Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

sa va mai zic ca tocmai am facut un frison de zile mari?????? am iesit in maneca scurta cand urla mutzu, ca eram disperata, si m-a luat frigul asa super transpirata cum eram; si acuma sunt ca un rac la fata, am temperatura ca naiba si dardai de frig
am bagat un eferalgan si inca o vitamnia C.... i-am dat si lu' mutzu oscilo si vit C..... sper sa nu ma imbolnavesc rau si sa i-o dau
PS: cristi s-a intors la ai lui si n-a dat nici macar un telefon sa intrebe ce face asta micu; maine daca-mi aduce flori ii dau cu ele-n cap (sunt si mihaela- de aia florile, ca altfeeeeeeelllll, tata ce-mi aduce cand vine la mine, in rest stau vazele in debara); la mama in casa n-au lipsit niciodata florile, tata ii cumpara saptamanal flori ;cand eram si noi acasa ne aducea 3 tipuri de flori, pentru fiecare cate un fel(mama si 2 fete); si acum nici nu concepe sa vina la mine fara flori, stie cat de mult le iubesc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

mai....ai grija de tine ca tu tre sa ai grija de bebe scump.
Am ajuns la concluzia ca dc cel mai important barbat din viata mea e fericit (adica fiu-miu), pot sa ignor restu...

Da-i cu ceai si ce mai ai prin casa si joaca-te cu ghiocelu' si razi si tu cu el ca leac mai bun ca asta nu-i.

La multi ani ! X 2
pt mami si pt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - ati mai fost plecati cu mashina si bb asa mai departe? si noi eram extrem de plimbareti si nu ne place decat cu mashina ca sa putem vedea tot, sa ne oprim acand vrem si unde vrem. dar asa teama imi e de nebunia cu copilul, carucirul,mancare, biberoane, incalzitor,scutece,...etc
pt maroc, s-ar putea sa trebuiasca vaccinat de febra galbena. eu am zis ca il duc pe al meu in kenia dar cand o sa fie mai marishor sa se bucure de lei, maimute si restul

25 martie 2009

Noi numai cu masina plecam. Ideea e ca dormim in masina (suntem mai hippie putin). Am stat 3 zile la noi la mare, la Vadu

cam asa adica:
http://picasaweb.google.com/biancabarbu2002/Vadu79Iulie2009#5368303216837376674

in afara de Bulgaria nu l-am mai scos din tara.O sa plecam pe 16 pana in Germania insa cu avionul- sper sa fie ok.

cu masina l-am mai scos la offroad, pe la munte-ii place tare mult, doarme de n-are aer.

legat de maroc nu e nevoi e de vaccin nici pt oameni mari. noi le-am facut acum 2 pentru ca plecasem la Dakar si ar fi trebuit sa ajungem pana in Mauritania si senegal, dar cum Dakaru' s-a anulat ne-am multumit cu Marocul.

acuma ce sa zic,cred ca cel mai bine e sa nu iti faci planu ca tziganu' si sa te adaptezi din mers fara sa te enervezi. iti iei strictul necesar:pampers, borcanele eventual, haine, ceva medicamente de febra si cele de zi cu zi adica vigantol iar legat de sterilizat biberoane cred ca sunt 2 variante:ulei de castor de la chicco (se sterilizeaza la rece) sau iei sterilizatorul cu tine si il cari prin benzinarii (ca ai vazut ce dotate sunt afara) la hotel. foarte important este si suportul partenerului, adica sa fiti amandoi convinsi ca faceti ce trebuie, nu unul sa fie inconcediu si altul sa se chinuie.

Bianca, ce poate fi mai frumos decat sa fii in natura si mai ales te simti liber cu adevarat. Aveti toata admiratia mea pentru modul in care va petreceti vacanta si banuiesc ca e si un mod de viata. O intrebare, esti cumva varsator?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

sunt fecioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Fete, si noi maine ne sarbatorim un pic, asa ca ar trebui sa ma apuc sa fac un tort...ceva sugestii?
Pe RAZVAN il mai cheama si MIHAI,pupe-l mama

LA MULTI ANI, Gabrielelor, Gabrielilor, Mihaelelor si Mihaitilor

Sa petreceti frumos!

Ps. Tocmai discutam o chestie cu cumnata mea care-i psiholog...cica la un curs de formare referitor la bebei, li s-a zis ca nu se recomanda desenele animate cu Tom&Jerry inainte de 5 ani, pe motiv ca-s agresive?! daca si astea is agresive atunci ce sa mai zic de toate celelalte??

un vot va rugam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Novus, si noi suntem in aceeasi situatie, nimic in afara de vigantol (nici macar acum, la rubeola). Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
cum va mai simtiti ? cat mai dueraza pana ii trece ?Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Binisor, multumim de intrebare. Incep sa dispara petele (eu totusi ma intreb daca o fi chiar rubeola, desi simptomele sunt ca la carte), si mofturicii odata cu ele. Sper ca maine sa fie ultima zi mai grea.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Fete, si noi maine ne sarbatorim un pic, asa ca ar trebui sa ma apuc sa fac un tort...ceva sugestii?
Pe RAZVAN il mai cheama si MIHAI,pupe-l mama

Tiramisu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Dyana, nu te mai stresa, pe langa ca iti faci rau tie, il afecteaza si pe mutzunel. Eu de fiecare data cand sunt nervoasa si junioru' e agitat si nu ne mai intelegem deloc. , si vorba fetelor razi si joaca-te cu mutzu.
Olishka, cum te mai simti? Insanatosire grabnica.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

In sfarsit am apucat sa citesc tot ca azi am stat pe afara vreo 5 ore daca tot a fost vreme frumoasa , acum ploua din nou !!

Chatonel, m-am linistit am crecut ca doar noi nu luam complemente alimentare

Dyanna, pt tine

Pisigri, asteptam tema de casa

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Gazo, iar ai disparut ??!! asteptam pozele

Anca_Nicolae, hai la raport !! sa vedem camara sau... altul este motivul disparitiei ??

Olga, cum te simti ?? sper ca nu te-ai virusat rau, dar soacrei poti sa-i zici ca da si sa mai astepte cu vizita

Saby, Monnvas , nu dati o prajitura ceva si voi ?? Sa va traiasca ghioceii si sa creasca mari si frumosi

Pisik, ti-ai revenit ?? sau iar te-ai ametit pe scuter ?

PetraTudor, ai imblanzit cerbul ??

Gigelica, Kea, Denisamada, Curea, Mababei, Galushca, Carmenada si alte multe mamici dragi, unde umblati ?? lasati macar un raport scurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Aveam o gramada de remarci si intrebari si raspunsuri, da' se uita hasbandul la un sf horror si am uitat tot.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Novus, buna idee cu Tiramisu

Monnvas, tare de tot faza
Ce SF?

Provista, nu mai zici nimic?

un vot va rugam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput