*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_80 spune:
Vad ca e si aici un subiect interesant
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144783
camelia_daniela spune:
Anda, Feli m-ati lasat cu gura cascata! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Ina869 spune:
Sanatate tuturor! 
cam saracacioasa colectia noastra, numai 5 bb-lusi si nici o gravidutza
.
am rezolvat saptamina trecuta cu ziua lui Rachel, i-am inchiriat un spatiu privat ( cativa prieteni sint de-a dreptul panicati de gripa porcina asa ca am vrut sa se simta in siguranta ) si vom avea doua printese care se vor ocupa de micuti, ii vor delecta cu show, face painting, animalute facute din baloane, make-up ptr. fetitze, sper sa fie frumos.
Maine mergem la un botez + ziua unei fetitze, nu stiu daca voi avea timp de forum asa ca urez in avans celui mai mare grup din colectie ( echipa de soc!
) nascuti in aceeasi zi:
La multi ani
Stefan de Dordiutza,
Andreea de Coralia
Bogdan de Gandacica
Andrei de Corapino
Razvan de Addya
sa fiti sanatosi, fericiti ,iubiti, ascultatori si ambitiosi!
Mamicilor, sa va traiasca prescolarii, sa va bucurati si sa va mandriti cu ei! 
un we placut tuturor!
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
felicia74 spune:
Camelia la ce te referi?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia74 Camelia la ce te referi? Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) pesimistul este un optimist bine informat. |
Ma refeream la povestile voastre despre gradinite!
Ceea ce spuneai tu despre filmarea serbarii si povestea Andei despre gradinita lui Nic.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
aaa, pai atunci sa continui: de azi, parintii copiiilor de la grupele mai mari nu mai au voie deloc in gradinita. Sub nicio forma! Copilasii sunt preluati de la usa de un insotitor (bucatareasa, ingrijitoare) si dusi la sala. De imbracat-dezbracat copchilu se ocupa tot insotitorul, asa cum il duce capul, nu cum doreste parintele.
Zau daca asta nu e paranoia, oamenii astia chiar nu gandesc? Of, of...
Noki frumoasa petrecere ati avut, poate la anul venim si noi in Cismigiu sa va privim, ca erati tare frumosi. Am admirat felinarele, unele mai ingenioase decat altele. Frumos!
Mihaela80 daaa, cartea de activitati cu albinuta Maia are mare succes si la Ilinca, nu s-ar mai opri din rezolvat probleme. Insa trece peste jocurile ce necesita colorat![]()
mihaela_80 spune:
Buna dimineata!
Intru si eu repede sa le urez sarbatoritilor de astazi multa fericire, sanatate si bucurii pentru Andreea, Andrei, Bogdan, Razvan si Stefan! 
Petrecere fumoasa!
ioana_77 spune:
La Multi ANi frumosi si sanatosi sarbatoritilor zilei:
Andreea
Andrei
Stefan
Bogdan
Razvan!
Mamicilor si taticilor aferenti multe felicitari!
Petreceri frumoase!
Multumim de urarile de sanatate, de azi face si Stef febra, Maria tocmai a fost la un exudat faringian si o hemograma, poate obtinem vreun raspuns mai clar.
Pupici la toata lumea!
mandyksch spune:

teroristi de 14 noiembrie
, Andreea, Andrei, Stefan, Bogdan, Razvan, va dorim si noi multi-multi ani fericiti de acum inainte, o viata plina numai de bucurii, de fericire, sanatate, de tot ce va doriti. LA MULTI ANI! 

Noi din nefericire suntem ultima suta de metri, incredibil cat de repede, cat de brusc, nu se mai poate face nimic din pacate, doar astepta. Va multumesc ca sunteti alaturi de noi.
anda77 spune:
LA MULTI ANI ANDREEA, STEFAN, BOGDAN, ANDREI, RAZVAN!!!!!!!!!!!!
mama lui Nichita (09.12.2005)
Look who’s talking: Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
Calatoriile mele
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"