*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 7
ginye55 spune:
Cherie blondutul tau e criminal!
Ami sa-ti traiasca baietii! Sunt niste frumosi!
Babyzapi Bravegirl felicitari pt primii pasi ai nazdravanilor!
Steliana
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ralukutzza spune:
Lorena Elena de Hera25
Bianca Alexia de Miky-ea
Brianna Theodora de Flowers
Denis Stefan de Gabitza1977
Sa fiti sanatosi, fericiti si prosperi
La Multi Ani !!! Miky-ea si Mamiseli.Multe impliniri mamicilor.
Petrecere frumoasa cozonacei dragi si mamici.
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
anca_27 spune:
Fetele, cochetele, parfumate-alergizate
Eu pana luni nu-s, fugim pana la ai mei.
Sa nu intrati la banuieli cum c-am disparut pentru ca.... ori ca ca...
La Multi Ani cu Sanatate!
Lorena Elena
Bianca Alexia
Brianna Theodora
Denis Stefan
si anticipat, Mihai
Iza, de-abia astept sa vad blogu!
Brave, ce body elastic, da detalii... poate mai arunc un ochi pana ies pe usa...
Bertha, poate venim mergacioase sa-l impresionam pe Rapha, ca de obicei de-acolo a venit cu multe achizitii de astea `motoare`. Pupam Ioana necarentata!Ce doctora... deja am indentificat-o cu personajul unui film de groaza cu par pe fata de azi noapte.... brrrr...
Carmen, ce blog fain, noroc pe inventiile astea ale tehnicii , ca mai gatesc si eu variat, altfel n-as iesi din zamuri si sarmale si mamali cu la cu br.
Darling, am facut crema aia cu conopida si cascaval topit si sos alb....mmmm....un deliciu, i-a placut si ei, si noua, cred ca fur ideea pt un bol cand avem invitati, de ziua cui o fi.
Gata, fug!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
aleinad.g spune:
La multi ani, Lorena Elena de Hera25!
La multi ani, Bianca Alexia de Miky-ea!
La multi ani, Brianna Theodora de Flowers!
La multi ani, Denis Stefan de Gabitza1977!
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si voiosi, iar parintii sa aiba parte numai de bucurii de la voi!
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
anca_27 spune:
Miky-ea... taci chitic...nu zici nimic!
La Multi Ani cu Sanatate!
Mamiseli, La Multi ani cu Sanatate!
Pfuai ce de chefuri azi....
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Amalia spune:
LA MULTI ANI
Miky_ea
Mamiseli
si o mamica care merge pe burta ...
Spiridus
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunile mici carora le-ati dat viata! Petrecere frumoasa astazi!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Si sa continui urarile cu COZONACEII nostrii dulci:
LA MULTI ANI
Lorena de Hera
Bianca de Miky
Brianna de Flowers
Denis de Gabitza
Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
BraveGirl spune:
Neatza!
Anca, a aratat un body care la fundulet este cret si se intinde pe masura ce creste bebe. a explicat ca a avut probleme cu body-urile pt Violeta, ca la inceput erau largi, apoi cd ii veneau bine o jenau la picioruse, ca era grasuta. Asa i-a venit ideea. O sa faca si haine de botez. Cica vrea sa fie la preturi accesibile, asa ca le vinde prin reteaua Carrefour. Lansarea e pe 1 decembrie.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
La multi ani, Lorena Elena de Hera25!
La multi ani, Bianca Alexia de Miky-ea!
La multi ani, Brianna Theodora de Flowers!
La multi ani, Denis Stefan de Gabitza1977!
La multi ani Miky_ea si Mamiselli !
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
WOW ! Mare sarbatoare azi . Ce de sarbatoriti!
La multi ani LORENA de Hera!
La multi ani ALEXIA de Miky!
La multi ani BRIANNA de Flowers!
Multa sanatate, sa cresteti mari, norocoase si frumoase
La multi ani MIKY!
La multi ani MAMISELI!
La multi ani SPIRIDUS!
Mamici scumpici sa va bucurati de copilasii vostri, sa aveti numai bucurii si sa petreceti frumos
Anes da asa e, anul trecut ma stresam pt o fasolica si acum trec la retete serioase. Dar si acum daca ma pun sa gatesc o fasolica sau o ciorbica sau altceva ce am gatit de multe ori, tot tre sa ma mai uit un pic cum se face sa-mi improspatez memoria . Din cartea asta am gatit la inceput 2-3 retete, am vazut ca mi-a iesit bine si mancarea avea un gust super, un altceva, acum gatesc cu curiozitatea de a vedea ce alt gust nou descopar.
Alra spor la parfumat. Pure poison e preferatul meu. Si allure imi place foarte mult, deci cred ca ti-ar placea si "the one" de la D&G, zic eu ca e dark asa un pic
Malinas
Carmendu mersi, dar inca nu e cazul de nunta. La noi nu s-a pus niciodata pb ca nu vreau eu sau el. Inca de la inceputul relatiei ii povesteam eu cum vreau o nunta ca-n povesti cu mare tam-tam si luxul la el acasa. Asa ca, chiar si dupa venirea pe lume a lui Raphael nu s-a deschis subiectul "nunta" in mod oficial, pt ca stie f bine ce vreau si nu ma incalzeste si nu ma bucura cu nimic doar o hartie. Mai asteptam 1-2 ani pana ne permitem o nunta de vis
Anca distractie plcuta si relaxare maxima la ai tai.
Bertha pai Raphael a inceput sa mearga tocmai ca sa-si viziteze gagiutzele lui. ce-a zis daca mamai nu mai organizeaza o intalnire in parc cu fetele, tre sa ma descurc si singur . deci, vine dupa voooooi!
Cherie manca-l-as eu pe Ale de baietel frumos si cu falcute numai bune de papat . E adorabil si in poza "pitic mic". Tre sa fac repede o fata . Rapahel jumatate din timp se joaca/exploreaza singur(eu urmaresc de la distanta) si in rest impreuna.
Azi tre sa gatesc desertul millefeuille cu ananas ca e singura reteta ramasa netestata din cele pe care le pun maine pe blog. Si e si prima prajitura din viata mea
Poop you all
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii