Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 8
dyanira spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!!! 
Fetele multumim de tratatie
de prajituri si torturi dar deh.. sunt la cura.
Claudinna multumim ca ne-ai anuntat de premii.Si Andrei a facut o reactie asemanatoare la antibiotic i-a trecut cam la 2 zile dupa incetarea administrarii i-am dat Zyrtec si 5 fiole de calciu gluconic ca sa ii treaca.
Noi suntem mai bine cu mai putini muci multumim celor care au intrebat.
Nocom cum stai cu cura????Eu aseara am cam calcat pe bec cu niste cartofi prajiti
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
Multumim pentru urari!
Doresc si eu aniversare placuta tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril!
Sa petreceti frumos!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
claudinna spune:
mama ce ma scosai cu torul!
credeam ca nu am vazut eu in lista, ca deh, era 5 spre 6 dimineata
da bun rau tortul ala!!
dya, cum arata eruptia??? cum era distribuita pe corp?la ce antibiotic zici ca a facut?? a avut febra mare inainte??
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dyanira spune:
Claudinna erau bubite mici si rosii multe in special pe trunchi si pe gat dar avea si pe manute si pe picoare.Antibioticul luat Cefaklor.Da a avut febra mare cam 4 zile peste 39 facea de fiecare data.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
mama, Alina, ce spirit de observatie ai!!![]()
![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
claudinna spune:
merci frumos, dya pentru promptitudine!!
deci nici la voi n-a pus diagnostic de roseola ...par trase la indigo cazurile astea
aa, dupa cate zile de tratament a aparut eruptia?
eruptia a aparut cand ascazut febra???
diaree a avut?
(scuze pt chestionar, dar sa-mi fac o idee)
blog cu basca
dyanira spune:
Eu tind sa cred ce mi-a zis dr ca a fost reactie la antibiotic.Si eu aveam o fixatie ca e roseola si i-am si spus dr si m-a chemat la spital sa il vada din nou si a fost super convinsa ca nu e roseola incat m-a convins si pe mine.
Deci eruptia a aparut dupa 2 zile de tratament.Cam la o zi dupa ce a inceput sa cedeze febra.Da a facut mai moale decat de obicei avand in vedere ca el e consipat atunci facea mai moale dar asta sunt convinsa ca era de la antibiotic ca am inteles ca asa patesc majoritatea cand iau antibiotic.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

de Anda Teodora din 10.10.2008