Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 11
andreutac spune:
La spartul targului vreau sa urez si eu tuturor celor care poarta numele Sf Mihail si Gavril
LA MULTI ANI
cu sanatate si bucurii!!!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
cristineescu spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii langa cei dragi.
Luminita, am vazut si eu pozele cu grasunii tai. Nu i-am mai vazut de mult si tare sunt frumosi. Eu imi imaginam ce viata plina de pozne si intamplari o sa aveti langa 2 baietei identici. Si, eident, ce de poante o sa faca ei pe seama altora.
Nikolici, gata, vrem si noi cizmulite la fel, nu se mai poate. Baga detalii si cu ocazia asta va facem si o vizita daca tot ajungem in cartier. Astept harta cu locatia. Harri a vazut ca va scriu si a zis sa-i spun Karinei jhkjahsdffkjhas 
Vorbeati de incaltari in casa. Noua ne-a recomandat medicul sa stam incaltati TOATA ziua cu ghetute cu talonet si glezna inalta. Sa vezi ce ne mai distram cand Harri efectiv ne calca in picioare
pe cate un degetel. Asta pentru ca avem diagnostic de tal valg si am purtat vreo 4 luni ghetute ghipsate.
Apropo de copii fitzosi la mancare. Am plecat cu Harri o saptamana la ai mei, intr-un sat pe malul Dunarii unde se fac copii pentru alocatia de 2 mil/luna. Aici am vorbit cu o mamica cu bebe de 2 luni care se plangea ca nu mai are laptik la san si ca plange copilul de foame. Si eu ma tot gandeam care sa fie cauza. Pana la urma am intrebat-o daca ea mananca bine si a lasat capul in jos. De atunci nu ma mai enervez ca nu papa Harri ci ma gandesc la saracii copilasi care nu au ce manca. 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
Muuh spune:
musette eu le-am dat echinaceea in dilutie CH 5 de cand erau sub un an. nu imi daduse pentru imunitate ci pentru altceva.
Toti Mihail&Gabriel 
cristineescu spune:
Pentru imunizare ar mai fi Vit C picaturi pentru copii, propolis (mai intai se dau 2-3 pic sub buza de jos pentru a testa eventualele reactii alergice), miere. Pentru mamicile care alapteaza puteti consuma polen, sirop de catina.
Andy_p, felicitari pentru abordare
. Daca erau si ai mei mai ... ca tine asa si ma duceau la psiholog poate ma scapau de multe angoase.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
musettepink spune:
Multumesc de raspunsuri cu privire la echinacee.
300,lala,mamidestefan,muhh

Andy ma bucur pt vestile bune de la psiholog,nici nu credeam altceva despre Andy dar e bine ca ti-a confirmat si psihologul.Acum mai trebuie si invatatoarea sa se dea pe brazda si e totul perfect.
Kristin de ce nu lucrezi maine?f bine,distractie placuta acasa![]()
lumi 
Vb de culoarea roz...mai trebuie sa spun ca e preferata mea
,se vede si din nikname-ul ales pt forum
iar fimiu se pare ca e si el fan,s-a indragostit de niste papuci de casa roz cu minnie![]()

de
Luca
andreutac spune:
Neata!
Poftiti la o
calda si aromata! Sa avem o saptamana buna, fara copilasi bolnaviori!
Eu la roz am devenit alergica de cand o am pe Eva, si asta pentru ca 90% din cei care ii ofera un cadou care contine ceva de imbracat, aleg rozul. Asa ca in conditiile astea avem toata gama de roz, iar eu am ajuns sa ii iau numai lucrusoare alta culoare. Apropos, ieri i-am luat un costum de fas, pentru iarna, mov. Arata bestial! Cu prima ocazie va pun poze.
Aaaa..sa nu uit, Eva mea se recomanda AIA de cateva zile. E distractie maxima cand o intrebam cum o cheama si ea ne priveste ghidus, sta cateva secunde, apoi spune scurt si apasat: AIA ![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Nocom spune:
Neataaaaaa,
andreutac multumimd e cafea!!!! Si sa te auda Dumnezeu!!!
mai dau si eu una
dar si 

Se vede treaba ca aseara s-au cam intins rufe... nu am avut nici macar o pagina de recuperat!?!?!? Sau s-au cam lasat mamicile de forum.... hmmm.
Noi am avut o nopate relativ buna, cu daria la noi in pat dar numai cateva treziri in urlete...
Ne-am mai odihnit si noi cat de cat....
Va doresc si eu o saptamana minunata cu copii sanatasosi si manacaciosi!!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
nikolici spune:
neatza,
nocom eu doar am calcat rufele aseara, ca ele se spala singure in familie![]()
Azi vin pe la fiecare care a sarbatorit ieri, sa manance si gura mea ceva bun...fie chiar si resturi.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
mey, nu va recunosc! :( unde ati fugit? Nikol, io nu m-am sarbatorit da' te astept la o portie de mancare.
alexa, cipri si mami