*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Condoleante ,Mandy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mandy, condoleante! mai, ce treaba...cancer la plamani? si cum adica ca v-au spus, adica v-au spus recent? cancerul asta de plamani nu are semne? tusea? daca sunt prea deplasata ca cer amanunte, scuze de 100 de ori, nu-mi raspunde. doar ca ma frapeaza asta cu cancerul de plamani fara sa vedeti voi clar inteleg...repet, macar tusea?

bic, am ras, ce drepatate ai!!! da, asa e cu meems! nu stiu dk zici din intuitie sau ai vazut cu ochii tai la meems, dar eu sunt pregatita sa dau declaratie reala si oficiala pe tema asta! exemplu:
new york, 2009, eu 60 kg, meems, vreo 50 estimez.
amandoua intr-un foodstore organic, d-ala cu autoservire, preparate deja.
meems: isi alege: 1 sushi, 1 ardei copt cu nustiuce, o bucatica cat unghia de carne. se opreste. la insistentele si laudele mele ca ce buna e brownie organica aici, isi ia una, JUMI-JUMA CU PRIETENUL MEU (ALTU' CARE TRAIESTE CU AER)
eu imi iau in caserola (plecam cu caserolele sa mancam in parc, asta era planul): 3 sushi, un ardei copt cu nustiuce, 2-3 bucati carne, niste orez condimentat, inca numaistiuce. iau DOAR o brownie, de jena ca astia 2 imparteau una (ca-mi venea sa-mi iau doua brownie de fapt...)
normal ca io am ajuns la 60 si ea tot scade, nene....
aaa, am uitat sa spun ca in parc eu am lins caserola si ea nu a terminat-o, a mai dat si pe la 2 veverite din central park, jur.!!!!!!!! ca cica nu mai putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, ma ung pe suflet comentariile tale ref la nic bebelus. si eu sunt nostalgica. da, cu nasa-sa a fost dragoste la prima vedere. cred ca e si o legatura ceva extrasenzoriala intre ei, nu rade. primul om la care m-am dus sa-i zic de sarcina, in afara de ta-su, a fost simo, nasa lui nic. ea mi-a zis: tine-l cu orice pret, n-o sa-ti para rau!. ea isi dorea mult copil si nu prea iesea. atunci mi-a zis: eu il (o) botez. in ziua cand am nascut, ea a avut confirmarea de la ecograf ca e insarcinata. pe 9 dec. (mare zi pentru amandoua). am nascut cu ea langa mine. plus inca o prietena de-a mea. in ziua aia era ziua sotului celei de-a doua prietene:) toate 3 sarbatoream ceva noaptea, la ora 22, in maternitatea spit. universitar....ce vremuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda cu Meems nu m-am vazut decit de doua ori in viata si atunci n-am avut timp sa-i studiez obiceiurile culinare, dar am alte exemplare similare pe linga mine si dupa ani de zile de studii aprofundate am avut o revelatie.
Iar tu daca esti din categoria "gen Bic" esti tare sa ai asa o silueta. Nici eu nu ma pling. Cu asa apucaturi, daca n-as face sport, chiar ca as ajunge... din ce in ce mai apetisanta.
Ah, p.s. cunosc perfect senzatia "am luat numai una pt. ca mi-era rusine ca ceilalti au luat doar jumate."

[b]Mandy[]/b] condoelante pentru socrul tau.
Stiu ca sinteti inca in soc pentru ca nu ati avut timp sa va spuneti lucrurile pe care le mai aveati de impartasit, dar as vrea sa incerci sa-ti imaginezi doar o clipa la cosmarul pe care l-ati fi trait cu totii, inclusiv el, daca boala se prelungea.
Crede-ma. Intreaba pe toti care au trecut prin asta cu parinti sau bunici si o sa afli ca lupta prin spitale, medicamente, perfuzii, basca sperante desarte e cumplita.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mandy, condoleante! Cuvintele sunt de prisos, sper sa aveti resurse in voi insiva sa gasiti un dram de mangaiere.

In alta ordine de idei, Bic m-ai distrat la culme cu analiza ta de silueta, si cum ma gasisi tocmai pe mine de model Unele lucruri se aplica, altele nu. Cum zicea si Anda, eu mananc destul de putin la o masa, dar mananc des. Imi plac ft mult pastele, cartofii, painea, in schimb nu ma omor deloc dupa dulciuri si cred ca acolo mi-e avantajul. Iar cu sportul... mai rarutz.

Anda, am zambit instant la descrierea picnicului nostru din Central Park Iar dupa ce am navigat prin pozele tale si ale lui Nic, stii cu ce am ramas in minte? Oare cum o fi putut fata asta fi atat de slabanoaga dupa ce tocmai nascuse?? Uita-te si tu la tine cum erai in pozele din prima luna de viata a lui Nichita, nici urma ca ai fi fost gravida.

Oare pe care din aniversatii trupei teroriste ii vom vedea primii in poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani Ilincutza de Feli si Doru! Multa sanatate, bucurii si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mandy, condoleante! EU nu-mi gasesc cuvintele potrivite in momente de genul asta, dar te pot asigura ca sunt cu sufletul si gandurile alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ilincuta draga, soarecu' drag al parintilor tai, sa ramai mereu aceeasi fetita isteata, frumoasa-foc, inteleapta si iubitoare cum esti acum! Feli si Doru, sa va traiasca minunea de fetita!

La muulti ani, plini de muuulte impliniri, bucurii, dragoste si veselie gastii ex-teroriste de 15 noiembrie: Andreea Coraliei, Ardeiu' Corapinei, Boogdanelu' Gandacelului, Razvanelul Addiei si Sfefan de Dordia!

Mandy, condoleante si multa putere iti doresc! Dupa anul plin de evenimente neplacute si oarecum trist pe care l-ati avut, acum mai vine si tragedia asta.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy draga, imi pare nespus de rau! Condoleante ! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Bunul Dumnezeu sa va dea putere tuturor sa treceti peste acest cumplit moment!

Sunt cu gandul alaturi de voi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI ILINCA!!! Sa iti fie viata frumoasa, incununata numai de realizari si bucurii alaturi de cei dragi!

Feli si Doru, sa va traiasca printesa!

Leea, tu nu ne mai zici nimic??? Ai intrat in fuga si ai disparut? Sper ca sunteti bine! Ce mai face T???

EDIT - am bagat si eu noutati bijutericesti in link-ul de la semnatura. Sper sa va placa!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput