Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 20

shasa spune:
Am vazut pozici cu LuanaMie mi se pare ca asa mult a crescut....arata a fetita mare
IriTeo
Petru
New Life Is Born

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Voi cat dati pe borcanelele Hipp? Cele care cumparati? Ca eu sub 6 lei nu am gasit nicaieri (nici in Carrefour) si vad acum pe site-ul DM ca sunt 4,9 lei. Ana-Maria, mami de ![]() |
In jur de 9 lei.

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui koko_1 Millie ![]() Fetelor pana la ce varsta se fierbe apa pentru bebelusi? Eu m-am obisnuit asa tare cu sterilizatul biberoanelor si fiertul apei (plate) ca pana acum nu mi-am pus problema cand ar trebui sa ma opresc. mama lu' ![]() |
Eu n-am fiert niciodata apa plata.

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian

shasa spune:
DYANAesti o scumpa! Cat il "tavalesti" tu pe sotiorul tau si cat de mult te superi tu pe el, cum s-a ivit un comenariu la adresa lui cum i-ai uat apararea
Te
IriTeo
Petru
New Life Is Born

mihaelacg spune:
buna noaptesi mi-a fost tare dor de voi
se pare ca am noroc sa-mi mearga si mie tastatura.probabil tb sa intru la miezul noptii ca sa mearga.de citit va citesc de cele mai multe ori.
despre noi....
is tare supi, ca mandra mea manca tare putin. intr-o luna jumate a luat doar 70 gr in greutate.
mai este vreun bb alaptat care mananca media cam 50 gr. fructe dimi, mancare de pranz(diverse) cateva lingurite(varfuri) iar pt seara tot in jur de max 50 de ...ceva pt seara? restul e lapte in tzitzi.
i-am facut si analize, are o anemie usoara. nu mai stiu ce sa-i fac. nu vrea sa deschida gura.
eu cand citesc cat papa ai vostri, raman proasta, nu-mi vine sa cred.
ca sa nu mai zic ca nu vrea apa sau ceai. de suzi nu stim, de biberon nu stim, dar stim de deget
adorrmim doar cu tzitzi sau cu degetelul.nu reusesc s-o dezvat, dar eu mai insist.
faza e ca am impresia ca nici din tzitzi nu trage prea mult. am "aruncat-o "de cateva ori pt o proba de supt(de curiozitate) si a papat max 120.
nu stiu cu ce traieste fatuca mea. noaptea avem 3-4 treziri.
am zile in care papa doar tzitzi si atat ..la cele aproape 8 luni maine poimine. o fi bine, n-o fi bine....nu mai stiu ce sa-i fac.
o dau, o vrea cineva?
sau facem schimb?
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZICI
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5375372704483441090

anca_nicolae spune:
Incep cu sfarsitul, scuze de absenta, dar "am scutire" :), am avut calcu mutat, abia azi l-am adus in camera mea inapoi, si de atunci cam vreo 4 ore am tot citit, cu ceva intreruperi... Am reusit sa recuperez tot, adica 5 capitole..., pentru ca altfel NU pot sa ma apuc sa va scriu, mereu ma gandesc, daca o fi intrebat cineva ceva important si eu stau sa povestesc alte alea...
Deci, ce am constatat eu in astea 5 capitole?
1. Lysbeth, bun sofer, vede TOT ! M-a filat azi, doar ca nu eram la plimbare, ci cu treaba, mergeam sa-l luam pe Tudor de la baschet. Si daca mami "vede tot", baiatul mamii "face tot", multe aplauze pentru progresele bestiocului!
2. Dyanna este foarte pasionala, SI la dragoste [mai tineti minte filmuletul cu pupacitul mutunelului?] daaaaar SI la agitatie sufleteasca... cateodata parca citesc printre randurile ei cuvantul "disperare". So, please please, please, adica TE RUGAM NOI, incearca in momentele iritante sa te "extragi" din peisaj, la nivel mental, si priveste-te pe tine de afara, usor lateral dreapta, , ca la fotbal, din afara careului, cat de norocoasa esti ca tu, mutu si ai tai sunteti sanatosi, impreuna si vioi, si ca restul e muuult mai putin important, si cand vei reusi asta si iti vei re-vizualiza ziua, inainte de somnul de seara, abia atunci te vei simti victorioasa, trebuie sa poti, merita!
3. Pisigri e foarte pe faza, si cu reumatismul via streptococ, dar si cu piata mea, caci da, am facut dulceata de gutui . Ca o mica adaugire, streptococul poate intr-adevar da reumatism DAR numai dupa muuulti ani de coabitare, iar anginele lui sunt greu de neobservat. Faza cu riscul de reumatism era mai mult valabila inainte, cand nu erau la moda analizele si exudatele la copiii "in genere" sanatosi si cand celebrul BISEPTOL rezolva destul de binisor rosul in gat..., dar streptococul ramanea tot acolo, asteptand urmatorul sezon :(. Dar cu tratament corect se scapa de el, eu am scapat pe la 25 de ani, in vreo 2 luni, dupa ce ani de zile aveam 1-3 ori pe an rosu in gat cu durere mare mare la inghitit...
Despre fenobarbital, el se recomanda in trecut doar la febra foarte mare si care nu cedeaza la novocalmin sau diclogesic. Acum, in prezent, in loc de fenobarbital exista desitin, un fel de diazepam. Dar iarasi, numai in caz de risc mare de convulsie!!!
4. Pisik06, peste 11 hemoglobina este in intervalul normal, mai ales la copii mici, sub 1 an, dupa aia e binisor sa atingeti un 12, insa 11-14 e totusi ok, si retine, fetele au hemo mai mica decat baietii! Si tot la acest punct, am tot citit ca Aris are sot su talasemie "nationala" si ca are un pic de neliniste pentru vitamina: eu recomand un set mic de analize pe doctor Felix, vorbesc din proprie experienta si informare, o talasemie minora are 3 variante: sa nu se transmita deloc, sa se transimta tot sub forma de talasemie minora [nimic grav] sau... sa se transmita sub forma de talasemie mai accentuata... sper sa fie varianta 1, totusi eu in locul tau as mai cerceta. Pupam vitamina! Si tot legat de hemo si anemie, am citit cu lobul urechii roz, mai este un "test", culoarea pliului interior al pleoapei inferioare [pe unde unele tipe folosesc creion] sa fie cat mai spre rosu!
5. Olsika, sper sa iesiti din perioada asta mai ghinionista, hai ca poate ne mai vedem printr-un parc, !
6. Gaza, bineeeee aiii reveniiiit! [pup
7. Ayla, te pupam, si pe tine, si pe "micuta de 9 luni", la papusa vazui nu mai avem loc...
8. Ilinca M face 200 de abdomene... mamaaa, pai eu stateam usor relaxata, cu 65 kg la 1,60, dar acum m-am panicat, cand vad ce target au fetele astea, si ilinca, si monvas, si oli, iar cand citesc de aris ce sa mai zic.. deci de luni ma apuc de abdomene, oi vedea eu in ce luna :)).
9. BB3 a facut 6 lunite, multam mult de urari, sta perfect in fundulet, s-a ridicat singur in picioare tragandu-se de marginea patului, asa ca am coborat salteaua la level 2, unde sta suparat ca intr-o inchisoare, asa ca mi se face mila si il scot repede de acolo, il pup si il pun pe covor, de unde nu merge de-a busilea, ci pleaca prin rostogoliri succesive si controlate , catre diverse jucarii [si aici raspund Gazei, despre jucarii!!!] si anume: papucii mei mov, papucii mei rosii cu capsuni, papucii lui v si t nu ii plac pentru ca mereu sunt aruncati si desperecheati
, o papusa de la vero, aruncata si dezbracata [dar sa siti ca l-am studiat, o pupa impartial, ca romanul, si pe tzitzi, si pe picioare] si daaa, telecomanda din vizite, pt ca noi nu avem :)).
10. Eu in general visez noaptea fff rar, dorm bine, si cand visez ori sunt stupizenii gen eu eleva de clasa 8-9 merg pe munte in excursie cu colegi, ori x cu y sta de vorba, nimic relevenat, cu atat mai rar iubiti, si iata ca in cele ambele nopti precedente l-am visat pe daddy in 2 conjuncturi destul de asemanatoare... m-am trezit si mirata, si usor speriata, si un pic bucuroasa, ca si cum chiar il revazusem dupa exact 1 an... Prima noapte am visat ca m-am trezit la usa cu o tipa, cam de varsta mea, zicea ca e sor-sa mai mare [in realitate are doar 1 sora mai mica cu 5 ani] si venise cumva sa imi faca scandal ca aflase cumva de bb, dar nu de la frati-su, si voia sa vada cine sunt eu de am indraznit sa trec peste alegerea lui si sa ii complic viata, vorbeam doar in hol cateva minute in care "stiu" ca dadeam explicatii f clare si ferme, apoi ea a plecat fara sa imi spuna vreo concluzie, insa m-am trezit apoi cu telefon de la insusi daddy [in vis, repet, ca sa nu aveti emotii ], nu stiu de ce ma sunase, ca mai apoi m-am trezit. A doua noapte, eram cumva pe la o biserica, nu stiu dc fusesem inauntru si acum ieseam sau doar eram prin zona, cumva parea dealul Mitropoliei, dar parea lume multa, gem eveniment religios, ceva, cand il vad printre oameni pe el, nu era singur, dar nu vedeam grupul, si el m-a privit zambindu-mi si, nu stiu cum mi-a atins mana, si mi-a zarit tel mobil din mana [in vis era al lui Tudor din realitate, adica unul ieftin, ca pt clasa 3], si-mi zice: "dar cum de-ai ajuns cu tel asa naspa? lasa ca iti iau eu unul mai modern...", eu, in vis, STIAM situatia actuala, si de aceea l-am privit mirata, dar el [repet, cel din vis
] zise: "te sun maine sa ne vedem la Unirea, stiu eu ce tel sa-ti iau". Si na, ca iar m-am trezit... Si ma gandesc ca daca visele astea arata ca totusi pe mine inca ma framanta intrebarea: "sa-i zic sau nu de bb"?, desi..., eu de muult timp am crezut ca m-am lamurit pe mine insami si ca "hotarasem" cam 85% nu, 5% da, si restul "mana sortii"...
Acum merg la nani, maine iarasi avem baschet pe 9,30 dimi. Pup.Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni

aditapop spune:
Neata si LA MULTI ANI sarbatoritilor - mamici (Gabriela si Mihaela) si bebei (Gabriel si Mihai) !
Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth,
Alexandru, bebe de Alex2alex - cum mai e puiutul? i-a trecut febra?
Petru si Nicolae, bebelusi de Andreeeea
La Multi Ani Poohy
Shasa, multumim pentru vot!
Un vot pentru Razvan, va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
Multumesc!