Bobocei de sept-oct 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 5
claudinna spune:
Razvan e plin de acele pete...care s-au extins pe fata si pe maini...in dimineata asta parca sunt si mai multe pe fata
pe corp nu stiu cum mai sta treaba, dar banuiesc ca sunt acolo
ma gandeam ca aliment nou a fost laptele fara lactoza la le Milupa...oricum, in dimineata asta am revenit al laptele nostru, pe care i-l fac cu apa de orez, desi ieri a facut de 2 ori la olita, deci nu l-a apucat din senin si a facut normal
CD, mie doctorita mi-a zis ca e alergie la ceva...dar, desi am incredere in ea, am unele indoieli in ceea ce priveste aspectul asta de dalmatian...
babymom, petele au aparut de la inghinal in sus, pe trunchi...apoi pe fata, dar nu pe toata fata ci la baza parului (are si in cap, parca), are si pe lobul urechii si dupa ureche...in 24 de ore avea tot mai multe...au ajuns la axila si au coborat pe maini, dar ceva mai rare si aseara am vazut si in jurul gleznelor
a ce-ti suna???
arata a alergie??
eu chiar nu ma pricep si incertitudinea asta ma omoara
daca era alergie la penicilina, de 30 de ore nu i-am mai dat
mai lua Eurespal...aseara nu i l-am mai dat nici pe ala...
mai ia decat debirdat, din vechea schema de tratament...si tot are pete
febra n-a mai facut, de mancat mananca moderat, nu ca inainte, dar mananca la fiecare masa multumitor
LE: pe masura ce citesc pe net, imi pare a roseola infantum...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
bitza2008 spune:
Neatza!!!
Claudinna tot,dar tot ce ai patit cu Razvan parca e copie a ceea ce am patit cu Lucas-febra mare fara un diagnostic clar decat rosu in gat si petele.La noi a ramas ca e reactie la penicilina,,desi,in spital i-a facut testul si a reiesit ca nu face reactie.
Dr a zis ca se pot "sensibiliza" pe parcursul tratamentului.Noua ne-a zis sa oprim antibioticul si i-a trecut.Multa sanatate puiului!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna neata! sa va zic,s a nu uit am vazut ca s-au tras castigatorii finali la concursul Lenor si de la noi sunt: andy_galro, Joy, Dya si Angelynna!! felicitari!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg blog cu basca mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Eu am vazut mai multe mamici!!!!! Si nu m-am uitata fff atent!!!
Adaug: KID, lavida, teomaria!!!!!!!
Nu-mi vine sa cred, teomaria, ai mai intrat pe forum si pe la bobocei nu?!?!?!?

Ne e cam dor de tine!!! Desi cu 3 copii, nu stiu dac ai avea timp macar sa ne spunem Buna dimineata zilnic..... hai, da si tu un semn ca sunteti bine!!!!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)viitoare sirena
Nocom spune:
Neata!!!!!
Am avut o noapte groaznica!!!! Ca pe vremuri!! (nu ca ne-ar fi fost dor....dar...)
Multe maraieli,urlat in miez de noapte, urlat dimineata la trezire, disco de la 3 la 5 jumate!!! 

Chiar nu mai pot, imi vine sa plang!! Si acuma dimineata m-a luat si Matei sa ma joc cu el....
hai ca am inceput cu problemele mele in loc astazi sa va urez in primul rand LA MULTI ANI MIHAILOR SI GAVRILILOR SI DERIVATELE LOR!!!!!
MULTA SANATE, FERICIRE SI NOROC VA DORIM!!!

Vad ca a incercat claudinna sa faca o lista a sarbatoritilor, as inecrca si eu dar mi-e ca pe mamici le-as rata ca nu ne stim numele decat in mica masura..... Asa ca va urez tuturor care purtati aceste nume bobocei si mamici!!!!!!
MULTI PUPICI DEOSEBITI, TRIMISI CU DRAG ASA DE DIMINEATA PENTRU SCUMPUL NOSTRU CATARATOR!!!! ![]()

Eduard GABRIEL!!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
bitza2008 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE-SI SARBATORESC AZI ONOMASTICA!
Si pentru ca ma srbatoresc si eu...fac cinste!!Acum dimineata
si
si mai acusi prajitura Fanta si somon gratinat la cuptor.
Khristin 
Multa sanatate bolnaviorilor!
Noi ne vom petrece ziua la mall,in Suceava,dupa multe discutii,desi,tot mai am indoieli.
Am vazut toate pozele si filmuletele si m-am binedispus

O zi buna tuturor!!

claudinna spune:
eh, uite ca uitasem de mamici si tatici cu nume de Sfinti, care se sarbatoresc azi
La multi ani, tuturor!!!
bitza, Lucas a avut candva asha ceva, sau are acum???
cate zile v-a tinut??
pe fata i-a aparut??
Nocom, mai era si Octavia75...eu am scris de fetele care intra frecvent aici si numai seria 4 de catigatori:PPPPPPP
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
babytza spune:
Neata mamici 
Nu am citit inca, am un soricel care alearga pe aici si vrea sa imi fure tastaura
Asa ca intru repede sa urez si sa facem si cinste 
Sa incepem cu cinstea pentru puiul meu mic David Gabriel 

Revin cand ma lasa piticul 
La multi ani sarbatoritilor de azi care poarte numele Sf. Mihail si Gavril !!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
bitza2008 spune:
Claudinna a avut cu 2 luni in urma.Am fost internati 2 zile si a 2-a zi dupa externare au inceput sa-i apara bubite..initial i-au aparut in zona urechii si chiar in par apoi pe fata,brate si picioare.La o zi dupa ce am oprit antibioticul(la sfatul dr) s-au estompat si usor au trecut.
babytza spune:
Khristin v-am vazut in poze
Sunteti mari si frumosi si mascati
VA puuuuuuup si te mai asteptam cand ai timp 

ratonel multa sanatate putzoiului 

Roxi nu am inteles de ce l-ai intepat , sau mai bine zis cu ce.
Vaccin sau antibiotic ? Sper sa nu aiba reactii
Si va tin pumnii la analize , sa iasa bine 
andy g super misto sunt apreskiurile
Mergem sa luam si noi
O sa te sun sa imi spui unde e magazinul ![]()
Nu reusesc sa vad filmuletul , se blokeaza ..... Dar pup sarabatoritul mic 

Irina si noi avem o gramada de hainute rosii : ciorapi , dres , blugi, body-uri, ghetute, gecuta , caciula ....de toate avem rosii ![]()
elly da, ramane pe maine transferul. O sa mai postez diseara scris mare cu rosu sa vada toate fetele 
La multi ani Gabriela !!!!!!!!! 
Giuliana e mortal leutul 

Claudina iti dam portie dubla de tort
, sa nu ne mai uiti la anul 
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
mama, de neiertat! l-am uitat pe Soricel

La multi ani, David-Gabriel!!!
babytza, multumim de trataie!!
cate prajituri o sa mancam azi!!!! (io-s la cura, dar din astea virtuale tot mannac, ca nu ingrasa!)
blog cu basca