Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 21

rivali spune:
BUNA DIMINEATA!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!(MIHAELA,GABRIELA, MIHAI, GABRIEL...)

dyana27 spune:
MIHAI, MIHAELA, GABRIEL, GABRIELA
(pun la general, pentru ca sigur sunt multi "ascunsi" la al doilea nume- asa ca mine si mutunelul meu scump
)
Damian Codrut Andrei
, pup mami Lysbeth
Alexandru
, pup mami Alex2alex
Petru si Nicolae
, pup mami Andreeeea
Poohy
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

dyana27 spune:
fetelor nu mai stiu cine a postat minicarticica cu "reptilieni" dar este fascinanta; fetelor care ati ratat link-ul vi-l mai dau eu odata, merita citita; nu va ganditi la cine stie ce SF, sunt discutiile unei dr psiholog cu un copil ..... sincer, ma depaseste cartea, citesc fascinata la ea; cu siguranta o sa o printez; trebuie sa treceti de prima parte, capitolele 2, 3 sunt fantastice... m-am oprit din citit special ca sa va zic
link: http://www.dimensiuni.ro/wp-content/uploads/2009/05/despre-reptilieni-si-planeta-pamant.htm
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg buna noapte ![]() se pare ca am noroc sa-mi mearga si mie tastatura.probabil tb sa intru la miezul noptii ca sa mearga.de citit va citesc de cele mai multe ori. despre noi.... is tare supi, ca mandra mea manca tare putin. intr-o luna jumate a luat doar 70 gr in greutate. mai este vreun bb alaptat care mananca media cam 50 gr. fructe dimi, mancare de pranz(diverse) cateva lingurite(varfuri) iar pt seara tot in jur de max 50 de ...ceva pt seara? restul e lapte in tzitzi. i-am facut si analize, are o anemie usoara. nu mai stiu ce sa-i fac. nu vrea sa deschida gura. eu cand citesc cat papa ai vostri, raman proasta, nu-mi vine sa cred. ca sa nu mai zic ca nu vrea apa sau ceai. de suzi nu stim, de biberon nu stim, dar stim de deget ![]() adorrmim doar cu tzitzi sau cu degetelul.nu reusesc s-o dezvat, dar eu mai insist. faza e ca am impresia ca nici din tzitzi nu trage prea mult. am "aruncat-o "de cateva ori pt o proba de supt ![]() nu stiu cu ce traieste fatuca mea. noaptea avem 3-4 treziri. am zile in care papa doar tzitzi si atat ..la cele aproape 8 luni maine poimine. o fi bine, n-o fi bine....nu mai stiu ce sa-i fac. o dau, o vrea cineva? sau facem schimb? din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZICI http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5375372704483441090 |
Neata tufete!
Miha, la noi declansarea la papa a fost cind i-a dat altcineva sa manince, de preferat cineva cu experienta. Noi ducem dragoana la o mini-cresa, cite 3 ore pe zi, dimineata de preferinta si acolo papa piureul de fructe. Asa a invatat ea sa deschida bine gurita (poate si pt ca sint si alti copii si se antreneaza unii pe altii).
Apoi iara, cu o matusa care a venit aici, a luat 500g in 10 zile, ceea ce e ENORM. Dar matusa asta ii dadea sa guste tot ce minca ea, chiar daca nu era prea "catolic", cum se spune pe-aici. Asa a gustat dragoana si cafea cu lapte si zacusca, covrigi etc.
POate gasesti si tu pe cineva care sa te ajute in privinta asta, mai ales ca e clar, daca BB o are pe mami la dispozitie, nu vrea sa pape altceva decit tzitzi.
Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

dyana27 spune:
ce activitati am eu dimineatza, citesc carti pe calculator
; pai ce sa fac daca mutzu meu a dat alarma la 6, cu niste urlete de a trezit cartierul???? care au tinut pana la 7???????!!!!!! nu-i mai caut explicatie... ca iar zic ca sunt dintii, si ei nu mai apar; decat sa ajung ca babele alea-nu stiu cine zicea aseara ca zic dr batrane ca-i e foame, il doare ceva... altfel nu plange...mai bine nu-i mai caut explicatie; a avut chef sa urle o ora si gata
; l-am culcat la loc la 8, acuma tocmai i-am mai dat o portie de titi si a adormit la loc.... vedem cum se trezeste; e adevarat ca i-am dat niste pansoral pe gingiute si dupa ai s-a calmat
... dar pana nu vad eu dinti iesiti nu mai dau vina pe ei
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

chatonel spune:
La multi ani fetelor care-si serbeaza onomastica azi!
Si, bineinteles, LA MULTI(e) (luni)ANI puisorilor care serbeaza astazi cite ceva.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

lysbeth spune:
multumim fetele
LMA de sf mihai si gavril+bebiti sarbatoriti azi (including bestioc)
Azi bem la dublu: Facem 7 lunite + ziua de nume a lui tati (il cheama si Mihai)
De abia astept sa faca bb 8 luni ca dupa aia il consider copil mic. Se spune ca e bblush pana la 12 luni daaar... eu zic asa: in momentul in care bb incepe sa mearga deja nu mai e bblush. Si cum bestia deja are momente in care sta in picioare fara niciun sprijin cred ca momentul e aproape
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

lysbeth spune:
Intrebare: ai vostri isi prind dejtele in sertare? Ca al meu da...Si deja si le-a prins a treia oara si tot la sertar observ ca e
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

dyana27 spune:
anca ; nu degeaba te-am pus noi psiholog la munte
; mare dreptatea ai in privinta mea; am un temperament vulcanic, iubesc cu pasiune, ma cert cu pasiune, muncesc cu pasiune.... si de cand il am pe mutzu, mi-am concentrat toata energia asupra lui, de aia nu permit nici un "atentat" la linistea si fericirea lui, ca fac moarte de om!!!!!!!
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

aditapop spune:
Hello, Dyana, eu am zis de reptilieni, asa-i ca-i super lectura? si mie mi-a placut...si mai am una de aceiasi autoare...
vrei linkul?
Un vot pentru Razvan, va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
Multumesc!