Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
andra_s spune:
ella referitor la contractul meu care a expirat a fost unul pe perioada determinata, semnat de comun acord cu angajatorul ca se termina la data convenita impreuna, deci nu pot spune ca ma da afara, si nici legea nu ma protejeaza tocmai din considerentul mai sus descris (lucru pe care l-am citit in legislatie si mi l-au si confirmat de la Directia Muncii si Protectiei Sociale). cu toate ca anul trecut la angajare nu s-a pus problema nereinnoirii, fiind doar chestie de politica a companiei. ceea ce e batator la ochi este ca doar mie si altei fete tot insarcinate nu ni s-au reinnoit contractele. oricum referitor la indemnizatie, o sa ma angajez la o alta firma, unde nu ma voi duce zilnic, voi fi angajata fictiv, si imi voi plati singura contributiile angajat+angajator.
marsy, yaia va asteptam cu vesti bune maine de la eco.

toate fetele, fara exceptie.
POZE
23+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
oanaiacovita spune:
Andra, hai ca nu mai e mult. 2 luni de plata, deci e ok cat de cat.Bine ca ai gasit pe cineva sa te ajute.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, slava domnului ca a miscat :)
anca_yari culmea dar si eu la fel sunt, la prima sarcina n.am fost atat de stresata cum sunt acum
bafta la eco marsy si yaya - vii cu carucior?
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Roxana, ma bucur ca a miscat.
Al meu acum nu mai sta locului. Prefer asa.
Eu va zic noapte buna. Pe maine.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
anca_iary spune:
Poate din cauza stresului mai si visez urat cateodata, ca am niste visee
. O sa intru maine mai pe seara sa va spun cum a fost la eco.Bebe sper sa ramana baietel ca sa am pereche, nu de alta dar la ultima eco,de la 14 sapt mi-a spus dr. ca e baietzel, si sunt foarte bucuroasa sa am pereche
.
Va
pe toate fetele, ma duc la somnic
anca
19+
Deyan si
Karla Maria 20.08.2003
http://picasaweb.google.com/teokarla03
kossir spune:
Freedelia, tare incarcat program aveti voi, dar si interesant. Ultima activitate pe care o faci tu si sotul tau mi se pare super ok. Ar fi foarte potrivita pentru majoritatea cuplurilor, necesara ca aerul pentru unele. Pacat ca nu exista peste tot asemenea initiative. Cat despre kg in plus, ce sa zic, raportez si eu 14, 15 luate pana acum
. Credeam ca sunt singura, offfffff.
Vladimirescu, DPAM este super, avem si noi aici, doar ca preturile sunt mai mult decat duble. Asa ca si eu astept ianuarie, cand sotul meu merge in Franta si-i voi da liste, poze, sa aduca ce trebuie de acolo. O sa ma interesez si cum e daca fac comanda de aici. Oricum si eu iau pentru Mihai de la ei.
Aici ar mai fi Okaidi si Orchestra, dar sunt preturi astronomice, nejustificat, iar ca si colectii, am senzatia ca aici trimit doar pe cele triste, eu nu reusesc sa gasesc ceva sa-mi placa la nebunie.
Oana,
burticuta activa si mamica iesita proaspat din butoi. se intampla si la case mari
.
Ellanik frumoase hainute, de fapt e valabil pentru toate fetele care pun poze. Ma uit la toate, va admir, imi clatesc ochii.
Si ma gandesc cu groaza ca eu nu as fi in stare acum sa fac un trusou complet pentru bebe. Am uitat tot
. Noroc ca ma inspir de la voi si sunt convinsa ca pe parcurs va reveni pardalnica de memorie, sau instinctul, nevoia, toate laolalta.
Eu azi am fost harnicuta, am facut dulceata de gutui, iar acum pregatesc un nectar tot de gutui.
Va pupic pe burticute si noapte buna tuturor.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
24+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
stefimic spune:
CARMEN ce mamica harnicuta esti
, abia astept sa ajung si eu la mama sa-mi iau dulceata de gutui, eu nu am facut pana acum dar cred ca voi face cat de curand ca poate vor cei mici.
eu sa stii ca te-am admirat foarte mult ca ai avut curajul la diferenta maricica sa mai faci un bebic, iar faza cu trusoul sunt convinsa ca te vei descurca de minune, o sa fii o mamica super, si pe deasupra tu vei avea si ajutor de nadejde nu ca noi.
OANA ma bucur ca ti-ai mai revenit, ce dragut ca tu ai apucat sa-i faci pozici la toate hainutele, sa ti le aduci aminte si mai tarziu. abia astept sa vad ce vei mai cumpara ca poate ne dai si noua idei ca si asa deocamdata nu am luat nimic.
ANDRA destul de incomoda situatia dar daca stiai ca se poate intampla ma gandesc ca ati lut in considerare si situatia asta.
si eu am cartea de munca la noi pe firma si deci i-mi platesc singura si eu cred ca va fi de plata inclusiv cele 42 de zile de postnatal, dar a ramas sa ne interesam la contabil.
sper ca va veti descurca si va fi totul bine.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
25+
IOANA
stefimic spune:
ANCA sunt de acord cu tine la faza ca nici eu la prima sarcina nu am fost asa de stresata ca acum, cred ca nu am fost constienta de ceea ce mi se intampla, dar acum am vrut sa fac toate analizele si morfologiile posibile si sper sa fie totul bine.
iti urez bafta maine la echo si sper sa ramana putulica la locul ei si sa te bucuri de perechea ta.
REBIANA ce este cu tine, vino sa ne mai spui cate ceva.
cum te descurci la scoala? mai poti? dar cu LUCA cum te descurci ca sa nu-l mai iei in brate si sa nu te loveasca in burtica.
noi stim ca mami are in burtica o bebelina dar vrea sa vorbeasca cu ea, sa ii arate diverse jucarii.
ALINA si cu tine ce s-a intamplat, ai fost la dr sau nu?
eu va las, ma duc sa culc strumful din sotare si va astept maine.
sa aveti o noapte placuta si odihnitoare.
25+
IOANA
arinaa spune:
Oanaiacovita,Samaria,andra s,Kossir,Rebiana 27,Dayanara,Miria Cristina si restul fetelor care ati marcat ziua mea cu gandurile voastre de bine 

Lindal nu sunt din iasi (ci din Barlad) dar sarcina mi-o monitorizez in Iasi(tot in iasi voi si naste) pentru ca sincer nu am incredere in profesionalismul dr din Barlad
Fetelor ce facem cu criza asta de oxitocina?Pt cele care nu stiu oxitocina este esentiala in nasterea prin cezariana(mai ales prin cezariana) si cea naturala
22+
stefimic spune:
ARINA stiu si eu de criza de oxitocina, de vreo 5 luni nu prea mai exista iar acum deloc, eu am cautat si prin BUCURESTI si tot nimic, si pana la urma mi-a facut rost o buna prietena din SPANIA si trebuie sa-mi ajunga{eu stiam ca voi face cezariana, si mi-a zpus un anestezist ca se inlocuieste cu ERGOMET dar nu la persoanele care au probleme cu tensiunea}.
asa ca daca stiti ca va trebuie vorbiti cu medicii vostri si apelati la cunostinte ca sa aveti timp.
25+
IOANA