*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani, ILINCA!
Sa cresti mare, santoasa si sa ai drumul vietii presarat numai cu flori si impliniri.

Felicia ... sa va traiasca printesa, care doreste sa fie aniversata numai in familie... deocamdata, si sa va bucurati de ea si de realizarile ei.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mandyksch sincere condoleante.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa gasiti in voi taria si puterea, de a trece cat mai usor este acest eveniment dureros al vietii si, de a va continua drumul mai departe in pace si liniste sufletesca.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Seara buna fete dragi.

La multi multi ani sarbatoritilor, sa aveti punga plina, sa fiti sanatosi si iubiti, sa iubiti si sa va bucurati de viata!!

Va citesc destul de des (deschis fire fox-ul aproape in fiecare zi, dar asta nu inseamna ca si stau la calculator) dar ori nu am timp sa scriu, ori nu-mi gasesc locul dupa asa lungi absente.

Mandy condoleante. Oricat as incerca sa-mi gasesc cuvintele, in situatia asta suntde prisos. Nu-s chiar asa, de prisos doar ca numai pot intoarce timpul.

Despre noi...il operez pe Vlad de polipi miercuri. Il tin acasa de 2 saptamani, chiar in saptamana cand nu l-am dus la gradi pe motiv de vacanta mi-a facut o amigdalita pultacee de toata frumusetea care nu a cedat la claritomicina si dupa 4 zile (inca facea febra 38,5 e adevarat ca nu la 4-5 ore cum facea pana sa-i dau antibioticul dar tot mai facea cam la 10-12 ore) a trebuit sa schimbam antibioticul, dupa alte 5 zile inca mai era rosu in gat dar fara puroi.
Apoi la 3 zile dupa ce am terminat antibioticul- nu a mers la gradi, doar am iesit un pic afara - a inceput sa tuseasca un pic sec, foarte putin se auzeau niscaiva secretii. Am bagat aerosoli si imediat a inceput sa exectoreze si s-a rarit tusea.

Acum nu stiu daca il va opera cu un pic de secretii in gat-piept. Vom vedea.

Feli la noi la gradi am auzit ca u ai voie decat cu masca. Inca nu stiu de alte restrictii ca nu am fost.
Doar ca la tine si la Anda mi se par aberante rau deciziile de a trimite copilul acasa numa pt ca tuseste un pic si de a face serbarea fara parinti. Dar asta-i tara in care traim.

Sunt destul de "crizata" ca s-a mediatizat prea mult gripa porcina si s-a creat asa o paranoia si unii au luat-o razna de tot.
Nu-mi voi vaccina copiii chiar de va face vaccinul obligatoriu!

By the way, mamelor de fete v-ati vaccina fetele impotriva HPV-ului?

In alta ordine de idei, Vlad ete un copil...sa-l pui la rana. Extraordinar de ascultator, intelegator, cuminte...cum vreti voi sa-i spuneti. Bine, sa nu care cumva sa ma uit urat la el, ca-si arata coltii. Dar nici nu se compara cu acum un an. Plus ca se cunoaste gradinita...are un vocabular , expresii de ma da pe spate.

In schimb Alex.... asta seara am stat cu "batu'" la fundul lui. Si nici nu se sinchiseste, degeaba il amenint inclusiv cu te dau sa dormi la ghena, nu are nicio importanta ca a vazut Scooby Doo 2 zile la rand - Vlad s-a uitat, Alex a fost pedepsit - trebuie sa gasesc altceva ce-l "doare" cand ii interzic si-l pedepsesc.

as mai sta la taclale ca am multe sa va spun - inclusiv ca i-a fost lui Cristi rau de am chemat salvarea, nu putea sta in picioare de ameteala, se pare ca a avut tensiune fff mare, nu stim, dar maine ma duc la servici si-s cam cheauna.

Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi, pai eu nu-l vreau ( chiar asa de ) independent!

Cata ma bucur ca Biei ii merge bine la noua gradi. si noi am trecut prin aceeasi experienta cu Rachelina, venea cu frustrari de la gradi si refula acasa.

Da, Anda, asa doarme puiul meu. de uitat, ma uit la amindoi cum dorm, ma trezesc de cateva ori sa-i invelesc, sa-i verific, imi fac rondul de noapte ca un gardian constiincios.

noi am pus deja in fata casei beculetele decorative ptr Craciun , cel putin anul acesta nu o sa mai fim ultimii de pe strada. multi au decorat pe-afara, daca vine viscol, ninsoare naprasnica, este greu sa te cateri pe casa . cu pomul de iarna mai asteptam pina la 1 Decembrie, in tara il faceam intotdeauna in Ajunul Craciunului, aici, numa' bine, o sa avem timp sa ne plictisim si sa ne saturam de atita privit pina de Craciun. si ca sa fim in ton cu aplombul lui tati, care s-a oferit voluntar de buna voie si nesilit de nimeni sa inceapa operatiunea de decorat ( il apuca ameteala de cite ori vede cele peste 5000 de beculete insirtate in fata casei, si de la an la an se inmultesc, spre marea satisfactie a mea si a copiilor ) am ascultat si niste muzica "craciuneasca".

Proadelina, sa-ti traiasca Albert, sa fie sanatos, norocos, iubit, iar tie iti doresc curaj in operatiunea bb. nr.2, stiu ca-ti doresti ( daca nu cumva ai inceput deja "operatiunea" )

un inceput de saptamina bun si luminos tuturor!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ilinca, soricel dulce si smecher, sa-ti fie cararea vietii linistita si fericita! La Multi Ani!!! Feli & Doru, sa va traiasca minunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LA MULTI ANI! pentru Andreea, Andrei, Stefan, Bogdan, Razvan si Ilinca!Sa aveti parte doar de bucurii,sanatate si toate visele sa vi se implineasca.

Felicia, prietena Soranei este mai mare decat ia cu 1 an, cand mergem la ia se joaca foarte frumos, darrr cand vine Andreea la noi e dezastru, se cearta, nu-si pot imparti jucariile, plange din orice ,e imposibil sa ma mai inteleg cu ia, pur si simplu nu o mai recunosc in asfel de momente.

Ina, ce frumos ca deja va pregatiti de Craciun, este sarbatoarea mea preferata.Te mai poti odihni noaptea dupa "ronduri"?

Anda,Foarte frumoase pozele cu Nichita bebelus, preferata mea este nichita200. are ceva semnificatie dormitul cu mainile impreunate ??

Cata,acomodare rapida la gradi.

Mandy, condoleante, multa putere sa treceti peste aceste momente grele, e dureros cand moare cineva drag asa pe neasteptate!
scrie ce simti , nu intristezi pe nimeni ,suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Albert, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea aceasta!
Proadelina sa-ti traiasca baiatul!

Pentru fii-mea inca n-a trecut euforia petrecerii, azi dimineata alerga pe holul gradinitei si striga "sunt fericita, am patru ani"
Bineinteles ca nu am dus nimic la gradi pentru a sarbatori si cu copiii din grupa, in definitiv s-au anulat serbarile, nu?
Insa ma bucur ca deja parintii incep sa se revolte, cand stateam la coada pentru controlul medical s-au cam incins spiritele, poate se schimbe ceva in atitudinea conducerii gradinitei.

Ina esti mortala cu beculetele tale

Multumim din nou pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Albert! Sa cresti mare, sanatos si voinic si sa ai o viata minunata!

Joy ce mult ma bucur ca s-a cumintit Vlad si ca-i prieste la gradi!
Bafta la operatia de polipi! Si sanatate lui Cristi, aveti grija de voi!

Anda nici eu n-am auzit de unele insule... cica total ar fi vreo 2000 !
Chiar ma intrebam azi daca s-a uitat cineva pe link.

Noi suntem mai traditionalisti si facem bradul in ajunul Craciunului la soacra-mea si il desfiinteaza dupa Boboteaza. Si asa se cam usuca in cele 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy nu, nu mi-as vaccina copilul impotriva HPV. Nu se stiu destule despre efectele lui adverse.

Lavi si eu m-am uitat pe link

Gabitaco s-a ridicat carantina la colegiul unde lucreaza sotul tau?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Noi am umblat brambura tot week-endul, sambata am fost la ziua lui Gugu aka Razvan al Addyei si cu ocazia asta am mai vazut-o si pe Dordia. Trebuie sa va spun ca e Stefan un model de copil, e cuminte fetelor de nu se poate. Nici nu i-am auzit gurita toata seara

Sa nu uit sa urez si eu tuturor sarbatoritilor de 14-15-16 La multi ani, sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!

Mandy condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca iar voua sa va dea putere sa mergeti mai departe!

Lavi m-am uitat pe linkul dat de tine si m-am imbolnavit...ce priveliste, ce apa, stau si suspin, ca nu stiu daca voi ajunge vreodata pe acolo, al meu barbat e tare puturos, nu stiu daca oi reusi sa-l duc in vreun concediu sa ne plimbam de colo colo

Ina sa-i fie de bine Pufosului mutarea!

Anda admirat Nichitosul bb, cu ocazia asta mi-am amintit de intalneala din Tineretului...mama ce mai misunau plozii peste tot, parca ii vad si acum pe paturici

La Miruna la gradi au pus afis ca nu se organizeaza serbare de Craciun, cica e directiva de la disperatii astia cu gripa lor, peste tot e la fel? Ma oftic de mor, abia asteptam serbarea

Ma duc la un loc de joaca, sa vad daca pot face rezervare pt ziua maimutei, apoi dau o fuga pana la Carrefour sa prospectez piata de jucarii. Pupici si o saptamana frumoasa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput