Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 19

dyana27 spune:
am facut o baita luuuuungaaaaaaa cu sare de baie cu coacaze negre si cu sapunel cu capsunica; Doamne ce bine ma siiiiiiiimttttttt; alina.n bestiale sunt
; ce crezi, a poftit cristi la cada mea parfumata si acuma se balaceste in sarea mea aia... summer fresh.. sau asa ceva
; l-am lasat sa-si aleaga si aia i-a placut
; si evident, sapun cu capsunici... o sa miroasa ca o domnisoara
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Monnvas spune:
Dyanna, da' un sapun cu maracini n-aveai sa-i dai?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

Monnvas spune:
provista, e pe protv.
multumim pt urari.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

Pisik06 spune:
Seara buna fetele!
Vin si eu sa nu ma dea NOVUS disparuta. N-am cazut de pe scuter, am ajuns safe acasa si am reusit sa si dorm cateva ore, ca am avut fata de comitet
DYANA, offfff. Nu mai pune la inima, stiu ca e f greu, dar ti-am mai zis eu, cand iti e mai greu gandeste-te ca eu ii suport zilnic, la orice ora
. Poate iti mai trece. Pup fata imbaiata
. Stii ce dor imi e si mie de o baie cu spuma? Nu am mai facut asa ceva dinainte de a ramane insarcinata
.
Apropos de socrii, un subiect inepuizabil la cateva din noi, ieri au stat socrii acasa toata ziua si, evident, in sufletul meu si al fetei. Socrul a dat sa o ia in brate si sa o cocoleasca cand s-a dat cu capul de zabrelele de la patut, dar l-am oprit, pt ca eu incerc sa adopt alt stil, sa o incurajez, sa o mangai, sa o fac sa rada, dar fara sa o iau imediat in brate si sa ma panichez. Uneori imi iese, alteori nu, trebuie sa o iau in brate. Apoi soacra a inceput sa emita pareri docte, ca i-a spus ei pediatra copiilor (acu 30 de ani
) ca bebele plange de foame, sete sau de durere si nu e normal sa planga. Ete na. Da cand plange de draci ca ar vrea sus si e blegomana si nu reuseste sa se ridice? da' cand plange de plictiseala, de somn, sa se descarce pur si simplu, etc. Nuuuu, nu exista asa ceva
NOVUS, nici eu nu ii dau decat Vigantol, desi una din doctorite mi-a dat fier, dar mi-e teama, cand i-am mai dat a facut tare urat, asa ca zic pas, mai ales ca hemoglobina nu e atat de mica.
Mai vroiam sa scriu mai multe, dar ma someaza sotul. asta seara suntem singuri si cica ne facem de cap
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Dyanna, da' un sapun cu maracini n-aveai sa-i dai? ![]() Monica mami de ![]() (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume

alex2alex spune:
Trupa..eu ma retrag...am 1 bebe care doarme...a facut 1 pic temperatura in seara asta sper sa fie ok, acu doarme linistit sper pana cat mai spre dimineata.
La multi ani de pe acum sarbatoritilor de maine: Mihai si Mihaela, Gabriel si Gabriela, mamici de ghiocei si ghiocei zburdalnici!
Va doresc o noapte asa cum vreti voi (:D) !

novus spune:
Merg si eu la
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Bianca2503 spune:
Noroc cu mama care m-a intrebat daca maine dau petrecere. Si eu nevinovata o intreb cu ce ocazie. Pai de Mihail si Gavril (ma cheama si Mihaela). Eeee, pai mai e pana atunci; zic eu. mama insista ca este maine...si asa am aflat si eu ca e noiembrie, adica ce repede a trecut anul asta!!!
Asadar, le urez Mihailor, Mihaelelor, Gabrielilor si Gabrieleor sa fie sanatosi si sa se bucure de cat mai multe lucruri frumoase. Urez din seara asta ca maine sigur uit la cat sunt de ametita.
Acum ma duc la somn ca tocmai ce a adormit si Vladimir dupa o criza de plans din cauza de dinti.
Noapte buna

shasa spune:
Buna seara mamici dragi!
Inca mai recuperez. Alerg si nu mai reusesc sa va prind din urma....Poate in seara asta reusesc....
IriTeo
Petru
New Life Is Born