*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)
Raspunsuri - Pagina 20
bianca_mo spune:
la multi ani, ALBERT! SA FII FERICIT SI IUBITOR!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
catutza spune:
La multi ani, Albert!
sa cresti mare, sanatos si frumos
Ina , ce frumos trebuie sa fie la voi cu toate casele ornate de sarbatoare
si eu abia astept sa fac bradul...eu vreau pe 1 decembrie dar Mihai zice ca e prea devreme..dar il pacalesc eu ![]()
Ce cadou luati la copilasi de Mos Nicolae? eu nu mai vreau jucarii, are multe, a primit multe si de ziua ei...dar sa vedem...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Miri n-am studiat destinatia Viena.
Eu cand tusesc noaptea tuse seaca, de neoprit le dau Paxeladine.
Feli chiar n-avem dubluri in cele 31
. Intamplator as zice. Majoritatea sunt primite cu diverse ocazii. Nu mai zic cate haine si pantofi totalizeaza.
Tare Ilinca!
anda77 spune:
LA MULTI ANI, ALBERT, SA CRESTI MARE!
lavi, cred ca esti constienta ca te plangi degeaba. cand vei avea 3 fete o sa fie si mai multe papusi si rochite si pantofi![]()
fiu-meu la raionul de jucarii: mami, mami, uite ce sa mai adaugi in scrisoarea catre mos craciun, neaparat si asta vreau mami!
ma uit sa vaz despre ce este vorba de data asta (lista catre mos este luuuuuungaaaa) si mi se taie picioarele: o casuta mare de papusi! roz! cu aragaz, dormitor si alte acareturi mici inauntru. imi revine vocea (stiti ca si-asa as vrea sa-l mai "inraiesc" putin ca-l vad prea sensibil, casuta papusilor deja ma aruncase in pragul deznadejdei) si ii spun slab: mami, dar asta e de fetitze....
nichita: nuuuuuu, uite asa (concentrat si cu ochii mijiti de satisfactia viitoare) imi asez masinutele in asta: cate una - cate una, una acolo, una dincolo. asta e un garaj etajat foarte bun, mami!
uf, mi-a revenit inima la loc!![]()
ioana_77 spune:
Coralia, sanatate puiului mic! Asteptam poze!
Ina
pt "despartirea" de print. Asteptam impresii de la sedinta.
Lavi, oau, nu-mi vine sa cred catamai papusimea sta la voi in casa
Ieri am dat si eu o raita prin magazine, inca sunt in cautare de cadou pt Maria. SI privind printesele Disney, care oricum mi se par exagerat de scumpe, ma gandeam cum se poate juca un copil cu ele
Asta pt ca am in dotare o fata complet dezinteresata de capitolul papusi. Cred ca o data pe luna se uita la una sau ii schimba vreo rochie
Aseara la 22 am facut si noi prima vizita la urgente, la spital. Stef a tras-o rau de tot cu gura, m-am speriat de-am ajuns sa-l imbrac si sa mergem la camera e garda. Era plin de afte dureroase, pe cerul gurii, limba, buze, interiorul obrajilor. Se vaita non stop de durere, nu putea sa se odihneasca
Ni s-a spus ca e o stomatita aftoasa, care poate fi data de n virusi. Azi e considerabil mai bine, a mancat cate ceva (pasat, bineinteles) mai cu vaiete, mai cu pupici, of, of.
Somn usor si noapte buna!
maria_alexia spune:
Scuzati intarzierea, suntem alaturi de voi 
La multi ani, Ilinca! Sanatate, fericire si noroc! Sa cresti mare si sa le demonstrezi lui mami si lui tati ce puternica esti tu de fapt! 
La multi ani, Albert! Sa cresti mare, sanatosi si sa aduci numai bucurii celor din jur!
Mandy, condoleante. Sper sa aveti parte de o perioada mai buna de-acum incolo, prin multe ati mai trecut ![]()
Bic, Anda, ati fost mortale cu descrierile meniurilor.
In sfarsit m-am lamurit si eu cum sta treaba.
Daca mi-ar explica cineva si cum de au unele freza impecabila non-stop, in timp ce altele sunt ciufulite de cum ies pe usa salonului, cred ca as intelege cam tot misterul feminin
. So, cum se poate, fetelor ???

Ioana, aoleu, saracutul
. Sanatate multa!
La gradinita Mariei cum se bea apa? Ma gandesc ca poate fi sursa de microbi, la Cristi ma ingrozeam cand vedeam canitele puse una langa alta pe o tava, si le turna ingrijitoarea apa statuta dintr-o sticla refolosita de prigat
. Nu ne-am captusit cu nimic, dar e drept ca nici pureci multi n-am facut pe-acolo ![]()
Coralia, aerosoli ii faci doar cu ser, in lipsa indicatiilor medicului. Daca il supara doar nasucul pe Cristian, e cam acelasi lucru si daca ii pulverizezi apa de mare si ii cureti bine nasucul cu batista bb.
Pe noi ne-au ajutat aerosolii la Ana caci ea cam are tendinta sa raguseasca la cea mai mica expunere la frig si umezeala, plus ca ii si coboara racelile fff usor. Ufff, o semana cu mine
.
Sanatate multa lui Cristian! si asteptam pozele sarbatoritei
.
Chiar, Lavi, ceva poze recente ? ![]()
felicia74 spune:
Hai ca schimb subiectul, ca vad ca v-a venit cheful de forumit![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.