*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ilincuta - smecherie mare de Feli si Doru, la multi ani, sa fii sanatoasa, vesela si la fel de "incuietoare" pentru parinti si bunici! Sa ai o viata minunata!

mandy condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Dupa cate am vazut in spital in cele 4 luni in care s-a chinuit tatal meu, imi vine foarte usor sa cred ce zici tu. Un nene care se simtea 100% bine, si-a facut "Analizele lui Nicolaescu", iesit anemie, investigatii, cancer de colon. Altul, tot coleg de salon cu tata, a cazut, s-a lovit pe undeva la sold, dureri insuportabile. Internat in spital, descoperit cancer de prostata cu metastaze osoase. Samd, samd. O gramada de lume cu boala asta tampita. Imi amintsc si de bunica Andei, la fel, au aflat pe ulimii metri ca are cancer.

Bine zice Bic consolati-va cu ideea ca tot chinul a durat putin.

----
In alta odine de idei:
Anda, meems, Bic ati fost mortale, cam asa e!

Anda as mai face un comentariu la pozele tale nu stiu daca ii e locul aici . In pozele cu actualul tau prieten radiezi. Uita-te la poza din Paris, am remarcat asta si la pozele din Thassos. Spre deosebire de pozele de la BCN.
Ma bucur tare mult pt tine! Si pt el desi nu-l cunosc prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mandy, imi pare rau. cred insa ca a fost un om tare bun, daca a avut parte de o suferinta atat de scurta. ai sa vezi putin mai incolo, timpul pe care l-ati mai fi castigat impreuna ar fi fost un iad pentru ambele parti. amintiti-va momentele frumoase impreuna, acestea raman cele mai pretioase.

si, desi atmosfera e cam trista, uram "la multi ani" sarbatoritilor de astazi!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, ma sperii cu exemplele alea, mie imi e frica pentru toti ai mei.
ce ultima suta de metri cu bunica-mea, ultimii 2 metri poate. o saptamana i-a fost greata, intr-o noapte s-a umflat si au navalit durerile, salvare, a doua zi dimineata ne-a spus ca are ciroza, a treia zi a murit.
am observat ceva: oamenii care "patesc" asa ceva sun t oamenii care, cum sa spun, nu e vorba ca-si neglijeaza sanatatea, e vorba ca sunt oamenii care nu se plang, se ingrijesc de altii in detrimentul propriei sanatati, oamenii obisnuiti sa fie modesti si neinchipuiti. duc micile semne de boala pe picioare, pe principiul ca n-o fi grav, au de munca, sa nu deranjeze pe nimeni povestind problemele de sanatate etc. nu stiu cum se face ca astia sunt si cei mai de calitate oameni, existand desigur si exceptii de la regula de o observai eu. in jurul meu asa am vazut. si p-orma ajungem si spunem de ce ii ia D-zeu pe aia buni? se pare ca astia se duc mai repede. ipohondrii, cei ce se iubesc pe sine mult mai mult etc, astia isi descopera mai repede bolile, se ingrijesc mai bine, se ocupa de ei mai mult

LA MULTI ANI ILINCA! ii urez petrecere de adulti placuta:) sa ne povestesti daca pana la urma i-a placut asa, doar cu adultii, cum a solicitat:)

lavi, da, corecta observatia. a se retine ca BCN a fost my honeyweek:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy condoleante, imi pare rau, tare repede s-a dus saracul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumim mult de urari, sunteti de milioane, sa va traiasca si voua copilasii, sa ne bucuram de ei. Pana la urma i-am facut o petrecere cu 3 fetite, a fost f.frumoasa pana cand Ilinca s-a certat pe jucarii cu ghiciti cine? Evident, Sanzi, cica prietena ei. Si mi-a tinut-o fratilor, fata mea intr-un plans de imi venea s-o arunc pe geam, chiar de ziua ei Am inteles ca de la 4 la 5 ani e iar o perioada dificila, de fapt, asta mi se pare cea mai grea, are fata asta momente de este imposibila.
Sunt sigura ca la petrecerea cu adultii se va comporta super, ca ii vor face toate poftele. Atunci ma voi odihni si eu si ma voi bucura de "copchilul" meu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mandy , condoleante sunt alaturi de voi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Ilina! sa cresti mare, sanatoasa si inconjurata de prieteni
Felicia, e mortala Ilinca cu prietena ei asa se intampla mereu si la noi, numai cu prietena ei se contreaza mai mult!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

catutza ce bunatati mai pregatesti de sarbatori? am vazut ca nu mai sunt actualizari la linkul de bucatareala asa ca astept cu interes sarbatorile:) asta ca tot am vorbit de mancatul stil bic, la care ma incadrez cu succes:)

azi am mancat pranz stil meems, respectiv ce a ramas de la nichita ca n-a mai putut el. cam atat mananca si meems la un pranz:) sa vedem cat rezist. ma tot gandesc acum ca are mama jos o placinta cu mere, ofof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Intru si eu telegrafic.ca working-mother, duc copii la gradi , apoi birou, apoi ii iau , apoi acasa sau parc , oricum pana la 10 seara nu fac altceva decat sa stau cu ei si sa vb cu sotul la tel.

Nu am mai avut timp si de mine.

Multumesc fetelor care mi-au raspuns, scuze ca nu am avut timp de replay.

Copii sunt bine, merg la gradi unde invata lucruri frumoase, le vb educatoarea mult in germana , azi m-am trezit ca Victor isi facea rugaciunea inainte de masa in germana!

Eu am niste probleme gineco, in Cta nu am gasit un dr care sa imi placa.O alta problema serioasa ptt mine, cum sa imi asigur contraceptia daca nu mai vreau pastile?????am citit un art care m-a dat peste cap despre efectele adverse ale pastilelor si eu am luat ani buni, in curand fac 35 de ani si nu stiu cum sa fie mai bine.

In alta ordine de idei joi plec in Olanda pentru o sapt, in vizita la soata, abia astept, iar daca ne-o ajuta Dumnezeu plecam cu totii de sarbatori sa stam acolo vreo 2 saptamani.Asa ca pana plec sunt full de treaba, sa o las pe mama cu piata facuta, ok la birou ce am de facut, plus bagaje, plus lista medicamente pt copii , plus telefoane pt dr in caz de urgenta, etc.

La multi multi ani tuturor sarbatoritilor!sa fiti sanatosi si voiosi! Iar pt mamicute, sa ii cresteti cu rabdare si sa va bucurati de ei.
BUnica mea care are 87 de ani imi spune tot timpul sa am mila de ei ca sunt mici.Initial ma bufneau nervii si mirarea, ce urare e asta dar mi-am dat seama ca are un sambure de adevar.

Mada, condoleante si multa putere de la Dumnezeu

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Ilincuta, sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai o copilarie lipsita de griji!
Feli sa va traiasca!

aseara am comis-o; l-am mutat pe bobby in camera lui. decizia a venit asa, pe neasteptate, cind i-am spus lui g sa mute patul ( cit mai rapid, sa nu ma razgindesc)timp in care am bocit amarnic, mi-a scazut instantaneu tensiunea, eh,treaba serioasa.
g facea haz de necaz, ma intreba ce-as face daca mi s-ar duce printul la armata. ca nu intelege de ce atita jale cind este doar la o aruncatura de bat de camera noastra -. sincer, daca era dupa mine,dupa cum as vrea si cum simt, il mai tineam cativa ani buni. noaptea cind ma trezeam il priveam cum doarme, cu manutele impreunate, ca si cind s-ar ruga. ii ascultam respiratia fonfanita si-i verificam urechiusele si nasucul sa vad daca sint caldute si nu-i este frig. doarme ca un miel nevinovat. stiindu-l langa mine simteam ca este in siguranta si ca il pot atinge daca-mi puneam mana printre gratiile patutului.
din pacate, a trebuit sa-l mut , asa mi s-a parut s-a parut corect fatza de rachelina, care doarme in camera ei de la 3 luni.

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput