Bobocei de sept-oct 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Azi fac cinste... chiar daca sunt la o asa-zisa cura... . Si pentru cine doreste o bucata de tiramisu, specialitatea casei...
LA MULTI ANI Bitza si Lala

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Da, electrostimulare si vacuum. Eu am nevoie de masa musculara pt metabolism ca s-a facut un puturos. In plus trebuie sa scap de niscaiva piele in plus (eu am slabit din februarie pana acum 29 kg) si de masaj ma cam plictisisem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

èra din ce in ce mai rau, deja intrasem in panica asa ca am gasit niste ketof in casa si i-am administrat, si-a revenit aproape instant, mai e putin rosu dar nu in halul in care era, acum trebuie sa descoperim la ce a facut alergie

Mami de Mikul Robert Constantin

CD MAMA, CE CREZI CA AVEA? Alergie la ceva? Hmmmm, de aia i-ai dat ketof? Eu nu stiam ca e bun si pentru asa ceva....Vezi ca ketoful actioneaza la nivelul Sistemului Nervos Central, sa nu abuzezi de el... Daca nu poti suna dr, ai putea incerca un PM la babymom.... Aveti grija de voi! Va pup!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Cd, aoleu, ce-i la voi acolo!Imi pare rau ca nu te pot sfatui in nici un fel. Sper sa rezolvati repede. Daca e asa rau, n-ar fi bine sa va mai vada un medic?

300, cica www.ultralipo-slabire.ro/" target="_blank">AICI ar fi detalii insa ma gandeam ca o fi incercat cineva de aici ca in reclama lor normal ce se lauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

La multiu ani de Sf. Mihail si Gavril!

Fetelor care tin cura, Va doresc sa zboare kg

CD, saracul Mik! Si Sofiei i-am dat Ketof in vara cand a avut pb cu o tuse care nu o lasa sa doarma.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

300 pe echinaceea zice ca e contraindicat in sarcina si alaptare si copiilor sub 7 ani Am luat si eu si il ia tati
Cu somonul gratinat...e simplu...a luat sotul un plic din Olanda(ceva gen Maggi ideea zilei) si pun plicul cu apa peste peste si iese yammy rau.Sa-mi fie rusine ce gospodina mai sunt si eu!!
UPDATE LA PORCINA Zice la tv ca vor face si animalele asa ca virusul va suferi mutatii ceea ce face vaccinul nefolositor.

Am primit flori din partea presedintelui Basescu care,bineinteles ma invita la vot!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza mai pe la pranz asa.

La multi ani celor care poarta numele Sf. Mihail si Gavril, sa fie sanatosi si bucurosi!

echinaceea: exista siropuri care contin echinaceea, care se dau si sub un an.
De exemplu: imunobaby de la erbavita.
peste un an: imunogrip si imunorezistan de la plantextract (si or mai fi si altele).
Ceai de echinaceea, iarasi merge.

Culori, ca vad ca vorbiti si de mamici nu numai de copii... cand eram in liceu purtam doar negru, kaki si jeans... in loc de poseta sau rucsac aveam o geanta din aia de la mastile de gaze (mai zic?!) eram rasa in cap / cu creasta si mancam bataie de la muncitori in tramvai pentru ca eram pankista si ascultam Overkill si Twister Sister...

Cum asta era acum aproape 20 de ani... (wow) se mai schimba lucrurile si garderoba mea contine si pantaloni de stofa, taioare, fuste si culori ca cum ar fi mov, rosu, roz, galben, texturi variate, flori...
Acum ascult ACDC alaturi de Buena Vista Social Club...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

In primul rand dau o portie mare de tort Claudinei cu scuzele de rigoare Nu ne-ai sarit tu ci nu suntem noi in lista cu tot numele Iarta-ma Mi s-a atras atentia ca e scris doar David

Nocom te-am asteptat ieri toata ziua...ai zis ca treci pe aici... Rusinica

Uelcom in clubul regimistelor mamicilor nou anuntate Bagam majorete pentru voi

Ooooof Roxi imi pare atat de rau

Bitza te pusesi bine cu presedintele ???? Avem o pila sus pusa prin tine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lala esti multumita de electrostimulare pana la urma? Ma toot chinui sa ajung si eu pe-acolo. Si 29 de kilograme din februarie pana acum e super! Eu una nu cred ca mai ai nevoie de dat jos daca ai reusit sa salbesti atat de mult. Mie mi se pare ca ai dat jos mult intr-un timp chiar scurt. Sau n-am citit eu bine si erau 9 kg?

Babytza pai asa se face? Te treci gresit in listutza?

Mai sa ma trimita cineva la treaba!

q: cine a pastrat reteta lui Khristin antivergeturi? O pastrasem si eu dar acum n-o gasesc neam. Pliiiz!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytzooooo eu m-am autoinvitat, dra daca tu nu ai zis nimic si ai mers pe burta..... m-am lasat!!! Ntz, ntz, ntz.....

300 uite aici:
crema antivergeturi
la blender jumatate de cana de ulei de masline, un sfert de cana de gel aloe vera, 4 capsule vitamina A si 6 capsule vitamina E.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput