*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)
Raspunsuri - Pagina 17
Ina869 spune:
Condoleante Mandy.
Dumnezeu sa va intareasca.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
bianca_mo spune:
la multi ani, ILINCA! sa te bucuri de ziua ta alaturi de cei dragi, sa fii cuminte si fericita!

MANDY, sa va gasiti pacea, condoleante si un gand bun pentru voi!
la noi ploua de oreeee... e ca in Bacovia, urasc toamna!
o saptamana buna tuturor, sanatate cu carul si liniste sufleteasca va doresc!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
lavi02 spune:
Pt descretirea fruntilor: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=567187
(Multe poze frumoasa cu plaje grecesti, daca aveti chef sa va uitati).
Revin dupa ce ii citesc Nataliei o poveste.
------
Ina lasa ca e bine, e un pas catre independenta baiatului si asa e, e mai corect fata de Rachelina.
feli nu e o varsta dificila la 4 ani dar gandeste-te ca ei nu au inca uzantele sociale de a nu face urat in public, de a nu strica petreceri, samd. Toate astea se invata in timp. ![]()
Anda nu are rost sa ne facem probleme de-astea, cand o fi, o fi. Si-asa se zice ca ceasul ne e oarecum predestinat asa ca asta este, sa vedem cum sa ne facem viata frumoasa si senina pana atunci.
Apropo de ipohondri, eu am zis: cumnata-mea va trai 100 de ani. ![]()
catutza ce bine ca ati reusit cu schimbatul gradinitei si s-au rezolvat problemele de adaptare.
Oare ce mai face Joy?
mandyksch spune:
Va multumesc foarte mult fetelor pentru suport.
Sa stiti ca nu ne vine inca sa credem ca s-a intamplat atat de repede, mai ales ca ne-a lovit din cer senin. L-a internat sotul meu lunea trecuta pentru ca sa avea tulburari de echilibru, se simtea obosit. De mancat nu prea manca el in general foarte mult si probabil nu s-a gandit ca lipsa apetitului inseamna altceva. Analizele de sange i-au iesit bune, doar VSH-ul era mare.Nu tusea, nu scuipa sange, nu avea dureri nici nu ne-am gandit ca este atat de grav. Starea lui insa s-a degradat pur si simplu de la ora la ora.
Am mai avut cazuri de cancer in cercul familiei (cei doi nasi de botez ai mei), unul cu cancer de colon, celalalt cu cancer pulmonar, dar au mai trait cate aproape un an dupa diagnosticare. Nu avem ce face, in situatii din astea ne dam seama ca nu putem controla anumite lucruri, doar ne putem iluziona ca le controlam. Afundati in micile neplaceri, suparari ale vietii uitam sa mai traim, ne enervam, injuram, uram, invinovatim...si uitam sa iubim, sa iertam, sa admiram o floare, sa spunem un te iubesc. Trebuie sa vina cate un moment ca acesta sa ne amintim ca trebuie sa apreciem mai mult viata si frumusetile ei.
lavi02 spune:
Mandy 

iti dau dreptate, pe mine m-a schimbat mult moartea parintilor, m-a facut sa ma bucur mai mult de momentele frumoase din viata si sa las mai mult de la mine, sa fiu mai putin virulenta si certareata.
VSH-ul crescut, printre alte cauze, poate fi si asta - cancer. Probabil el a dus boala pe picioare, saracul, sau a fost o forma care a evoluat repede.
Of! Va imbratisam virtual! 
mandyksch spune:
Asa ma gandesc si eu, ca a dus boala pur si simplu pe picioare.
Sper doar ca ajuns intr-o lume mai buna si mai frumoasa.
Nu vreau insa sa va mai intristez asa ca nu o sa mai scriu despre asta aici.
Ilinca, 
aniversare frumoasa, bucurii si ganduri de bine si din partea noastra. Sa cresti mare si frumoasa!
catutza spune:
Anda , ma faci sa zambesc..chiar azi vorbeam cu Mihai ce sa gatesc de sarbatori
Nu am mai facut mai nimic in ultima perioada ca nu mai am timp deloc de cand cu acel curs al meu, dar mai am putin si termin 
Azi am facut placinta cu mere si tort de mere
(cand am fost la piata am luat mere de la un batranel care in loc de 2kg ne-a pus 3 si ceva ca sa fie suma rotunda...si era pacat de mere sa se strice, nu?
)
Lavi ,nu ii citeste Silvia povesti Nataliei? ![]()
Ina , felicitari pentru mutarea lui Bobitza singurel in camera 
va
ma duc sa calc...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
I-a citit cam o treime din Cenusareasa, pana a facut zana magia rochiei dar apoi au venit sa continui eu. silvia citeste un pic lent totusi pt a fi ascultata.
dar face progrese.
anda77 spune:
ina, iti inteleg perfect trairile (eu ma uit si acum la nic cand doarme), dar e mai bine si pt. libertatea lui si a voastra sa treaca in camaruta lui. zici ca doarme cu manutele impreunate:)?
lavi, phiii, ce poze minunate in linkul ala...nici n-am auzit de unele insule