Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 9
claudinna spune:
oki, merci frumos!
pana la urma, conteaza sa-i treaca!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
Nocom stiu ca nu e bun Ketof, data trecuta cand ni l-a recomandat medicul nu i-am dat, stiam de la tine, dar acum slava domnului ca l-am avut in casa pentru ca sigur a fost o reactie alergica
dintr-o data a inceput sa faca cearcane, din ce in ce se invineteau, parca se si umflase sub ochi, era rau si n-am stiut ce sa fac, am zis sa fac ceva repede inainte sa mergem la dr si dupa ketof si-a revenit foarte repede, dar a fost extrem de apatic, mi-e destul de teama, il supraveghem
n-am mai fost la camera de garda pentru ca tot antihistaminic i-ar dat si nu vreau sa-l intepe iar sa-i ia sange, ca doar ieri i-au mai luat
chiar nu pot sa-mi dau seama de la ce sa fi fost reactia, ce a luat nou a fost eurespal si ophtamesone, dar ieri, ma gandesc ca apareau imediat reactiile, de mancat numai lapte si mar copt cu fulgi de orez si nici n-a luat mai mult de 3 lingurite
Mami de Mikul Robert Constantin

dyanira spune:
Da asa e important e sa ii treaca.La Andrei i-a trecut repede cu Zyrtec si calciu in 2 zile nu mai avea nici urma.
sa ii treaca si lui Razvi repede.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:
Rox, offf ce rau imi pare de Mik:( Multa sanatate si sa dea DD sa iasa analizele bine! 
alexa, cipri si mami
300 spune:
Roxi tu chiar pentru alergii i-ai luat snage, nu? Sper sa descopere daca e ceva. Bietul pui.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
khristin spune:
La Multi Ani tuturor Mihailor si Gavrililor
! Multumim mult de urarile adresate fetelor dragutelor, ne-ati facut sa rosim
.
300, serviciul merge bine, numai ca e foarte busy, cand vin acasa o iau de la capat, noroc insa ca mai avem ajutoare imprejur caci altfel cu 2 super-energici ne-ar fi fost cam greu sa facem fata de unii singuri
.
Babyboy, ce sigur e pe el Raducu. Mie mi-e o frica de mor cu acest mers independent, trebuie sa blocam toate nivelurile.
Babymom, mie acum imi pare rau ca am dat toate pinkurile fiemii. Cica pink e una din cele mai trendy culori pt. barbati/baietei ![]()
Musette, ce mai face Luca ?
Claudinna, dupa ce ai descris acolo pare mai mult o boala a copilariei, nu stiu care exact.
Babytza, ce mai face domnisoara ta ?
Sanatate multa puilor bolnaviori
. Ce bine ca maine nu trebuie sa merg la serviciu….uraaaa 
Unde sint piersicutza, Monyca_C parca nu le-am mai vazut demult...
Mai pun o data filmuletul, asa poate il vedeti , pare mai scary sa faci vaccinul decat gripa in sine
. Din pacate industria farmaceutica a devenit un mare business in ziua de azi, iar GSK (glaxosmithkline) pe cale sa se imbogateasca
:
http://www.dailymotion.com/video/x9mh9f_swine-flu-1976-propaganda_webcam
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
EvaF spune:
LA MULTI ANI, MIHAIL & GAVRIL!!!
Sa fiti sanatosi si sa va faceti mari puiuti cu aceste nume!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui khristin Eva, ai un pui dragalas si umblaret tare. M-a minunat viteza lui…vai vai ce-om pati si noi cand om ajunge acolo. Cand ma uit la Noah, imi vin in minte cuvintele 'action man' |
Khristin, mi-a fost fff dor de tine, posturile tale sunt spumoase si pline de informatie, welcome back!!!!

Sa stii ca vad in jurul meu copii de varsta lui fi-miu, chiar mai mari, si asa e, nu alearga ca el, mamicile imi spun moaooooama cata alergatura ma asteapta. Fi--miu e un titirez, e ceva de speriat, si ma mir cum poate sta asa toata ziua in picioare, el nu se aseaza undeva, alearga toata ziua si doar la somn se intinde. Speedy!
Dar cu siguranta ii mentine maica-si glezna fina, ca ma tin dupa funduletzul lui
Am vazut pozele voastre, ce frumos, ce costumatii, pe acolo pe la voi vin multi copii cu "Trick or treat?"
Mi-a placut ff mult ce ai scris de profesori, am scris si eu in capitolul trecut parerea mea si asta ziceam, ma bucur ca ai repetat si tu: pt unii e buna concedierea, eu as spune expulzarea definitiva din invatamant pentru fapte grave, fara drept de apel. Ma rog, bine ca predai in alte parti, mai luminate, am auzit numai de bine de sistemul educational canadian. In Ro inca e de lupta cu notiuni de genul: interactivitate, brainstorming...greu tare...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Eva, am vazut filmuletul cu Noah, m-a dat pe spate felul vostru de a lua masa. Felicitari pentru rabdare. Eu greu ma descurc daca nu o pun pe Sofia in scaunul de masa. Si cam la fel face Sofia cand trebuie sa-i schimb scutecul: alearga chicotind prin casa si se ascunde. |
Victoria,
stau bine cu rabdarea...si la scutec se lasa cu fuga si cu dans, nu doar masa e motiv de alergatura...Elly, multumim

Multa sanatate puiutilor bolnaviori, Razvanel, Mikul si tuturor celor incercati zilele acestea!!!

EvaF spune:
Noi aseara am fost la o petrecre, a fost ziua unei prietene de aici din Paris. A fost super, Noah s-a integrat ff bine, a dansat, s-a jucat cu toata lumea, a papat, a fost vedeta serii. A rezistat pana la miezul noptii si apoi dat semne de oboseala, am luat un taxi spre casa pt ca nu era chip sa il culcam in deplasare. Dar a rezistat destul de mult zic eu, a fost o seara frumoasa.
Si si-a schimbat putin stilul de dans, poate unde era deliciul serii si centrul atentiei, a inceput sa danseze dand si din umeri, parca e Romina Power.
Uitati cum s-a distrat fi-miu azi noapte in timp ce bebelusii dormeau...![]()
luminita2008 spune:
seara buna!!
am lipsit de la apel, ca ne-am sarbatorit si ieri si azi
. asadar, pana nu trece ziua:
LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR SI MAMICILOR CE SE SARBATORESC ASTAZI!!!! Sa fiti cu totii sanatosi si frumosi si veseli si optimisti!!!
si de la noi Edi Mihai si Robi Gabriel:

si bine-nteles, muuult 

si sar'na mult tuturor pentru urari!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"