*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 5
alra spune:
io-te gras cu personalitate
http://good-times.webshots.com/photo/2424565740104281140GkPChF
vai de fundu vostru cherie mami
corina, ce chanel ai?
spiridusul spune:
alra eu am acum rose essentiele, dar iubesc la nebunie sanelu' allure al barbatului (si ma dau c el pe ascuns)
care mi-ati zapacit fata cu ROR-ul?
pana una alta intra in schema de obligatorii si fara el nu imi primeste plod la gradinita/scoala..nu ca as tine neaparat sa il institutionalizez pe vreunul din ei. dupa mine.. le-as aduce acas' prefesori
eu sunt mama paranoiei, credeti-ma; sa vedeti ce teoria conspiratiei construiesc din fiecare detaliu al vietii cotidinene, dar parol ca nu imi bat capul cu vaccinurile obligatorii; cu alea optionale e alta mancare de peste
alra spune:
ma, io am avut allure si imi place rau de tot. da voiam ceva mai "dark"
spiridus, e ok. am zis mai multe - nu au demonstrat nimica.
spiridusul spune:
de fapt, intrasem sa spun LAAAAAA MUUUULTI AAAAANI pt mamiselli,
Miky-ea
Lorena Elena de Hera,
Bianca Alexia de Miky-ea,
Brianna Theodora de Flowers
moama , ce petrecere, ce betie, mah, sa nu dati cu toate sampaniile de pereti
spiridusul spune:
doar o vorba va mai spun...dar... cui si ce vroiam sa zic?????
...
...
..
aa, cherie, ce rabdare , frate
poate vrei sa stii de cate ori pe zi imi vine sa ma dau cu capul de calorifer!!!!
taci, bre ca nu mai am rabdare nici sa ... nimic
cherieactiv spune:
mai alro, si io vroiam sa te salut,sa te chem sa ne punem bigudiurile , sa ne dam cu rimel, hahaa...ceau soro...bulgari pour femme al clasic...hermes le jardins sur nil...lanvin rumeur...guerlain insolence,pt mine sunt deosebite...nu imi place nimic nimic de la gucci dior armani etc...mie..
bebecris,frumos din partea ta, merg sa citesc tot...multu....a..david al tau e de mancat, nu stiu daca ai prins din mers ,cat ador persoanele brunete..mmmm...te invidiez, parca ar fi o papusa cu par neeegru
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra io-te gras cu personalitate http://good-times.webshots.com/photo/2424565740104281140GkPChF vai de fundu vostru cherie mami corina, ce chanel ai? Vacanta cu Laura in Romania |
mademoiselle
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cherieactiv mai alro, si io vroiam sa te salut,sa te chem sa ne punem bigudiurile , sa ne dam cu rimel, hahaa...ceau soro...bulgari pour femme al clasic...hermes le jardins sur nil...lanvin rumeur...guerlain insolence,pt mine sunt deosebite...nu imi place nimic nimic de la gucci dior armani etc...mie.. |
uitasi sampania cu perlaj fin
mersi de idei. ma duc maine cu laura sa demolam parfumeria
edit - corina eu vreau maine sa incerc coco clasicu. mademoisella e e prea fresh si sclifosita pentru nasu' meu
edit iara - cu toate ca daca e parfum si nu eau de... cred ca e mai "greu" mirosul si s-ar putea sa fie cu totul altceva.
si edit din nou - io sunt babaciuneeeee
BraveGirl spune:
Alra, bafta maine la parfumat
Eu sunt binedispusa, desi s-a trezit a 3-a oara , dar dupa ziua de azi, am energie
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA