Bobocei de sept-oct 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, nuuuu, hunii nu stau aproape niciodata in acelasi loc, de fapt nu stau locului!, exceptand momentul reclamelor la TV. atunci nu mai conteaza nimic. in rest, unul 'hais' si altul 'cea'. evident ca n-am cum fizic sa fiu cu amandoi in acelasi timp, dar am mereu grija sa ii am pe amandoi in raza vizuala. e challenging, da' fain! pupice.

piolica, multumesc de aprecieri!

babymom, CD, ca sa vedeti pozele cu hunii intrati pe mailul comun septembrieoctombrie@yahoo.com. am trimis acolo invitatie si in corpul mailului este parola. daca nu reusiti, accesati http://luminita2008.shutterlfy.com, trimit pe PM parola. da' sa-mi spuneti, ca uit.

sabinel, ce ren frumooos ai tu acolo!!! fffff expresiva e Amalia!

ada, cum mai sunteti?

claudinna, sa fie roseola?? sanatate multa!

CD, uff, sanatate si voua, sper sa va treaca repede!

khristin, welcome back! ne-ati lipsit! f frumoase pozele!

baby_boy, am vazut pozele, Raducu e delicios si tortul pare la fel!

musette, ma bucur mult sa aud numai de bine de la voi!
noi suntem biiiine, extrem de nazdravani, cand unul cand altul, cred ca se vorbesc sa faca cu randul.... sunt 2 minuni!

babymom, biiiig hug for you!!!!!!!!!!!!!!!!!muuah!

si eu am pijamale cu roz si galben pentru huni. si botoseii cumparati acum recent sunt roz/ciclam cu alb.
cat despre mine, pana acum vreo 3 ani culoarea preferata era negru... si gri... si ceva alb {putin} in combinatie tot cu negru si gri. am trecut apoi la culori tari, exclus negru, f mult alb, rosu, albastru, portocaliu, galben, o idee de roz/lila, albastru, multe rochii, fustite, sacouri, taioare... din pacate, din iulie m-am intors la negru pe care am ajuns sa-l urasc mult. si pe care o sa-l tot port pana in iulie anul viitor.

va pup, fug la .

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc azi!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Hello

mamidestefan tu ce ai citit/auzit despre echinacee la copii sub 2 ani?
Muhh voi ati luat?Homeopata care l-a vazut pe Luca ne-a dat o cura de imunizare care are printre altele si echinacee dar eu am tot citit pe net ca nu e indicata la copii sub 2 ani si recunosc nu i-am dat inca.Voi ce stiti,ce ma sfatuiti ca experte in homeopatie ce sunteti?

de Luca

daca ai o recomandare de la homeopat ..eu zic sa ii dai linistita.

Dupa cum banuiesc ca stii remediilor homeopate ..au dilutii foarte mici..comparativ cu produsele obisnuite de pe piata care contin echinaceea..
Eu am "testat" formula complexa 17 de la plantextrakt ( si pe tati si pe copii) ..si contine echinaceea ..si mi s-a parut ca a ajutat destul de mult.

sanatate multa bolnaviorilor.

sarbatoritilor

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
toata bobocimea si mamicile.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Sa va spun rapid de noi,ca am doi kupii care-si chinuie mama,tata se uita la meci

Alexia se chinuie ingrozitor cu maselutza no.2 din partea stanga,azi a plans a avut si 3 scaune cu mancare nedigerata...asteptam sa iasa.

Am vorbit azi cu psihologul si el a spus ca Andy e un copil normal,plin de energie care stie ce vrea,sociabil,vorbaret si pregatit ptr lumea in care traim.
Ne-a recomandat multa rabdare cu el si comunicare cat mai multa d-na invatatoare..daca nu merge cu comunicarea atunci vom apela la directoare.
Ne-a mai spus ca nu e o idee buna sa-l mutam din clasa deocamadata,nu e inca adaptat ritmului de scoala si e de inteles ca nu se comporta ca un sfant.
M-am linistit si sper ca totul sa intre in normal cat mai rapid.
Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati spus cuvinte de incurajare.

Mai am de zis ,da'acum nu pot

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Roxana off prin ce trece Mikul,multa sanatate va doresc si de la noi.

LAviniaAm vazut pozele cu beculetzul frumos foc.

Lumi va ,pozele frumoase si cortul la fel..cred ca e incantata soacra de ce cadou a ales.

SAbinel sper ca esti mai bine...renul frumos(eu am vazut poza si pe mess)

Ada,Claudinna multa sanatate puilor si voua cat mai multa putere

Khristin ai PM

Cristina am dragutzul de RAducu.

Musette,OAna,Piolica

Revin

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Joy,Elly

Eva la mine nu merge filmuletzul:(

Ramo sper ca esti mai bine

BAbytza iti tin pumnii maine sa rezovi cu dr.ptr mama ta

Nocomce noapte ati avut.Imi pare tare rau ca se chinuie micutza si ca tu esti obosita

gata ca v-am zapacit

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

RAPID RAPIDULETZU!!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!VA PUPAM CU DRAG!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Rapid si de la mine ca trebuie sa spal baiatu'

tuturor boboceilor si mamicilor si taticilor de bobocei care se sarbatoresc azi!Multa sanatate si fericire.
Pupici

Revin dupa baita.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

300, nu am gresit; chiar atat am dat jos. Cele mai multe kg s-au dus cu dieta hipocalorica (1200-1300 cal/zi) si sport.Acum insa s-a cam incetinit ritmul, lucru normal dupa atatea kg. Electrostimulare fac pt masa musculara ca metabolizarea se intampla acolo si fara muschi nu poti slabi. Castig cam 200 gr muschi in 2 sapt. Deci sunt multumita, zic eu. Decat la sala unde ca sa obtin asa ceva trebui a merg des si sa lucrez in superserii...Si nu mi se pare ca mi-a scazut laptele.Iau oricum si suplimente-vitamine si spirulina. Chiar mi-am facut si analize si stau bine si cu sanatatea. Insa mai am de dat jos cam 10-13 kg ca sa ajung la o greutate normala. Eh, de-ale mele.

Anna azi a dormit de amiaza cu mine si cu Alice si am bagat ca spartii 4 ore. Oare la noapte cum o fi?!

Ce m-a distrat micutul dansator!Romina Power chiar n-avea atata stil.

Fug sa culc copiii. Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput