Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Vladi,

e tare fain site-ul.. asta ma intereseaza acuma si ma uit pe ebay la quilt-uri din patchwork, sunt asa de faine... problema e ca eu mai am,
dar tot ma uit; m-ai facut sa ma interesez si ce cataloage sau magazine online mai sunt in Anglia si Franta; din Franta e unul in Germania, Vertbaudet care are cam aceleasi chestii ca si cel trimis de tine, dar aici mai ales la haine gasesti multe second hand, sunt targuri speciale facute la gradinite si se merita.
Ma intereseaza cum sa aranjez camera baiatului, ca va capata de Craciun un pat normal la etag, dar numai de 15 cm, de la www. paidi. de/kinderzimmer/kinder-und-jugendzimmer/ondo/spielbetten/, cel cu castel dar fara tobogan si cu scarita dreapta si imi mai trebuie si alte decoratiuni pentru asta.... sunt o gramada cu cavaleri pe jako-o
dar trebuie sa ma mai gandesc.

Cristina 19+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Stefimic eu nu am zis ca nu este compatibilitate intre frati la celulele stem. Este, normal. Problema e ca nu ai voie sa folosesti sangele intre frati. Cel putin aici in Germania. Doar "proprietarul" le poate eventual primi. Asta ziceam ca e un punct slab ca nu se poate folosi si intre frati sau in familie macar de gradul 1. Doamne fereste, mai bine sa nu ai nevoie. Eu oricum nu voi recolta, pentru ca si in caz de ceva problema, nu prea stie nici o clinica sa le utilizeze. Cei care stiu sa utilizeze stiu sa si extraga, chiar si de la adulti. Oricum este o decizie a fiecarei familii, daca face lucrul asta sau nu. Daca voi sunteti impacati mai degraba daca recoltati si efortul financiar nu e atat de mare, go for it

Yaia succes la eco sa fie totul bine si bebe sanatos. Afli si ce e?

Va pup si eu pe toate si scuze ca nu mai am vreme sa raspund pe rand, ca trebuie sa plec

Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu ma plang de dureri de spate si tot eu stau in picioare mai mult decat ar trebui. oricum, mancaretrebuia facuta asa ca, am cam gospodarit astazi cu chiu cu vai. Acum ar trebui sa calc, ca mi-am concediat fata care imi venea la curatenie. Nu-s nici cu nervii in batista si nici exagerata nu sunt, dar zau, daca nu ajunsese sa isi bata jocde munca si bani si timp. Asa ca, acuma face Cristina ca tot se plange de oase.

Sa vad de unde fac rost de alta, ca pana la urma tot voi avea nevoie de ajutor.

Sunt frumoase lucrusoarele de pe site-uri le-am vazut si eu, dar care lucrusoare mici pentru copilasi abia nascuti nu sunt haioase!?

Eu tot zic ca nu ma grabesc, iau in primavara tot ce stiu ca voi folosi.

Aa, si am uitat: in camerele lor as vrea sa pictez peretii. Sa vad ce desene frumoase si potrivite pentru fiecare gasesc.

Merg sa ma intind nitel si revin sa citesc ce-ati mai scris.

Cristina +15 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Aa, si am uitat: in camerele lor as vrea sa pictez peretii. Sa vad ce desene frumoase si potrivite pentru fiecare gasesc.

.. in camera lui Luca eu am pictat pe unul dintre pereti doi delfini ~ el este zodia Pesti~ camera este vopsita in bleu, delfinii sunt albastri... pe alti pereti am lipit cateva personaje din desene animate, un centimetru de perete haios pentru a-l masura pe Luca...

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu as vrea sa le pictez scene din desene animate sau personaje haioase, dar sa vad cum le combin acuma.

Cristina +15 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal
- Nu in ultimul rand, am remarcat o fata suparata ca nu prea era bagata in seama. Hai, nu fi trista!

Eu eram fata suparata dar mi-a trecut.
Ioanact foarte frumoase pozicile si tu ce bine arati, iar cea mica o dulceata

In legatura cu hainutele...ca sa ma bag si eu in seama...ce m-as mai bucura sa primesc ceva util... ca de primit numai tampenii mi s-au adus, cand am nascut, de mi-era groaza ca nu luasem nimik si trebuia sa alerg prin magazine sa am macar cateva schimburi. Nu vreau sa ma bazez pe ce-mi aduc altii,ca m-am lamurit
De pe vertbaudet.de am comandat si eu pentru Karla, ca mama mea lucreaza in Germania, si dadeam adresa ei de livrare...foarte buna calitate la hainute.

In ceea ce priveste celulele stem am vrut sa iau dar m-am razgandit dupa ce m-am documentat foarte bine. Oricum compatibilitatea intre frati nascuti din aceiasi parinti este de doar 20%, foarte putin zic eu.
toate fetele

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mno, am ajuns si eu acasa.

Fetele, multumesc de incurajari de iesit din butoi. Adevarul e ca simt nevoia sa ma mai inchid in mine, de fapt asta e felul meu de ceva timp incoace, ma ascund de toti si de toate, dar imi revin repede.

Delia felicitari pentru bebe vorbaret.Mie mi se pare o carte viata ta. Pentru noi, asa ceva ce traiesti tu acolo nici in vis nu exista. Pacat...

Andra sigur nu poti face nimic sa nu iti incheie contractul? Sper ca o sa iti platesti perioada asta sa nu miperzi indemnizatia.

Samaria

Ella bebe meu cred ca seamana cu ta'su, mai timid asa.

Mami de Stefimic

Marsy si eu am patit asa azi, sigur o sa isi revina. Poate sunt si ei mai somnorosi de la vremea asta ploioasa. Cel putin la noi ploua. sa treaca supararea.

Yaia bafta la eco maine.

Roxana ce face bebe? Misca?

Cristina off si tu vorbesti de utopii. Auzi tu sa nu iti vanda scaun auto. Cred ca nu o sa vad vreodata in viata mea asa ceva aici. Felciitari fetelor ca stati in tari civilizate.

Anca ma bucur ca ti-a trecut supararea.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Anca ma bucur ca ti-a trecut supararea.

Oana si eu ma bucur, ca in ultimul timp sunt cam nervoasa...sper sa fie din cauza vremii de afara ca si la noi ploua de cateva zile si nici gand sa se opreasca
Maine si eu ma duc la eco, Doamne ajuta sa fie bine bebe ca tot timpul inainte de eco sunt stresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca toate suntem stresate de eco. Eu inainte sa intru tremur toata. Nici dupa n'spe mii de eco-uri cate am facut pana acum tot nu m-am linistit. Poate si unde am avut probleme la inceput.
Bafta multa maine.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Anca Bafta multa maine.

Merci Oana
Stiu ca nu-i frumos sa spun asta ,dar ma bucur ca nu numai eu sunt stresata La prima sarcina n-am avut nici un stres eram mai inconstienta cred

Mergi la inceput