Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *98*
Raspunsuri - Pagina 22

carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop Taaare dragalas e puiutul tau, Carla ![]() Si pozele sunt f. reusite...sunt facute in Oradea, nu? m-a luat un dor nebun asa brusc cand am vazut orasul...radacinile mele sunt de-acolo, toate rudele le am in Bihor..doar noi ne-am departat de zona ![]() ![]() Vreun prieten pe la Celestica ai cumva? - acolo lucreaza varul meu cel mai bun ![]() KLORANE, un vot pentru RAZVAN ![]() http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2 |
Multumim aditapop pentru complimente

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

aditapop spune:
chatonel, lysbeth si rivali,
RAZVAN-MIHAI va asteapta la vot
Multumim
Primul subiect la DISCUTII GENERALE pe forum e un sondaj cu premii...primii 200 primesc produse Johnson...v-am zis ca poate nu ati observat. eu nu ma bag ca al meu face alergie la ceva din produse, e mai sensibil cu pielea
Un vot pentru Razvan, va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
Multumesc!

anamariame spune:
Buna dimineata!Se baga cineva la capitol nou? Ca daca nu, fac eu, mi-am adus aminte parola...Ziceti repede!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg buna noapte ![]() se pare ca am noroc sa-mi mearga si mie tastatura.probabil tb sa intru la miezul noptii ca sa mearga.de citit va citesc de cele mai multe ori. despre noi.... is tare supi, ca mandra mea manca tare putin. intr-o luna jumate a luat doar 70 gr in greutate. mai este vreun bb alaptat care mananca media cam 50 gr. fructe dimi, mancare de pranz(diverse) cateva lingurite(varfuri) iar pt seara tot in jur de max 50 de ...ceva pt seara? restul e lapte in tzitzi. i-am facut si analize, are o anemie usoara. nu mai stiu ce sa-i fac. nu vrea sa deschida gura. eu cand citesc cat papa ai vostri, raman proasta, nu-mi vine sa cred. ca sa nu mai zic ca nu vrea apa sau ceai. de suzi nu stim, de biberon nu stim, dar stim de deget ![]() adorrmim doar cu tzitzi sau cu degetelul.nu reusesc s-o dezvat, dar eu mai insist. faza e ca am impresia ca nici din tzitzi nu trage prea mult. am "aruncat-o "de cateva ori pt o proba de supt ![]() nu stiu cu ce traieste fatuca mea. noaptea avem 3-4 treziri. am zile in care papa doar tzitzi si atat ..la cele aproape 8 luni maine poimine. o fi bine, n-o fi bine....nu mai stiu ce sa-i fac. o dau, o vrea cineva? sau facem schimb? din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZICI http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5375372704483441090 |
[red] Mihaela {/red], parca ai vorbi de piciul meu, ma tot imbarbatez ca este o perioada doar si sper sa-i treaca daca ii ies dintii, noi inca nu avem nici unul. Imi este groaza sa-l cantaresc, prefer sa nu ma stresez si sa sper ca vor veni si zile mai bune.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE