ca te-ai inseninat!Tine-o tot asa!

Selina:vorba altciuva,poate hainutele o sa-ti fie de folos de data asta...

Castelana :bun bancul!Te pup cu drag!

Anca iary:chiar nu are rost sa te superi daca nu iti raspundem,ca suntem multe de tot si combinatiile de raspuns,foarte numeroase...nu e ceva intentionat,zau!sa iti treaca supararea!

Vladi:imi lipsesti!Sa iti revina repede buna-dispozitie!E un ordin ,nu o rugaminte!

Alina:foarte frumoase pozele,filmuletele si burticutza!
La multi ani de ziua numelui,sa cresteti mari si sanatosi!

Ate:mi-a placut mult cu ai descris emotia taticului la eco!

Kossir:felicitari pentru petrecerea reusita pentru Mihai,sa va traiasca,sa fie sanatos si sa fie mereu asa de dragut si atent cum e acum!

Scuze ca scriu telegrafic si daca am omis sa raspund cuiva,iertare!Is tot pe fuga,am o zi destul de incarcata!Va pup si va citesc cu drag!

Maria 20+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Neata:)

avem activitate impresionanta!

......
Oare daca iau 10 schimburi pe marime o fi de ajuns? pt 0-3 luni nu as lua decat doamne fereste se naste bubulina mamei prematur! cu cosmonautul sunt de acord cu Ellanik! cum incape copilul in cosmonaut si il poti lega si in scoica de masina? ca nu mai incape pruncosenia:)

Ellanik sa stii ca pe langa Britax cu baza ISOFIX foarte bine in teste a iesit si Maxi Cosi Cabriofix cu easy fix base! cele mai ieftine care le-am gadit in Romania sunt pe www.bebe-land. de si in Germania pe www.kiddies 24.de (livreaza si in Romania si sunt jumate din cate vor magarii astia in Romania) vedeti ca am asat pauza intre sa nu fie considerata reclama!
.....

Gaby

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Buna dimineata,

Gabi,

despre cosmonaut si scaun de masina: unele au gaura si in fata si in spate tocmai ca sa poata sa treaca cureaua de la scaunul de masina printre picioare.. sper sa ma fi facut inteleasa... eu chiar am asa si un sac de dormit cu mineci foarte fain cu gaurica pentru curele, in caz ca bebelusul trebuie sa doarma in masina.

Cat despre scaun de masina de pe net trebuie sa vezi inati cum il trimite, cat de sigur e paketul si cat de bine e impachetat.... de ce spun asta, pentur ca eu cand am vrut sa cumpar scaunul pentur baiatul meu de la 1 an in sus am mai citit pe siturile nemtesti si dac nu e tare bine impachetat se poate sa ti-l mai tranteasca ca la un accident de masina de exemplu.... vanzatoarea din magazin nici n-a vrut sa-mi vanda scaunul pana nu l-am probat in masina ca si asta e un criteriu foate important, sa stea stabil scaunul, se pare ca nu toate scaunele se potrivesc oricarei masini...cu toate ca noi i-am zis ca masina va fi schimbata in 2 luni, n-am putut sa cumpar de la ei pana nu am probat; aveam la ei un gift card de la colegii mei de servici de asta trebuia sa cumpar de acolo.

Vladi,

e tare fain site care l-ai trimis.. eu ma uit acuma si in Anglia si U.S. dupa quilt-uri pe ebay, sunt tare faine, vreau sa ma lamuresc mai bine cum e cu shipping-ul. Aveti de gand sa va cumparati geanta speciala pentru schimbatul bebelusului...wickeltasche e in germana, in engleza e diaper bag...aici se poarta mult, e practica ca o puti atarna bine de obicei de carut si incap o gramada de lucruri inauntru.

Eu am tot bantuit pe net dimineata asta, ca de pe la 2:30 nu mai pot dormi, fetita mea e foarte activa si ma tot trimite la baie....

Cristina 19+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cand sa scriu si eu hop!Lindal cu crema de zahar ars.Mi-a filat evident glanda salivara si acum e deja in cuptor(crema, evident, nu glanda).Nu e frumos deloc!Nu se poate odihni omu' ca imediat veniti voi cu idei din-astea.(mersi Lindal pt idee)
In alta ordine de idei Irinabobe eu recoltez celule stem cu Biogenis(3500 ron recoltarea si 2100 stocarea pe 18 ani.3500 se platesc in 3 transe egale iar in cazul in care proba de sange nu este buna se returneaza banii.Daca vrei iti trimit pe mail modelul de contract sa studiezi problema.Asa cum zicea Vladi acum multe capitole,mai bine sa pierd banii decat sa imi para rau vreodata ca nu am facut ceva in acest sens.
Andra si ce faci tu daca nu iti reinnoiesc contractul?Mai beneficiezi de indemnizatie?Teoretic el este cam obligat sa te tina.Studiaza bine legea pt ca niciun angajator nu are voie sa dea afara o gravida.
De hainute am zis sa am vreo 5 randuri complete pt primele 3 luni si intr-adevar nu am luat mai mici de marimea 56.Daca nu imi ajung mai iau dupa.
Freedelia ce frumos ar fi daca si aici s-ar face astfel de activitati.De fapt aici , in tara, trebuie lucrat intai la mentalitate si apoi...
Kossir sa-ti traiasca frumosul.
Dayanara ,isteria cu gripa este asa ...de forma.Mai bine ar face oamenii sa se protejeze si sa-i protejeze si pe altii.de ex eu folosesc masca daca ies in aglomeratii.Tot timpul se gaseste cate cineva sa imi tuseasca/stranute in fata.
Ate felicitari pt bebelin.Am vazut ca la sfarsitul unui post era Stefan Codrin si dupa Theodor Stefan.Zic in mintea mea "mama mia ce rapida schimbare".Frumoase nume.
Gaby sar'na ca imi amintesti mereu cu scaunele.
Cine se plangea de durere de spate/mijloc/rinichi?Hehe!La mine se localizeaza cateodata intr-un singur punct desupra noadei,putin la dreapta de coloana.Si sta acolo cat pofteste.Cine-o baga in seama?Durerea!?Am inteles ca e normal oricum.
Pup pe toata lumea si revin.Merg sa vad ce face crema de zahar ars.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Samaria .Imi place faza cu posibil baiat....
Cristina sa stii ca si eu am temeri din astea.De-aia m-am si dus aseara la Mothercare sa pipai si sa vad imprimeul de pe body-urile de pe site-ul dat aici.Sa vada ochiul meu si sa pipaie mana mea ce si cum.Cat despre saculet asa am vazut si eu ca au doua fante in care intra centurile de la scaun/carucior/scoica.Practic.
Oana posibil mai fata sa faci tu una ca asta?Trezirea!Pai daca tu esti fleoshcaita ai pretentii la shtrumf sa fie veselovski?Uite la mine toata ziua-s o ranjita si bebeGeo e tirbushon in burtica.Acum de exemplu a mancat si se scobeste in dinti.Urat!Foarte urat din partea lui.
Castelana misto ca acolo e cald.Ai tras pampersul, body cu bulanashele la vedere si gata.Aici e mai complicat cu frigul.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput