Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 6
300 spune:
Neata!
Cafea multa pentru voi, se pare ca eu trebuie sa mai astept (cu cafeaua).
Elly mie mi s-a intamplat si cu recipiente de plastic si cu recipiente de sticla iar congelatorul meu sta la -20 de grade constant. Ce-i drept am testat de fiecare data rezerve destuld e vechi, de data asta e vorba de unele din iulie. Insa si laptele pe care il decongelam pentru anda de la o zi la alta sau la cateva zile dupa congelare tot cam gretos era. As vrea sa pricep de ce la alte femei functioneaza si la mine nu. E clar ca nu voi avea o rezerva pentru cazuri de urgenta, tot ce pot face e sa ma mulg si sa las la frigider sperand ca acolo nu se va altera. Pe kellymom spuneau parca ca in caz d enevoie se poate aduce laptele la 70 de grade apoi congela; Voi incerca si asta, macar sa stiu daca merge in cazul meu.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
La multi ani celor ce poarta numele Mihai si Gabriel! Sunt si mamici si bebei, sa ne traiasca!
Ca fapt divers ziceau la stiri ca sunt peste 3 milioane de persoane care se sarbatoresc azi :). Dar banuesc ca ati auzit si voi, doar aveti televizor io n-am si la mine ajung foarte putine stiri (din fericire).
Musette, echinacea sub 2 ani e destul de controversata intr-adevar. Si pemine m-a preocupat subiectul. Pana la urma m-am hotarat sa iau eu si ea sa capete anticorpi prin lapte. Ii dau vitamina C. Dar sta pentru ca noi nu prea intram in comunitate; altfel m-as gandi mai mult
. Banuiesc ca daca zice dr e OK.
Ada, imi pare rau de voi, tusea se accentueaza noaptea, si mie mi s-a intamplat la fel, de exemplu, si eu sunt maaare. Poate noaptea urmatoare il mai lasa.
Ramona,
b de la bebe, blog...
lala77 spune:
Musettepink, nu stiu sa nu fie indicata echinaceea copiilor sub 2 ani.Stiu ca exista e ex ceva care se numeste Imunobaby care contine echinaceea si se da la copii mici, dupa cum spune si numele.
Raducu, baiat mare!
Gaia, imi pare rau ca sunteti tot bolnavi. Sper sa treceti repede peste!
Giulianna, haha, saracul magarus.![]()
![]()
![]()
Noi suntem bine; n-am avut nici o reactie la vaccin. Nici noi adultii macar. E prima data in viata mea cand fac antigripal si nu-mi curg mucii dupa el.![]()
De maine merge Alice iar la gradi asa ca ne pregatim de turul doi de raceli si pneumococi.
Macar de data asta o sa fie scuurta aventura ca nu mergem decat 2 sapt ca in ultima sapt din luna o tin acasa sa fim sanatosi pe 01.12 cand plecam in concediu.
Claudinna,
sa treaca si mai ales, sa aflati ce e.
Va rog frumos sa ajutati o baba batrana sa inteleaga ce-s alea ultralipo si cavitatie. Si daca sunt bune la ceva ca se tin unii la salonul asta de remodelare corporala de mine sa fac si eu si nu prea stiu cu ce se mananca si daca merita ca-i o gramada de parale.
Poate stie cineva.
La multi ani sarbatoritilor! 

La noi a fost chef mare ieri ca si eu sunt Mihaela si Alice iar tati , au decis oprietenii nostri ca Michael e tot Mihai. Asa ca ieri am dat de baut. Apoi tati a plecat din tara iar pt 2 sapt cred si iar am ramas cu toate oalele sparte in cap.
CD27 spune:
Mikul are cearcanea mari si vinetii sub ochi si devind din ce in ce mai pronuntate, aveti idee ce-ar putea fi?
Mami de Mikul Robert Constantin

Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna (io-s la cura, dar din astea virtuale tot mannac, ca nu ingrasa!) |
SI TU BRUTUS?!?!?!?!?
MOOOOAMA CATE NE-AM ADUNAT, VRE-O 6!!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)viitoare sirena
Nocom spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Mikul are cearcanea mari si vinetii sub ochi si devind din ce in ce mai pronuntate, aveti idee ce-ar putea fi?Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
DE LA RINICHI..... eu asa am auzit....
Pisu face? normal la culoare? este hidratat destul?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)viitoare sirena
300 spune:
Bitza lasa mama indoielile doar n-o sa stai numai in casa din cauza gripei! Vreau si eu reteta de somon la cuptor.
Mie rosul mi se pare o culoare unisex. La fel si movul. Ca veni vorba de roz, eu l-am adoptat in vestimentatie relativ recent, odata cu culorile tipatore. La 23 de ani inca purtam mult negru, gri era o culoare superba, mergeau si cremul si bleumarinul, ca si kaki-ul. Deci eram inregimentata bine de tot nu asa. M-a schimbat multsederea in afara si un pulover rosu cumparat la indemnurile unei prietene (eu voiam beige). Pe care a tot trebuit sa-l asortez si uite-a asa rosul merge cu verde, la rosu la magenta mai e un pic, etc. Intere timp am trecut de la negru la par la roscat, saten, acum sunt blonda. Daca acum 7 ani mi-ar si spun cineva ca ma vede blonda in roz l-as fi luat literalmente la bataie. Si daca mi-ar fi spus ca ma vede maritata cu copil cred ca as fi facut la fel :P
Ramona,
b de la bebe, blog...
300 spune:
Nocom nu ma speria ca si pe fi-mea o mai vad vinetie sub occhi din cand in cand.
Bafta fetelor cu slabitul. Eu sunt la cura vrand-nevrand,a m tinut chiar post negru. Ieri dupa post m-am masurat si aveam -4cm in "talie" (la mine e undeva peste buric da ma rog). Dupa ce am mancat i-am pus laloc deci burta mea in mod clar acolo a ramas pe metereze.
Lala cand afli da-mi si mie de stire ce sunt lea ca eu nu stiam. La remodelare corporala cu ce te ocupi? Electrostimulare?
Ramona,
b de la bebe, blog...
lala77 spune:
Beiii, la cura sunt si eu.
Deosebirea dintre mine si restul femeilor care tin cura de slabire e ca la ele se termina pana la urma. La mine niciodata.

N-am vazut kg care sa se dea mai greu jos de pe om.![]()
Asa ca la orice cura ati fi, cooptati-ma si pe mine.
In mod sigur voi fi tot 
(cu ceai de echinaceea
indulcit cu zaharina).

CD27 spune:
èra din ce in ce mai rau, deja intrasem in panica asa ca am gasit niste ketof in casa si i-am administrat, si-a revenit aproape instant, mai e putin rosu dar nu in halul in care era, acum trebuie sa descoperim la ce a facut alergie
Mami de Mikul Robert Constantin