*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)
Raspunsuri - Pagina 13
anda77 spune:
la semnatura Look who's talking este site-ul lui Nichita, deocamdata 10% din el, este in lucru. inregistrati-va ca prieten daca vreti sa primiti news pe email despre nichita si pozele lui. sau sa comentati. sau sa-l pupati virtual:)
linkul la siteul despre calatoriile mele nu stiu de ce nu merge.
mama lui Nichita (09.12.2005)
Look who’s talking: Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
Calatoriile mele
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:

La multi ani, Stefan Cristian, Andreea, Bogdan Nicolae, Andrei-Petru si Razvan George! Sa cresteti mari si voiosi si sa va bucurati parintii!
Mandy of, of, nu am cuvinte care sa va aline durerea, va doresc doar multa putere
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
Fetelor, azi am fost la Kiabi si am fost placut impresionata. In sfarsit vad si eu o firma straina, care practica in Ro acelasi preturi ca afara, ba chiar si reduceri (nu stiu daca la acelasi nivel ca in Fr, dar sunt). Am gasit tricouri ptr Ilinca incepand de la 16 ron, pulovare de la 30 ron, blugi de la 26 ron etc. De asemenea, culorile sunt placute, asemanatoare celor de la LR. La fel si calitatea, ca la redoutisti.
De-as fi avut mai multi bani disponibili de dat pe toale, i-as fi schimbat garderoba complet, dar tot am spart 300 ron
Si Doru a fost multumit de oferta penru barbati, spre deosebire de mine, care am strambat din nas la greu, nimic nu mi-a placut. Eu mi-am gasit lucruri pe gustul meu la C&A, dar care inca nu au oferte, am luat pulovar din angora cu 60 ron (pret bun, de altfel).
bianca_mo spune:

LA MULTI, MULTI ANI, TRUPEI DE 14 NOIEMBRIE!Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti! ANDREEA, STEFAN, BOGDAN, ANDREI ,RAZVAN sa aveti o viata frumoasa si implinita!
MANDY, va dorim multa putere!
IOANA , LAVI, multa sanatate copiilor!
NOKI, frumoasa activitate de SF. MARTIN!
tuturor sanatate multa, sa fim feriti de boli pe cat se poate!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
cristinamh spune:

tuturor sarbatoritilor de azi!
pentru toata gasca de sarbatoriti sa aveti petreceri minunate, si sa primiti multe cadouri!
noi facem azi prima petrecere, cea cu adultii. deja ne asteptam musafirii. iar iris ne pune la punct...
"dar e ziua mea! trebuie sa te porti frumos cu mine!"
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
gabitaco spune:

La multi ani, Ana Ecaterina, Stefan Cristian, Andreea, Bogdan Nicolae, Andrei-Petru si Razvan George!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii. 

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
meems spune:
Hop si eu, sa urez gastii teroriste LA MULTI ANI!!! si o viata lina. Sa ne traiti: Andreea, Stefan, Andrei, Bogdan, Razvan!!!
meems spune:
Mandy, imi pare atat de rau ca va confruntati cu atata durere... O imbratisare calda de la mine! 
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI !
Andreea
Andrei
Stefan
Bogdan
Razvan!

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de familiile voastre frmoase! 
Mandy, draga mea, imi pare atat de rau sa aud asta!
Sunt alaturi de voi si va imbratisez cu mult drag! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!