*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 6
cherieactiv spune:
bertha......ce sa zic cu doctorii astia....si eu sunt frate o ghinionista...m-am mutat de la primul..a,m dat de unul si mai "destept"...la noi totul se intampla prin telefon(nu te primeste la cabinet pt raceli,probleme alimentatie,intrebari)...io:buna ziua, are febra ,pot sa-i dau paracetamol sirop o data la 6 ore cate 5 ml?si 2 lingurite de xyz una dimineata una seara timp de3 zile?----doctorul:deeeci, o secunda....da, deci...paracetamol o data la 6 ore 5 ml si xyz 2 lingurite una dimi un seara 3 zile...poooc tel in nas...
sanatate fetei
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
carmendu, multumesc pentru idei, il vazusem pe Victor intr-o fotografie imbracat in hainute de la Burberry, care mie imi place foarte mult, si m-am gandit ca le-ati luat de aici...dar probabil ca nu...nici vorba sa-l fac ginerica ...
alra, eu am 2 puncte slabe din astea femeiesti, parfumurile si pantofii...am descoperit Budoir de la Vivienne Westwood, e minunat, si Vera Wang de la...Vera Wang, cel clasic...ia vezi daca iti place vreunul...
cherie, e tare dulce Ale...si bronzat!...si imbracat frumos!...am inceput sa ma stresez rau cu hainele pentru botez, nu stiu ce ma faceam daca aveam baiat, parca nu gasesc nimic sa imi placa suta la suta...
Diana, de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
momentan sunt 21 mii de euro
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Olivia26 spune:
La multi ani, Alexia, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata minunata alaturi de parintii tai frumosi si iubitori!
Mikisor, sa va traiasca scumpetea!
La multi ani cu sanatate, Brianna! Sa ai o viata plina de bucurii si impliniri si sa fii mereu precoce asa cum ai fost si pana acum!
Flowers, sa va traiasca frumusetile!
La multi ani cu sanatate si fericire, Lorena!
Hera, sa va traiasca dragalasenia mica!
La multi ani cu sanatate, Denis!
Gabitza, sa va traiasca baietelul!
La multi ani, cuscra MIKY!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!!
La multi ani, MAMISELI!!!Sanatate si tot ce-ti doresti!!!
La multe lunite, Thomas!!!!
La multe lunite, Eva!
Am admirat 2 fratiori scumpi, David, un barbatel frumos si Luca, care-i calca pe urme, pe scumpelul Ale, un blondut dulce si grasun de te topesti dupa el si pe David cel studios
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
BraveGirl spune:
Azi am vazut-o la Happy hour pe Andreea Marin. Mi-a placut ideea ei cu body-ul elastic.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
cherieactiv spune:
diamisha...ce imbracat frumos mama ca e numai la pijamale , prin casa...dar na, import e sa fie ei sanatosi.. aia e sfant...
cherieactiv spune:
eeei...nu mai am copil grasunel de ceva timp...s-a mai lungit si el un pic...si nici nu papa prea bine, adica papa consistent , insa pt o olcuta cu 250-300 g tre sa ma plimb cu lingurita dupa el prin toata casa(n-are rabdare nici sa stea in scaun sa mance)...inca unaaa...inca unaaa...fructe nici nu stie ce-i aia..iaurturi canci bleacs...lapte la greu cu biscuiti, mai nou si cu cacao pt copii...ocean...tu i-ai luat aia de la plasmon cu cacao?...nu stiam daca sa-i dau, sa nu...
Andy08 spune:
Maamaaaa, ce chef mare e azi! Cati sarbatoriti!
Lorena Elena de Hera25
Bianca Alexia de Miky-ea
Brianna Theodora de Flowers
Denis Stefan de Gabitza1977
Sa cresteti mari, saantosi si voiosi!
si multe impliniri si celor 2 mamici sarbatorite, Miky_ea si Mamiseli.
Miky, eu acuma vad ca tu si fetita ta sunteti nascute in aceeasi zi! Asa da cadou!
Andy, mami de Andrei
ginye55 spune:
Lorena Elena
Bianca Alexia
Brianna Theodora
Denis Stefan
Fetelor, sa va traiasca copilasii!
Miky_ea si Mamiseli La multi ani, fericiri si noroc!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii