*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei, am primit-o pe frumoasa adormita . e f. ok.

v-as trimite o poza, dar va descriu: frumoasa e cu fusta in cap, printul e la bustul gol. ariel (am primit-o si pe-asta) e goala pusca, si doctorita veterinara (o papusa gen barbie, la fel de mare ca printesele) e doar in pantaloni. toti patru unul langa altul. si cica DORM.

normal, copiii cred si asta, nu? mie mi se pare cu totul altceva...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LA MULTI ANI! pentru Andreea, Andrei, Stefan, Bogdan, Razvan
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Andrei cel cuminte si iubitor! Sa cresti frumos alaturi de surioara ta draga cu care te potrivesti la fix (complementari ), sa fii sanatos si sa ai o viata senina!

La multi ani Andreea - manechina proaspat surioara mai mare! Sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie si o viata fericita!

La multi ani Iulia de Mirabilis, toate cele bune si asteptam vesti!!!

La multi ani Bogdanel fratele cu cea mai mare surioara mai mica a colectiei, sa fii sanatos si sa ai o copilarie fericita si o viata plina de impliniri!

La multi ani Stefan blondut cu ochi albastri, copilul cuminte al lui mami inca din frageda bebelusie! Sa fii sanatos, la fel de cuminte si toate cele bune sa ti se implineasca!

La multi ani Conu' Razvan frumuselul cu ochi albastri! Sa fii sanatos, sa ai o copilarie minunata si o viata senina!

Mergi la inceput

Mandy ce rau imi pare! Multa putere va doresc! Dumnezeu sa va ajute si sa va fie alaturi!
Socrul tau era bolnav dinainte sau ce s-a intamplat?

Natalia n-a mai facut febra de la 38.1 -le de joi seara, presupun ca a fost o viroza de 24 de ore. E vag infundata la nas, a tusit f putin, cam atat simptome.

Roxi ti le dau, sigur ca da, sunt pregatite! Propune tu cand am putea sa ne intalnim.
Pentru imunitate le dau doar Septilin 1 pastila pe zi la fiecare (Virgil a cumparat din greseala pastile dar vad ca se descurca sa le inghita amandoua). Le mai dau vit C cate o pastiluta cand dau semne de raceala. Vit A+D la rec pediatrei in loc de Vigantol alternat cu Multitabs. O cutie de-un fel, o cutie de altul. Cam atat.

Feli si la C&A daca dezlipesti eticheta, pretul in lei e usor mai mic decat daca ai transforma din euro. Din pacate pentru Silvia nu am mai gasit nimic la C&A sa-mi placa in afara de lenjerie (pijama & co). Pt Natalia oferta e mai frumoasa dar nu ma prea arunc eu sa-i cumpar, are destule haine.

Oricum, e un semn bun ca au inceput sa vina retele mari de magazine cu preturi mici, adica nu mai mari decat varianta in euro. La Zara adaosul e 25%.

Ioana sanatate multa fratilor ieseni!

cristinamh

Apropo de papusi, a numarat ieri Silvia papusile de dimensiune Barbie, avem 31 (treizeci si una) Plus 5 la bunici. Plus o gramada de bebelusi si papusi mai mari. Dar tot se bucura cand primesc una noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, fosta gaska terorista de 14 nov!
Andreea de Coralia, Andrei de Corap, Stefan de Dordia, Bogdan de Gandacel, Razvan de Addya, sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Mandy , multa putere!

Mergi la inceput

Uau Anda ce nostalgie m-a apucat cand am revazut pozele de bebelus ale lui Nichita si cele de la mare din 2006, parca nu de mult erau asa mititei ai nostri!
Ce marisor parea deja la botez! si ce frumoasa e poza in care zambeste la nasa in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Ana Ecaterina, Stefan Cristian, Andreea, Bogdan Nicolae, Andrei-Petru si Razvan George! sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti o copilarie fericita

La multi ani Ana Delia mii de scuze pentru intarziere cat despre "prieteni" mai bine lipsa decat asa prieteni!

am reusit sa schimbam gradinita Biancai, e muult mai bine acum, mai calma si mai intelegatoare, pana sa o mutam avea accese de rautate, tipa la jucarii si alte cele, e clar ca de la gradinita era acest comportament!
va , un we placut si multa sanatate la toti copilasii

Mandy , sunt alaturi de tine e cumplit sa pierzi un parinte, mai ales cand stii ca este sanatos si brusc afli altceva

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LA MULTI ANI Andreea, Andrei, Stefan, Bogdan, Razvan!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Repejor, mai dau si eu un pic pe aici.
As vrea sa le transmit tuturor sarbatoritilot multe multe .
Nu nominalizez pt. ca am ratat prea multi si probabil ca voi mai rata si in saptaminile urmatoare. Vreau doar sa stiti ca toti copiii de-aici imi sint extrem de dragi si le multumesc pentru aparitia lor minunata in vietile noastre.

Buluci si Leea ma bucur de aparitie. Buluci sper ca ati trecut peste problemele de sanatate.

Anda eu m-am cutremurat cind am citit ce stie Nic. Smaranda nici nu e pe departe acolo si nici nu intentionez. Aici la noi la preschool lucrurile se iau mai usor si cam toata educatia merge, cel putin la nivel de prescolari, pe invatat prin joaca si lasat copilul liber. Eu nici daca as vrea nu as reusi sa ii impun Smarandei toate conceptele alea pe care se pare ca le stie Nic (hai, mai putin formele pe care le stie.) Dar oricum, mi se pare remarcabil ca in prima zi la o scoala noua el totusi s-a conformat si a facut proiectul, a dat raspunsuri, a colaborat la niste chestii atit de grele.

Bai, si apropos de silueta nu le mai credeti pe de-asta d-alde Meems. Ca ele declara sus si tare ca maninca. Hai sa va spun ce inseamna "maninc" pentru superbe de genu' Meems si pt. oameni normali ca mine.

Inseamna te duci la petrecere:
1. gen Meems: infuleca 2 morcovi, 3 boabe de strugure si jumatate de copan si zice ca nu mai poate ca a mincat ENORM. La tort refuza politicos ca unde sa mai incapa frate atita mincare???
2. gen Bic: isi pune o farfurie plina cu copan, morcovi, salata de paste cu maioneza, chiftele, cartofi, piine, unt, prajituri, vin. La sfirsit unge totul cu o felie babana de tort. Mai baga si niste sampanie, ca sa alunece bine pe git. Cind o luam de la capat ca am o foame'n mineee...

ACASA:
1. gen Meems: "maninc toata ziua" =gustare de fructe dimineata, cafea, pe la ora 14.00 o salata, cu pui poate, seara pe la 18.00 eventual o friptura si inca ceva salata. Gustari in timpul zilei? ENORM!!! Doua floricele de porumb si poate 3 chips de cartofi - oops.
2. gen Bic: "maninc toata ziua"= literalmente maninc toata ziua. Nu trece ora fara sa bag ceva in gura. Si desi am cosul cu fructe linga mine si mi-e frigiderul plin de morcovi, , nu stiu cum fac ca-mi scapa mina tot la o prajiturica, la o stafida, la un gem. Organice toate si sanatoase, ce dreaq...Seara vine barbatu' cu foamea'n git: baga friptane, carbohidrati, alte salate, vin ca doar vrei sa ramina in stare buna, desert ca sa-l faci sa uite de problemel de la serviciu si de condus doua ore...Apoi mai pe seara la film, bagi din nou niste veggie chips - didi I say organic??? -, inghetata, o fructa (?) - hai persimmons ca tot sint in sezon acum -, si poate un bol de cereale asa ca sa nu te culci cu burta plina, ce-i drept cu lapte degresat.
Uf.
Ati inteles acum care-i treaba cu silueta???
Meems. (merci ca mi-ai servit drept model :-) )

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Of, fetelor, multumesc pentru suport. S-a terminat din pacate. In seara asta, la 10 minute dupa ce l-au dus acasa cu salvarea (am asteptat azi toata ziua sa vina salvarea, ne-au spus ca sunt dirijate din Cluj). Inca nu ne vine sa credem. Ni s-a spus ca a avut cancer la plamani. Era el intr-adevar mai slabit in ultima vreme, manca putin, fuma foarte mult, dar totusi sa se duca in 2 saptamani! Ca lunea trecuta s-a internat.Starea lui s-a deteriorat parca de la ora la ora.Oh, Doamne.

Eu stau aici la PC , ca am de terminat o lucrare pana maine seara si nu ma pot aduna nicicum sa o termin.

Mergi la inceput