Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 18

alex2alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 sa va mai zic ca tocmai am facut un frison de zile mari?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am bagat un eferalgan si inca o vitamnia C.... i-am dat si lu' mutzu oscilo si vit C..... sper sa nu ma imbolnavesc rau si sa i-o dau ![]() ![]() PS: cristi s-a intors la ai lui si n-a dat nici macar un telefon sa intrebe ce face asta micu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni ![]() cum am venit pe lume |
mai....ai grija de tine ca tu tre sa ai grija de bebe scump.
Am ajuns la concluzia ca dc cel mai important barbat din viata mea e fericit (adica fiu-miu), pot sa ignor restu...
Da-i cu ceai si ce mai ai prin casa si joaca-te cu ghiocelu' si razi si tu cu el ca leac mai bun ca asta nu-i.

La multi ani ! X 2

Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla28
Bianca, ce poate fi mai frumos decat sa fii in natura si mai ales te simti liber cu adevarat. Aveti toata admiratia mea pentru modul in care va petreceti vacanta si banuiesc ca e si un mod de viata. O intrebare, esti cumva varsator? www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
sunt fecioara

aditapop spune:
Fete, si noi maine ne sarbatorim un pic, asa ca ar trebui sa ma apuc sa fac un tort...ceva sugestii?
Pe RAZVAN il mai cheama si MIHAI,pupe-l mama
LA MULTI ANI, Gabrielelor, Gabrielilor, Mihaelelor si Mihaitilor
Sa petreceti frumos!
Ps. Tocmai discutam o chestie cu cumnata mea care-i psiholog...cica la un curs de formare referitor la bebei, li s-a zis ca nu se recomanda desenele animate cu Tom&Jerry inainte de 5 ani, pe motiv ca-s agresive?! daca si astea is agresive atunci ce sa mai zic de toate celelalte??
un vot va rugam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() |

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop Fete, si noi maine ne sarbatorim un pic, asa ca ar trebui sa ma apuc sa fac un tort...ceva sugestii? ![]() Pe RAZVAN il mai cheama si MIHAI,pupe-l mama ![]() |
Tiramisu

Mami lui

koko_1 spune:
Dyana, nu te mai stresa, pe langa ca iti faci rau tie, il afecteaza si pe mutzunel. Eu de fiecare data cand sunt nervoasa si junioru' e agitat si nu ne mai intelegem deloc. , si vorba fetelor razi si joaca-te cu mutzu.
Olishka, cum te mai simti? Insanatosire grabnica.
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

novus spune:
In sfarsit am apucat sa citesc tot ca azi am stat pe afara vreo 5 ore daca tot a fost vreme frumoasa , acum ploua din nou !!
Chatonel, m-am linistit am crecut ca doar noi nu luam complemente alimentare
Dyanna, pt tine
Pisigri, asteptam tema de casa
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Gazo, iar ai disparut ??!! asteptam pozele
Anca_Nicolae, hai la raport !! sa vedem camara sau... altul este motivul disparitiei ??
Olga, cum te simti ?? sper ca nu te-ai virusat rau, dar soacrei poti sa-i zici ca da si sa mai astepte cu vizita
Saby, Monnvas , nu dati o prajitura ceva si voi ?? Sa va traiasca ghioceii si sa creasca mari si frumosi
Pisik, ti-ai revenit ?? sau iar te-ai ametit pe scuter ?
PetraTudor, ai imblanzit cerbul ??
Gigelica, Kea, Denisamada, Curea, Mababei, Galushca, Carmenada si alte multe mamici dragi, unde umblati ?? lasati macar un raport scurt
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Monnvas spune:
Helau.
Aveam o gramada de remarci si intrebari si raspunsuri, da' se uita hasbandul la un sf horror si am uitat tot.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

aditapop spune:
Novus, buna idee cu Tiramisu
Monnvas, tare de tot faza
Ce SF?
Provista, nu mai zici nimic?
un vot va rugam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2