Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 17

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 eu nu am de gand sa il pun pe olitza pana nu ajunge la varsta la care sa foata fizic sa se tzina si priceapa ca cele doua operatiuni pot fi controlate. deocamdata zic multumesc ca s-au inventat pampershii si las copilul in pace. oricum acum fac dopar accindental la olitza asa cum ar face si in scaunul de masa daca l-am pune in fundul gol timp de 30min ![]() 25 martie 2009 |

si in balansoar face pipi si kk daca o pun

Mami lui

novus spune:
citat din mesajul lui provista eu stau pe net si el face asta Simona mamica dragastoasa de ![]() ![]() dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
gradinarul mamei

Mami lui

dyana27 spune:
fetelor ma lasati sa ma plang putin????????
am fost la socrii la party cica; am reusit sa-l tin linistit fix 10 minute, cat i-am dat sa manace, dupa care au tabarat pe el si l-au enervat atat de tare ca mi-a plans copilul isteric pana l-am infasurat asa cum era intr-o patura si am iesit cu el in fata blocului
. si afara mi s-a molesit dintr-o data in brate si a adormit asa lesinat, ca m-am speriat ingrozitor, il controlam daca respira; i-am facut un scandal monstruos lui cristi ca astia-mi nenorocesc copilu... degeaba, cand ne-am intors am luat-o de la capat
; i-am dat putin sa suga, l-am mai calmat..... cum l-am dus iar in sufragerie.... iar s-a agitat asta mic ingrozitor, s-a pus din nou pe tipat isteric
(dar credeti-ma, niciodata nu l-am vazut in halul asta
); si m-au apucat dracii, am inceput sa-l imbrac sa plec cu copilu' acasa; si ce credeti???? incepe soacra'mea' sa tipe la mine, ca normal ca plange copilu' ca nu-i dau ceai sa bea
... ce treaba are sula cu prefecturaaaaaaaaaa??????????? asa m-au apucat niste draci ca i-am trantit-o si eu direct ca suge lapte, n-are nevoie de ceai si am iesit cu copilul pe usa in clipa aia!!!!
evident ca dupa aia tot lu' cristi i-am tras-o, cum ii permite maica'sii sa ridice tonul la mine si el sa nu intervina, cand ai mei il pupa-n fund toata ziua pe el, si nu stiu ce sa-i mai faca sa se simta bine la ei;
sa mai zic ca si sora soacra'mii' s-a pus pe mine ca trebuie sa doarma coipilul mai mult.... 2 ore... pai si cum fac daca el nu vrea?????? ii dau una-n cap sa-l lesin, si cand se trezeste ii mai dau una, ca sa prinda 2 ore de somn????????
nu va imaginati cam ce nervi si draci am in clipa asta pe mine.... noroc ca am plimbat putin mutzunelul si s-a linistit si e vioi si binedispus acuma
aaaaaaaaaaaaa, si socra'miu cand a vazut ca asta mic maraie la el a tinut o mareatza teorie ca e mutzu LABIL SI NU O SA SE INTEGREZE LA GRADINITA
oofffffff, m-am mai descarcat
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

aditapop spune:
Te inteleg perfect, draga Dyana si eu am parte cateodata de tot felul de pareri si sfaturi "binevoitoare" din partea unora si altora care se cred mai experti in cresterea copiilor... mi s-a spus ca la 7 luni copiii pe care i-a crescut respectiva mancau DE TOATE! asta e numai un exemplu... ce sa-ti zic?? stii vorba aia...MAI RARUT CA-I MAI DRAGUT... nu te mai duce la ei! sper ca te calmezi ca nu are sens acest consum nervos!!
Alex2alex, hai sa-ti distrag oarecum atentia
Pe al meu godac (asa ii zice tac-su) il fascineaza picioarele mele (mai precis labele picioarelor) si ma urmareste toata ziua doar doar ajunge sa le inhate... acus acus se arunca din pat...nici nu-l mai pot tine pe patul din dormitor...degeaba pun perne ca le escaladeaza si..hop salt in gol
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

provista spune:
aditapop, poti baga la semnatura si link-ul cu adresa de vot ptr razvan
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

alex2alex spune:
Dyana super naspa faza....pls nu te enerva sa si in lapte secreti hormoni si dup-aia tot tu tragi cu bebe ca nu doarme.
Eu n-am avut probleme asa nasoale, dar si mie mi se mai ridica tensiunea din cand in cand, cand cineva-si da cu parerea cum tre sa-mi cresc copilu'.
Si la toti le-am retezat-o scurt "cine-i mama copilului astuia? Cine se scoala pentru el noaptea? Pana ma-sa nu zice ca bebe bea apa, pana atunci nu-i da nime !!! Daca ma-sa nu zice ca e voie sa fie luat copilu' in brate, apoi copilu' sta unde este...samd" a durat ceva pana au priceput, dar s-au prins ca sau e cum vrea mama copilului sau nu mai vad copilu'. Cam asa am pus problema.
Si Alex s-a crizat de cateva ori s-atunci i-am scos pe toti afara din camera si mi-am calmat copilu' dupa care nime n-a mai tabarat pe el ca era ma-sa de paza.
Acu toti ma intreaba dc au voie sa faca aia sau aia.

alex2alex spune:
citat din mesajul lui aditapop Alex2alex, hai sa-ti distrag oarecum atentia ![]() Pe al meu godac (asa ii zice tac-su) il fascineaza picioarele mele (mai precis labele picioarelor) si ma urmareste toata ziua doar doar ajunge sa le inhate... acus acus se arunca din pat...nici nu-l mai pot tine pe patul din dormitor...degeaba pun perne ca le escaladeaza si..hop salt in gol ![]() KLORANE, un vot pentru RAZVAN ![]() http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2 |
merci, merci...hai ca mi-a mai trecut.
parca-l vad pe razvan in vf patului escaladand pernele si tipand a victorie...faini mai is ghioceii forumisti

Alex a dormit...exact cat am scris 2 mesaje s-acu se uita cu jind la laptop.

dyana27 spune:
sa va mai zic ca tocmai am facut un frison de zile mari?????? am iesit in maneca scurta cand urla mutzu, ca eram disperata, si m-a luat frigul asa super transpirata cum eram
; si acuma sunt ca un rac la fata, am temperatura ca naiba
si dardai de frig
am bagat un eferalgan si inca o vitamnia C.... i-am dat si lu' mutzu oscilo si vit C..... sper sa nu ma imbolnavesc rau si sa i-o dau
PS: cristi s-a intors la ai lui si n-a dat nici macar un telefon sa intrebe ce face asta micu; maine daca-mi aduce flori ii dau cu ele-n cap (sunt si mihaela- de aia florile, ca altfeeeeeeelllll, tata ce-mi aduce cand vine la mine, in rest stau vazele in debara); la mama in casa n-au lipsit niciodata florile, tata ii cumpara saptamanal flori ;cand eram si noi acasa ne aducea 3 tipuri de flori, pentru fiecare cate un fel(mama si 2 fete); si acum nici nu concepe sa vina la mine fara flori, stie cat de mult le iubesc
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

aditapop spune:
Offf, Dyana, ai o zi proasta sper ca maine sa zambesti, mai ales ca e ziua ta.
Eu iti spun LA MULTI ANI de pe acum si sa fii fericita...si nu uita ce e important in viata! stiu ca acum e greu, dar uita-te la prichindelul tau si bucura-te ca ti-a dat D-zeu asa o minune
un vot va rugam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

dyana27 spune:
citat din mesajul lui aditapop Offf, Dyana, ai o zi proasta ![]() Eu iti spun LA MULTI ANI ![]() ![]() ![]() ![]() un vot va rugam http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2 |
adita

ma gandeam ca maine o sa ma sarbatoresc si eu si mutzu

mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume