Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eeee, da, asa e, Pisilinca n-a vrut sa ia ochii tai...si parca Si Shasa e cu ochi albastri si 2 indieni nu, dar Petru s-ar parea ca-i vor ramane albastrei...
No, altcineva sa-mi infirme teoria mai e? Ca altfel Pisilinca e exceptia care intareste regula. Sau zici ca ambii parinti ar trebui sa aiba ceva albastreli prin familie? Ca e adevarat ca si bunicul meu patern avea ochi albastri si i-a transmis la 2 din cei 7 copii (la taica-meu nu, el avea ceva verzui).
Chatonel, pai Dragoana e copia ta la indigo, poate urmatorul va prelua ceva si de la Motanu. No, imi pare rau ca alunele tale-s tot acolo, io numa m-am trezit ca nu-s, parca nici n-ar fi fost vreodata!
Si io imi doresc din suflet sa revin la vechiul meu 70C, nu de alta, dar nu ma mai incape peste tzitze nicio haina de toamna sau de iarna, le pot purta numa descheiate. Dar macar un an io nu renunt la alaptat, asta daca nu cumva se-ntzarca Sophiphi inainte (haha, ce gluma buna am scos!).
Abia astept de Craciun sa-i cumpar o papusha lu' Sophiphi, asa mi-a placut cum se joaca Luana cu papusha, am sorbit din ochi pozele!! Ayla, cum mai e Alex? De tine nu intreb, fiindca-mi inchipui...:(.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Dyana felicitari pentru mutzu, a fost cuminte si a lasta-o pe mami sa doarma

Chatonel bine ca ti-ai gasit bona si mai ales una priceputa, vei sta mai linistita la serviciu.

Provista il pupam pe micul gradinar

Va lsa ca vreau sa fac un dus si apoi sa ma relaxez putin si pe urma incepe programul lui Dirpilici...joaca, joaca si iar joaca

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Taaare dragalas e puiutul tau, Carla
Si pozele sunt f. reusite...sunt facute in Oradea, nu? m-a luat un dor nebun asa brusc cand am vazut orasul...radacinile mele sunt de-acolo, toate rudele le am in Bihor..doar noi ne-am departat de zona da imi place si Deva, nu ma plang
Vreun prieten pe la Celestica ai cumva? - acolo lucreaza varul meu cel mai bun

KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da, eu intrebasem de Andreea. O fi fost aia vreo reluare si nu m-am prins eu...

Am uitat sa zic:aparatul salin l-am gasit intr-o farmacie no-name ca sa zic asa, adica nu din vreun lant de farmacii cunoscut. Este si pe site-ul ala, pretul e acelasi, plus costurile de livrare.

Ilinca, gena de ochi albastri e recesiva. Cum in bebele nou jumate din gene sint de la tata, jumate de la mama, e musai ca in bagajul genetic al amindorura sa existe gena pt ochi albastri. Care poate fi ascunsa (ambii parinti au ochi caprui dar macar cite unul din fiecare pereche de bunici are ochi albastri) sau manifesta. La noi a lipsit gena din partea lu tas-su, dar daca Pisilinca face bebe cu un tip cu ochi albastri sau care are un parinte cu ochi albastri, e f posibil sa-l faca...albastru. mi-a obosito-ametit neuronu de atita albastru. Da daca vrei, putem fi noi exceptia aia de care vorbeai

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc mult fetelor care mi-au raspuns cu DM. Eu nici nu stiam ca exista.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - nici noi nu luam nimic in afara de vigantol. pediatra a zis ca daca nici asta nu e un copil sanatos atunci ea isi da demisia din meserie. cu talasemia pe care o banuies a zis ca cel mult o sa-l afecteze daca o sa faca sport de performanta dar mai vedem pana atunci. bafta la medic si sa nu va dea nimic

25 martie 2009

Aha, deci nu suntem exceptia care intareste regula
mersi mult

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, si noi suntem in aceeasi situatie, nimic in afara de vigantol (nici macar acum, la rubeola).

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

cum va mai simtiti ? cat mai dueraza pana ii trece ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Fetelor....ascult acu Ducu Berti... s-asa m-a apucat 1 dor nebun de 'acasa', de copilarie, de focul din soba, de viata aia fara nici 1 grija...

Cred ca m-am molipsit si eu de la aditapop cu dorul de 'acasa' ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateibogdan spune:

Alex2alex, hai sa-ti distrag oarecum atentia
Pe al meu godac (asa ii zice tac-su) il fascineaza picioarele mele (mai precis labele picioarelor) si ma urmareste toata ziua doar doar ajunge sa le inhate... acus acus se arunca din pat...nici nu-l mai pot tine pe patul din dormitor...degeaba pun perne ca le escaladeaza si..hop salt in gol

KLORANE, un vot pentru RAZVAN a mai ramas cineva care nu a votat?
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Voi cat dati pe borcanelele Hipp? Cele care cumparati? Ca eu sub 6 lei nu am gasit nicaieri (nici in Carrefour) si vad acum pe site-ul DM ca sunt 4,9 lei.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

tot asa dau si eu 6 ron aprox

la DM zicea si Aris, sunt la oferta doar 2 sortimente, eu merg luni sa iau (mai reducem inca 10 % )

Mergi la inceput