*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Dorim un sincer La multi ani! cu sanatate si bucurii pentru Ana de Ripley, Stefan Cristian, Andreea, Bogdan, Andrei, Razvan si Ilinca!
Multumim, de asemenea mult de urari!
Petrecere aniversara vom face sambata, cu conditia sa fim bine sanatosi, deoarece la aniversarea de 4 ani, am facut din nou temperatura si nu am mers la camin. De cand a inceput caminul m-am saturat de atata raceala. Of!
Mandy - sincere condoleante!

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Adelina draga, sa-ti traiasca Albert drag, sa fie sanatos, vesel, implinit pe toate planurile si norocos!

Lavi, linkul e demential. Navagio din Zakynthos e pasiunea mea. Da' nici toate celelalte nu-s de lepadat.

Joy- sanatate lui Cristi! Sper ca a fost doar o chestie trecatoare si ca va ramane o amintire neplacuta si atat!Ma bucur mult ca te impaci bine cu omuletul mare. O sa vezi ca o sa vina vremea ca si omuletul mic sa se faca "baietel cuminte".

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI ALBERT ! Sa cresti mare sanatos, voios si sa te bucuri numai de impliniri, noroc si dragoste!
Adelina, sa-ti traiasca voinicul si sa-ti aduca numai bucurii!

Joy, ma bucur ca te intelegi bine cu Vladut! Va veni, cu siguranta perioada asta si la Alex!
La fel ca si Feli nici eu n-as vaccina-o HPV pe Daria.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello hellor din motive de birou si petreceri nesfarsite nu am mai intrat de un secol.
Asa ca uram La Multi Ani srabatoritilor ale caror zile le-am ratat sa fie cu totii santatosi si baftosi si sa umple casele de zambete.
Azi l-am dus si eu pe Titi la gradi, dupa o saptamana de absenta plus vacanta. Eram in dinti cu avizul, ma duc la asistenta si simte nevoia sa imi precizeze mis, care aveam avizyl in brate ca nu ii mai primeste raciti, nici macar cu o urma de tuse. tocmai cand ma pregateam sa ii lipesc avizul pe ochi insotit de replica de rigoare se aude in spatele meu un cor de tusituri, iar doamna asistenta ureza cu un zambet larg un binevoitor buna dimineata si bine ati venit.... Intreb ca tocmai ce imi imi spusese ca nu ma primeste fara aviz si iata corul de tuse in spate si imi explica cum ii dezinfecteza pe maini cu ceva soluti. Sincer m-a busit rasul si am plecat ca era asa penibila cum imi explica mie metodele de preventie.
In alta ordine de idei o doctorita simpatica mi-a explicat cum orice tura de muci si tuse reprezinta un vaccin mocca asa ca sa traiasca virozele.
Tatal copilului meu nu mai doreste sa duc copilul la gradi ca ne napadeste gripa porcina, asa ca Titi a fost depus la gradi fara stirea lui tac-su. Sper ca nu o sa raceasca iara ca ma scalpeaza George.
Gata fug la treaba.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mandy e crunt ce vi s/a intamplat!Condoleante!Cuvintele sunt de prisos,doar gandul ca nu s/a chinuit va mai poate consola acum.Dumnezeu sa/l odihneasca!

Va multumim tuturor celor care ne/ati urat la multi ani,printesa mea a fost foarte fericita cu copilasii la gradi. O sa pun si niste poze..probabil zilele urmatoare..acum ma duc la bebe ca de aseara are nasul infundat saracutul de am impresia ca nici nu mai poate respira in unele momente.acum cred ca o sa iau si eu aparatul de aerosoli....dar banuiesc ca imi trebuie reteta cu ce substante trebuie sa ii fac nu?Voi cele care ati mai folosit cum ati procedat?

Va pupam si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Of, Coralia, racelile astea ne-au chinuit si pe noi mult timp - cind nu putea sa respire. sa-i pui un prosopel sub saltelutza, sa sta mai ridicat, o sa-l ajute mult. si bai de aburi, dai drumul la apa fierbinte si stai in baie cu el. eu am mai folosit esentza de eucalipt cind il imbaiam.

Mada , chiar ma intrebam pe unde bantui de nu ai mai dat nici un semn, ca, si daca margeleai, tot mai bagai un oki pe-aici.

nu am paucat sa ma uit pe linkul dat de Lavi, dar poate-i mai bine asa, sa nu ma imbolnavesc de inima ( neagra).

astazi am sedinta cu parintii la scoala lui rachie, noi parintii, stam in clasa sa-i observam in plina desfasurare timp de o ora iar apoi profa raspunde intrebarilor noastre.
trebuie sa admit, sintem foarte incintati de aceasta scoala, rachie ( scorpiutza) s-a mai imblanzit, una peste alta, a fost buna alegerea noastra ( ok, a mea, de fapt ). are in clasa doar 16 copilasi, iar la scolile publice sint in jur de 30.

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

M-am intors de la Carrefour plina de draci, absolut nici una din jucariile mult laudate in pliantul de pe site nu exista in magazin. Am batut si drumul pana acolo degeaba. Nu tu Baby Born, nu tu papusi Disney din alea mari, nu tu jucarii Fur Real, doar cateva puzzle-uri amarate, si cateva papusele...oricum oferta mult mai slaba decat in Real sau Auchan

Feli nu-s la curent cu vaccinul contra HPV, dar daca ar fi safe l-as face.

Fug sa recuperez maimuta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mada ai fost in carrefour vitan, nu-i asa? INtr-adevar, acel supermarket e f.f.prost, am scris acum o saptamana. Du-te la cel din Orhideea, vei vedea ca au si in plus.

Apropo de jucarii: ieri Ilinca a primit mai multe papusi Disney cu printese si printi. Le pazeste ca pe ochii din cap, cand au plecat copiii i-a controlat sa vada daca nu au luat ceva cu ei.

Iar aseara, dupa ce a plecat sora-mea, mi-a zis "sper ca nu mi-a luat Vera vreo papusa"

Lavi zici ca mai dureaza perioada printeselor? Wow, 30 de papusi? Inca mai gasiti modele noi?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Albert, aniversare super-extra frumoasa, numai ganduri bune si din partea noastra.Sa cresti mare si sa fii fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

La multi ani ALBERT!!!!

Lavi ai ceva vacante planuite in Viena?mi-e lene sa caut cazare.

David de o saptamana tuseste in miez de noapte cate 10-20-30 minute. si la somnul de pranz, dar numai din somn il ia. cere saracul sirop ca vrea sa adoarma la loc.
exista un remdiu ptr. tusea de noapte, voi o pacaliti cumva?

Mergi la inceput