*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 23
babyzapi spune:
Experiment azi-noapted e dormit cu suzi. Rezultatul....esec! Tot s-a trezit de vreo 4 ori numai pana la 1 noaptea. Timp in care a baut 120 ml supa, ca atat mai aveam si 1 noaptea i-am mai facut 120 ml lapte pe care i-a ras pana la ultima picatura. Suzi a tinut- in gura doar vreo 5 min. Deci, fi-miu se trezeste de foame. Uitasem sa va spun ca papa mult noaptea
. Ziua papa super bine, chiar nu am cum sa-i dau mai mult. Deci vina este lapticul care nu-l mai satura, i-ar trebui si lui o forumla JUNIOR.
Azi iubi sta acasa ca e sarbatoare in Franta si nu se luceaza acolo. Si cum aici lucreaza pt o companie frantuzeasca....viva sarbatorile si statul acasa 
Spiridus ai dreptate, se poate si mai rau
.
Alra tot degetelul aratator il scoate si fi-miu la inaintare.
Darling febra peste 38 cu 2 sigur nu e de la dintisori si cum Eduard a avut chiar 39, a racit mititelul
. Multa sanatate.
Andy retetele care le pun pe blog, sunt retete incercate de mine din cartea de bucatarit... si acolo nu zice nimic de retete pt bebei
. Iar eu de capul meu, n-am talent.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
babyzapi spune:
Uitasem sa zic ca ma bucur de esecul cu suzi 
La multi ani Andrei de Miki!
Isabela, mamica lui
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
oceanborn spune:
La multi ani Andrei!! Multa sanatate si numai bucurii in viata iti doresc!!!

Miki unde ai disparut?
Am vazut o gramada de poze faine ieri, nu apucasem sa sriu..
Party lui David frumos organizat de mami!
. fain si tortul(cumparat banuiesc
) si platourile!bravo Olivia! pupam frumosul de 1 an
.
aa, am vazut si plimbarea cu tricilceta, cum sta el tantos acolo
, si mami, in tricou si papuci de vara,
, noi in cojoace...
L-am vazut si pe Dimitrie
frumos cu mot si fara!
Criss de ce spui ca nu e aspectuos tortul? mie imi place si se vede si -n poza ca e mniam mniam..
pupam frezata dulce, Sofia
!
De degetul aratator.. Thomas cand se trezeste se trezeste deja cu degetul aratator indreptat ori inspre bec,ori inspre alte chestii de prin camera si explica, da din el ca si cum ar da ordine![]()
Amalia
Darling la fel a fost si Thomas dar a durat o zi, molesit, tot in brate, i-a trecut, la noi posibil sa fi fost dintele care tocmai a iesit cu toate ca pana acum la nici nunul nu a avut nici temperatura nici diaree.
mami de Thomas
monicus spune:
Ce superba este. Are o privire expresiva, pai are cu cine sa semene. Asa parinti minunati este si firesc. Imi place noua ei frezura. Este cool.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 La cererea publicului spectator ![]() |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Ce mai Mike-ea sunt superbe pozele. Se vede ca cu totii v-ati simtit minunat. OOricum ti-am spus si o repet printesa seamana cu tine. Este o papusa de fetita. De fapt acum esteo domnisoara care incanta sufletele parintilor si celor din jur. Sa va traiasca... si mmmm tare bine arata tortul cu printesa... imi place tot. santate si numai bine.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI Andrei!Sa fii sanatos si voios si sa-i bucuri pe parinti!
Sara spune kk, mai ales dupa ce face in olita si se uita printre picioruse si vrea sa bage manuta
Intr-o zi am lasat-o si a bagat mana in kk si apoi se uita la mine ciudat...a venit tati si a sters-o pe manuta si i-am spus ca de aia face la olita ca sa nu se mai murdareasca si ca n-are voie sa bage manuta.Nu stiu cat de mult m-a inteles...Are 1 luna si 1 saptamana de cand face kk numai la olita.A mai facut pe ea o singura data in ziua cand am vazut dintisorul...
Daca ia scame dupa jos sa le bage in gura ii spun ca nu e voie ca e CAH si spune si ea IHH.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cameliam spune:
La multi ani cu sanatate, fericire si noroc, Andrei!
Felicitari parintilor!
miki asteptam vesti de la FIV
.
babyzapi spune:
Ramo felcitari Sarei ca face kk la olita
> Felicitari si tie ca ai stiut sa te descurci 
Isabela, mamica lui
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
Ramo2007 spune:
Fetelor, stie cineva ceva de Ralucutzza?Ce a facut la dr?
Vorbeati de dormitul pe perna...Sara din vara de cand a inceput sa mai doarma cate o noapte la ai mei, doarme pe un pui de perna.La inceput dormea cu nasucul in ea...acum ba doarme cu capul pe ea, ba cu fundul...cum ii vine.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
aleinad.g spune:
La multi ani, Andrei!
Sa cresti mare si voios, cuminte si sanatos! 

Miky, sa va traiasca puiul si sa va bucurati din plin de el. Sa dea Domnul sa-i aduceti curand fratiorul/surioara mult dorit.
Criss, ce ochi, si ce par, si ce sunculite aveti voi acolo!
Hai, ca parca as fi Scufita in fata lupului. ![]()
Malinas, eu inca nu i-am pus perna ... de frica.
Ca ea doarme pe burta in mare parte si mi-e sa nu ramana cu nasul in ea.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)